Jump to content
Dogomania

Wrocław. Zbieramy formularze - szczegóły strona 6.

Recommended Posts

Posted

mgielka_frodo napisał(a):
moze ci pomóc??

jesli chchesz to owszem tylko ze ja jestem dosc zalatana i plakaty rozwieszam przy okazji, jutro mam zaplanowane tylko reszte lecznic na biskupinie w ktorych jeszcze nie bylam acha i poruszam sie rowerem :lol: , ale tak mi wlasnie przyszlo do glowy: co ze sklepami zoologicznymi w duzych centrach handlowych typu korona, galeria, carrefour, leclerc, itp? czy ktos tam byl? mgielka_frodo- jelsi chce ci sie jezdzic ze mna rowerem to spoko tylko na biskupin bys sie musiala dostac- ale moze lepiej jakbys np wziela plakaty i pojechala do jakiegoc sklepu z tych co wymienilam, calego miasta nie obskoczymy tak wiec kazda pomoc jest potrzebna w sprawie plakatow zglos sie na PW do ulvhedinn lub do Moskva
pozdrawiam

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la napisał(a):
jesli chchesz to owszem tylko ze ja jestem dosc zalatana i plakaty rozwieszam przy okazji, jutro mam zaplanowane tylko reszte lecznic na biskupinie w ktorych jeszcze nie bylam acha i poruszam sie rowerem :lol: , ale tak mi wlasnie przyszlo do glowy: co ze sklepami zoologicznymi w duzych centrach handlowych typu korona, galeria, carrefour, leclerc, itp? czy ktos tam byl? mgielka_frodo- jelsi chce ci sie jezdzic ze mna rowerem to spoko tylko na biskupin bys sie musiala dostac- ale moze lepiej jakbys np wziela plakaty i pojechala do jakiegoc sklepu z tych co wymienilam, calego miasta nie obskoczymy tak wiec kazda pomoc jest potrzebna w sprawie plakatow zglos sie na PW do ulvhedinn lub do Moskva
pozdrawiam

to ja jutro skocze do galerii a wczesniej wydrukuje plakaty macie link?

Posted

Ja też jeszcze pare plakatów wezme od Ulv bo swoje dałam Shangri_la i obskocze zachodnie końce miasta(lesnica i takie tam). Więc moge przekazać komuś plakaty na mieście.
Mgielka - możemy sie jakoś umówić.

Może we wtorek uda mi sie godzinke ukraść, skocze do Ulv, wezme plakaty i sie gdzieś spotkamy.

Posted

Moskva napisał(a):
Ja też jeszcze pare plakatów wezme od Ulv bo swoje dałam Shangri_la i obskocze zachodnie końce miasta(lesnica i takie tam). Więc moge przekazać komuś plakaty na mieście.
Mgielka - możemy sie jakoś umówić.

jasne mi są plakaty potrzebne i pojade po eski moze tam coś uda sie zdziałac kiedy ci pasuje??

Posted

mgielka_frodo napisał(a):
jasne mi są plakaty potrzebne i pojade po eski moze tam coś uda sie zdziałac kiedy ci pasuje??

To zależy kiedy Ulv pasuje. Myśle, że wtorek bedzie ok bo mam teoretycznie godzinke wolną po południu(kiedy Ulv jest w pracy więc jak coś to moge do niej podskoczyć).

Posted

Ulv dostałam info ze robią dodruk. I chcą wiedzieć czy nam jeszcze potrzeba a jak tak to ile?
Ja wezme tylko 4 sztuki bo tyle tu mam lecznic(3 szt.) i sklep zoologiczny(w leśnicy). A ty mgiełka ile potrzebujesz?

A propos wniosku do ZK
Wysyłam ci go na PW, wrzuć do worda, dopisz date, druknij, podpisz i gotowe.

Posted

to super.
Moskva wyslalam ci na PW wniosek, tylko przeczytajcie go jeszcze bo ja to tylko na AR pisze wnioski rozne a tak to niemam wprawy :evil_lol:,
mozecie tu wszyscy isac gdzie juz zostaly zaniesione plakaty? bo zebysmy nie lazili w te same miejsca? rozumiem ze w galeriach dominikanskich i innych tym podobnych jeszcze nie ma? to moze mgielka_frodo zaniesiesz?
pozdrawiam

Posted

a czy ktos ma kontakt z mediami? myslalam o naszej regionalnej tvp3 moze jakby tam podali o petycji to by wiecej ludzi podpisalo. jakby im napisac ze bedzie np w sobote na rynku to moze by choc nakrecili plakat i powiedzieli ze si mozna podpisywac w wiekszosci lecznic i sklepow zoo we wroclawiu. na wystawie napewno beda media to moze jak juz bedziemy mieli zgode tob y im cos napisac na ten temat to przy okazji by cos i o nas powiedzieli? ja moge jedynie napisac maila ale watpie w powodzenie...:roll:

Posted

:lol: dzisiaj oblecialysmy 2 plenerowe imprezki w WARSZAWCE -zgody tez nie bylo-ale 900 podpisow jest
we WROCKU bede dzialac na wystawce-wsrod przyjaciol i pewnie sporo zbiore-przywioze plakaty i ulotki-szukajcie mnie przy ringu grzywaczy

Posted

zawiesilam plakaty i zostawilam petycje:
- sklep zoologiczny na targowisku na ul Bacciarellego
- sklep zoologiczny BULL ul Braci Gierymskich
- lecznica VETUS ul Żaka

rozmawialam z ta pania co w ZK sie udziela i powiedziala ze ZK powinien wyrazic zgode na zbieranie podpisow w trakcie wystawy, bo nasz zwiazek podobno jest bardzo przychylny takim akcjom. tylko trzeba pojsc do prezesa p. Iwona Magdziarska lub v-ce prezesa p. Barbara Góral. postaram sie wywiedziec kiedy ktorąś z tych pań można bedzie spotkac w zwiazku, zeby Ulv nie szla na darmo. a tak wogole to jeszcze raz dzieki Ulvhedinn ze zgodzilas sie zalatwiac z tym ZK.
pozdrowienia

edit: Ulv, dzwonilam do ZK, masz PW ode mnie przeczytaj koniecznie!

Posted

ulvhedinn to wracaj szybciutko do zdrówka;*
a jeśli chodzi o media to napisałam e-maila do eski jak nie odpiszą do jutra to poszukam adresu ich siedziby i pojade a z regionalną to swietny pomysł? kto sie tym zajmie?

Posted

Ulv, ty sie kuruj dziewczyno - zdrówka życze.

Reginalna miała być na rynku w sobote ale nie przyjechali. Napewno będą na wystawie w ten weekend - tyle, że oni nie przepadają za takimi informacjami...

Posted

Słowo Polskie Gazeta Wrocławska
Strzegomska 42a
53-611 Wrocław
tel. (071) 374-81-51
fax (071) 374-81-75
e-mail: redakcja@gazeta.wroc.pl

Gazeta Wyborcza
pl. Solny 2/3
tel. (071) 371-73-73
fax (071) 371-72-72
e-mail: listy@wroclaw.agora.pl

Panorama Dolnośląska
pl. Solidarności 1/3/5,
53-661 Wrocław,
tel./fax (071)780-20-70,
e-mail: panorama@dolnoslaska.pl

Echo Miasta Wrocław
ul. św. Mikołaja 12
50-125 Wrocław
tel. (071) 798-35-29, 798-35-37
fax (071) 792-80-61
e-mail: redakcja.wroclaw@echomiasta.pl
Wrocławianin – magazyn mieszkańców
ul. Energetyczna 14
53-330 Wrocław
tel./fax (071) 362-65-95 (sekretariat)
tel. (071) 792-52-51, 793-25-53 (Biuro Reklam i Ogłoszeń)
e-mail: wrocławianin@wroclawianin.pl

Polskie Radio Wrocław
al. Karkonoska 10
53-015 Wrocław
tel. (071) 780-24-01, 339-33-61
fax (071) 339-33-58
e-mail: radio@prw.pl

Radio Aplauz
ul. Powstańców Śląskich 95
53-332 Wrocław
tel. (071) 78-78-787 (studio), 780-51-03 (sekretariat)

Radio Eska Wrocław
ul. Przyjaźni 2/4
53-030 Wrocław
tel.(071) 788-50-50
fax (071) 788-50-51
e-mail: sekretariat.wroclaw@eska.pl

Radio Kolor
ul.Grabiszyńska 241e
53-234 Wrocław
tel. (071) 371-76-00, 790-49-04 (telefon antenowy)
fax (071) 37-17-611
e-mail: sekretariat@kolorwroclaw.pl

Radio RAM
ul. Karkonoska 10
53-015 Wrocław
tel. (071) 339-90-10
fax (071) 339-33-58
e-mail: ram@prw.pl

Radio Roxy FM Wrocław
53-234 Wrocław
ul. Grabiszyńska 241e
tel. (071) 371-76-00
fax (071) 371-76-11
częstotliwość: 106,1 Mhz
TeDe
Telewizja Dolnośląska
ul. Muchoborska 6
54-424 Wrocław
tel. (071)78-08-150, 78-08-151, 78-08-100 (redakcja)
fax (071) 78-08-160
e-mail: tede@tede.pl
e-mail: redakcja@tede.pl
TVP 3
Telewizja Polska SA. Oddział Wrocław

ul. Karkonoska 8
53-015 Wrocław
tel.(071) 36-84-500 (kancelaria), 36-84-300 (sekretariat )
tel. (071) 36-84-548 (Fakty), 36-84-342 (rekalma)
fax (071) 341-89-89
e-mail: Sekretariat@wro.tvp.pl

ja napisze do wszystkich wyzej wymienionych moze ktoś pomoze
co wy na to?

Posted

Media

Witam !

Chętnie zainteresujemy się problemem, prosimy tylko o podanie jakiegoś
kontaktu do siebie, najlepiej numeru telefonu, wtedy umówimy się na
nagranie

pozdrawiam Magda Orzeł

Dostałam odpowiedź :):) radio@prw.pl