Pinesk@ Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Niestety w schronisku nic nie wiedzą, nie pamiętają. Obiecali zrobić wizytę poadopcyjną. Jak będę miec wieści da znac ale proszę sie co jakis czas upominać ;) Quote
azalia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 jak tam Alfiś w nowym domku?Witam Marychę,ćmę nocną barową! Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ooooo, moja azalka ulubiona nocna towarzyszka:) Witam:) Pinesko upomnimy się na bank:) Ciekawam jak ta bida trafił. Tyle już przeszedł..... Quote
Pinesk@ Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Obiecali też zrobić zdjęcia małemu także mam nadzieję będzie pełna relacja z wizyty. Quote
Fiks Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 A ja dowiedziałam się, że to byli ludzie z ogłoszenia. Czyli znali przeszłość Alfisia. Wierzę, że będzie dobrze, ale oczywiście czekam na fotki z wizyty po :cool3: Quote
Pinesk@ Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Dzięki za przypominanie o Alfisiu pamiętam jak na razie, w piątek prawdopodobnie będę w schronie to zapytam czy coś więcej wiadomo ;) Quote
azalia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pinesk@,pytaj kochana o Alficzka i przypomnij w schronisku o wizycie poadopcyjnej,najlepiej niezapowiedzianej(choć nie wiem,czy tak można).Czekamy na potwierdzenie,że piesio jest kochany i szczęśliwy. Quote
Pinesk@ Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Piątek i po piątku, nie wyrobiłam się niestety. Jadę jutro na pewno, trzeba troszkę psiakom zdjęć porobić i w końcu na spacery powyprowadzać. O Alfiśka zapytam, mam nadzieję, że już będą jakieś nowe wieści. Quote
azalia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Pinesk@,miałaś zapytać o Alfisia,wiesz coś na temat jego właścicieli i jak on się miewa? Quote
Pinesk@ Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Niestety jeszcze nic nie wiadomo, w schronisku jeszcze nic nie wiedzą a przypominam się jak tylko jestem :( Quote
azalia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Oj niedobrze,ale ktoś kto wydawał Alfisia do adopcji może mógłby chociaż powiedzieć co za ludzie go wzięli,jakie wrażenie robili,co mówili itd.A planują chociaż wizytę poadopcyjną? Quote
Marycha35 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Właśnie, właśnie! Ten psiak tyle już wycierpiał:( Quote
plina Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Byłam dziś na spacerze i mijałam psa uderzająco podobnego do Alfisia, szedł z młodą panią. Zapamiętałam u niego czarny pychol odznaczający się od rudej sierści i obiecałam sobie sprawdzić pychol Alfa. Jestem w szoku, bo to może być on!! Moja siostra potwierdza, ta sama postura, pychol, łapki... Myślałam, że to tylko urojenie, ale skoro nie tylko ja sądzę, że to Alfiś? Będę teraz chodzić w tę i we w tę po parku i zapytam pani skąd ma psa... Nie dam sobie żyć, dopóki jej nie spotkam. Quote
Recommended Posts