Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety w schronisku nic nie wiedzą, nie pamiętają. Obiecali zrobić wizytę poadopcyjną. Jak będę miec wieści da znac ale proszę sie co jakis czas upominać ;)

Posted

A ja dowiedziałam się, że to byli ludzie z ogłoszenia. Czyli znali przeszłość Alfisia.
Wierzę, że będzie dobrze, ale oczywiście czekam na fotki z wizyty po :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Pinesk@,pytaj kochana o Alficzka i przypomnij w schronisku o wizycie poadopcyjnej,najlepiej niezapowiedzianej(choć nie wiem,czy tak można).Czekamy na potwierdzenie,że piesio jest kochany i szczęśliwy.

Posted

Piątek i po piątku, nie wyrobiłam się niestety. Jadę jutro na pewno, trzeba troszkę psiakom zdjęć porobić i w końcu na spacery powyprowadzać. O Alfiśka zapytam, mam nadzieję, że już będą jakieś nowe wieści.

Posted

Oj niedobrze,ale ktoś kto wydawał Alfisia do adopcji może mógłby chociaż powiedzieć co za ludzie go wzięli,jakie wrażenie robili,co mówili itd.A planują chociaż wizytę poadopcyjną?

Posted

Byłam dziś na spacerze i mijałam psa uderzająco podobnego do Alfisia, szedł z młodą panią. Zapamiętałam u niego czarny pychol odznaczający się od rudej sierści i obiecałam sobie sprawdzić pychol Alfa. Jestem w szoku, bo to może być on!! Moja siostra potwierdza, ta sama postura, pychol, łapki...
Myślałam, że to tylko urojenie, ale skoro nie tylko ja sądzę, że to Alfiś? Będę teraz chodzić w tę i we w tę po parku i zapytam pani skąd ma psa...
Nie dam sobie żyć, dopóki jej nie spotkam.