Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooo to bys nam troche dala tych plakatow pomozemy rozwieszac :) a psa mozesz wziasc ja biore gwalciciela :cool3: czekamy na oficjalny termin podany przez koordynatora ;)

Posted

-----------------------------------------------------

-----------------------------------------------------
TERMIN SPOTKANIA:

Sobota(21.10)

Godz. 14.30

Rynek Główny, kościół św. Wojciecha

------------------------------------------------------
------------------------------------------------------

Mam nadzieję że wszystkim pasuje, godzina popołudniowa bo większosć stwierdziłą, że rano nie ma sensu zbierać ;)
Do zobaczenia

Ważne ! ! !
Skończyły się formularze do podpisów, jeśli ktoś ma możliwośćto niech pokseruje lub podrukuje choć po kilka sztuk ! ! !

Posted

Asior napisał(a):
czemu jedną????

Mam nadzieje, że to chodzi, o to ze w drugiej będzie trzymał swoja mieszankę owczarka niemieckiego z yeti... :evil_lol:
Ja tam się Twoich fredek Asior boje, pogłaskac moge jak ktos trzyma :eviltong:

Posted

mam nadzieje ze mi wybaczycie, nie bede mogla sie zjawic, mam dosc powazne problemy zdrowotne i mysle ze na wiele sie nie przydam :( ostatnio wszystko mi sie w ogole sypie :(

Posted

Bo (chyba) dzięki mojemu kochanemu psiakowi mam jedną ręke chwilowo niesprawną.
Perfi - szkoda ze nie przyjdziesz, no ale nic kuruj się :)

Ogólnie już 9 osób które były na niektórych spotkaniach już zadeklarowało mi że nie przyjdzie.

Posted

No więc nie ma w zasadzie czego tu komentować. Z forum była Jagienka i Asior - spoza forum 3 dziewczyny. Razem byliśmy w sześć osób. Niestety uzbieraliśmy bardzo mało podpisów. Ludzie, co jest z Wami? Za tydzień ostatni dzień zbierania i też prawie nikt nie przyjdzie? Gdzie ten zapał który wszyscy mieli na początku? Szkoda mówić...

Posted

Jagienka napisał(a):
Ale przynajmniej były atrakcje... Fretka udziabała faceta w brew do krwi bo się chciał za bardzo spoufalic... :evil_lol: Ale i tak podpisał :cool3:

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

nooo ale jakiś zniewieściały był :diabloti: ....
noo i towarki można było wyrywać na frety ......(towarki też podpisały.
Acha jak wracałyśmy Floriańską to dorwaliśmy gostków którzy zbierali podpisy pod petycją dot. Balic a dokładnie lotniska i za to że im podpisałyśmy oni tez nam się podpisali.....:razz: