Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo zapewnien wszystkich nieletnich ze bedą - nikt się nie zjawi. Ela napisałem Puli, że spotkamy się koło 16-17. Rano ja obskocze reszte lecznic i sklepów popytać o petycję i zostawić plakat. a popołudniu ruszymy na rynek!

Posted

OK, to ja do Was dojadę wtedy najwyżej. Wyślij mi SMS-a z dokładną godziną. Spróbuj może w tych sklepach zoologicznych. Albo może umówimy się gdzieś - np. w M1 koło 12:00 i spróbujemy pozbierać w dwójkę? A potem Ty z Puli będziecie kontynuować? I Perfi z TZ do Was dołączą....

Posted

wlasnie wrocilam z programu
mamy program o ozzym za tydzien, bedzie niewiele spraw oprocz ozzyego i bezdomniakow
wypadaloby puscic liste do red magdy gdzie mozna podpisywac petycje, albo cos z nia uzgodnic, zeby ludzie mogli petycje podpisac jak chca i mieli blisko bo nikt nie pojedzie na drugi koniec miasta :(

Posted

Ela - nie dam rady do M1, po 11 mam zawieźćkilka plakatów Puli, i chciałem pozaliczać sklapy i lecznice w centrum - one są do około 13-14 otwarte. Nie dam rady do większego marketu raczej :(

Posted

Uwaga uwaga,

Jutro z Kiwi i Krzysiem i czterema psami zbieramy podpisy w parku AWF. Spotykamy się o 11:00 pod fontanną. Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć - będziemy wdzięczni.

Choć jeszcze wdzięczniejsi bylibyśmy gdyby drugi team pod wodzą Maćka (Anashara) skompletował się i uderzył na Rynek znów. Bo jak rozumiem, Maciek na razie jest sam. A szkoda zmarnować kolejnej niedzieli. Kto pomoże?

Posted

Wczoraj bylismy na rynku w grupie z Mackiem i zbieralismy podpisy... dzisiaj niestety nie damy rady - sprawy rodzinne nas trzymaja i do tego wszystkiego Ola sie rozchorowala... w kazdym razie za niedlugo wybierzemy sie na nocne rozwieszanie plakatow...

BTW jako ze jest to moj 1 post na forum chcialem przywitac wszystkich. Ciesze sie ze moge pomoc ;-)

Bartek

Posted

A więc byliśmy dzisiaj na rynku. Ja i Puli. Niestety poszło dużo gorzej niż wczoraj, i gdyby nie to, że zaczepiliśmy drużyne harcerską (każdy podpisał, a jak ktoś nie chciał reszta go do tego zmusiła :evil_lol: ) i w końcu wszyscy się podpisali. Zebraliśmy okolo 35 podpisów - nie dużo ale zawsze coś.

Na AWF poszło im troszkę lepiej - grupa zebrała około 50 podpisów.

Szkoda tylko, że większosć niepełnoletnich się wypisała z pomocy. Dzwoniłem do nich, ale nawet telefonów nie odbierają :-(

Wczoraj na rynku, było miło. Ludzie sami podchodzili się podpisywać :razz:
Zebraliśmy koło 100 podpisów, byliśmy w cztery osoby i trzy psiaki ;)

Takie króciutkie podsumowanie :eviltong:

Posted

Maciej ja jednak uważam, ze lepiej jest stworzyć jedną większą grupę niż 2 mniejsze. Zawsze łatwiej przyciągnąć wzrok jak stoi grupka osób z plakatami niż jak chodzą dwie. Przynajmniej dla mnie, większa grupa była by bardzoej wiarygodna niż dwie osoby. W przyszły weekend ze mną przyjdą napewno 2 osoby, a moze jeszcze trzecią zaciągnę :)
Teraz na stówe musze się umówić z Magdą z Empatii (tym razem już dopnę wszystko na ostatni guzik.)
Jedynie o co bym chciała prosić??? Bardzo by mi zależało, żeby spotkanie odbyło się o 13 a nie o 12 :razz:

Posted

Jasne Asia, uzgadniamy taki termin żeby wszystkim pasował. Jeśli będę w Krakowie w przyszły weekend to dołączę do Was na rynku. Ludzi na AWF podpisywali raczej chętnie. Psiaki zdecydowanie pomagają :) Jakby nas było więcej dziś w parku to też można było więcej podpisów zebrać. We dwie nie dałyśmy z Kiwi rady wszystkich przechodniów zapytać.

Posted

Asior, a co ja ciągle powtarzam? :razz: Że duża grupa jest lepsza bo zwraca uwagę, i ludzie sami poschodzą sprawdzić o oc chodzi. Czytać się naucz :lol:

ps. Ty możesz dojśćna 13, jakoś sie znajdziemy, a płakać nie bedziemy :evil_lol:

Posted

w krakowie w awf uzbieralysmy dokladnie 56 podpisow
wszysc, ktorzy obiecali przyslac pesel wyslali smsa lub zadzwonili :)
byc moze dlatego ze nr telefonu dostali na karteczce z napisem adopcje psow ;)
probowalam tez wcisnac pani ktora miala pudla kolejnego pudla bo mamy dwa co szukaja domu;)
ale chyba nie podzialalo ;)

Posted

Kraków - Przypominam ! ! !

Sobota 30.09 (Jutro)

Godz. 12.00

Rynek Główny pod skarbonką

AKCJA ZBIERANIA PODPISÓW
PROSZĘ O PRZYBYCIE

A w Niedzielę podbijamy Carrefour ! ! !
12.00 pod ww sklepem
(Przychodzimy bez zwierzaków)

Ach21 podpisów nie musisz wysyłać, możęmy się jakoś umówić na mieście i mi je dasz. Ale może jeszcze pozbierasz, akcja trwa do końca października ;)