Asior Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 będziesz dziękować jak ktos się odezwie na razie nie ma co :( dobra idę już bo naprawde załatwie się do reszty Buziaki i dobrej nocki :) Quote
Anashar Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Wysłałem kilka, jutro dalszy ciag. Bo sobie pomyślą, że nie mam czego w nocy robić to maile wysyłam :cool3: Musimy się wziąśćostro do roboty. Wklejam swoje wyjaśnienie odnośnie plakatów z wątku na PWP: Co do plakatów i formularzy - Wszystko co dostałem od AniB rozdałem osobom na sobotnim spotkaniu - zostało mi kilka formularzy, nic więcej. Na kraków dostaliśmy 1000 ulotek i 200 plakatów - z czego koło 50 dałem na N. Sącz bo dziewczyna z tamtejszego ToZu dostała info że materiały ma wziąść ode mnie. Tego samego dnia co dostałem plakaty, widziałem info żę jest ich dużo na składzie - napisałem do EMIR z prośbą o dosyłke. Zapewniła mnie że wysyła na dzień następny 500 plakatów. Póżniej takżę napisałem o ulotki - kazała czekać bo robi dodruk, ale także miały przyjść. Niestety okazało sie, że plakaty nie zostały wysłane (do dzisiaj czekałem na kuriera). Napisałem więc, żę plakaty nie doszły i już nie dojdą, więc musimy działaćna własną ręke. Gdybym wiedział, że będzie tylko te 200 plakatów, to poczekałbym z ich rozdaniem, ale dużo osób deklarowało rozwieszenie, więc dałem im plakaty z myślą że te 500 spokojnie starczy. Plakaty poszły narazie tylko na knajpy, kluby i salony kosmetyczne oraz kilka sklepów i lecznic. Ja sam w tej chwili nawet nie mam z czym obskoczyć poblikich lecznic... Wysyłamy maile do drukarni - może któraś zgodzi się nas zasponsorować, jeśli nie - będziemy musieli liczyć tylko na petycję... Apeluje do tych którzy mają jeszcze jakieś kolorowe plakaty - zostawcie je na sobotę, żeby było choć kilka - z nimi będziemy się rzucali w oczy! Przykro mi, że tak wyzło ale w życiu bym się nie spodziewał takiego obrotu spraw Quote
Asior Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 żadnej odpowiedzi od drukarni do których wysłalam :( Quote
Ela_and_Krzys Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 poczekajmy jeszcze, może warto w mailach dawać żądanie potwierdzenia odbioru? Przynajmniej będziemy wiedzieć, czy czytają i ignorują, czy nie? Idziemy dziś z Puli do drukarni kolejowej - ja jestem średnia w błaganiu chyba, ale spróbuję. Może by zacząć do drukarni dzwonić...? W międzyczasie, spróbujmy może popytać w punktach kserograficznych - tylko trzeba do nich raczej chodzić :( a ja nie mam kiedy w ich godzinach otwarcia? Czy nie skserują w kolorze? Faro obiecała nam pomoc w foliowaniu jakby co, żeby się nie niszczyły tak szybko.... Quote
puli Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Taaak, w punkcie ksero petycję do podpisu zostawiłam,podpiszą się,ale za skopiowanie tekstu petycji to 80 gr skasowali....... Quote
Anashar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Rozmawiałem dzisiaj z EMIR, która powiedziała, że plakaty zostały wysłane. Natomiast czarok powiedziała że nie ma zanotowanej tej przesyłki. Czekam na dane odnośnie przesyłki, i zadzwonie do kuriera wyjaśnić sprawę. Wszystko sie strasznie pokręciło :shake: Ale jeśli plakaty do nas wysłali, to ja nie odpuszcze i kurier choćby umierał to będzie musiał mi je dostarczyc :mad: Dobra, wracam do pracy, mam kilkadziesiąt maili do wysłania :cool3: Quote
AniaB Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ja już podrukowałam listy i tekst petycji (100 szt i 150 szt) - we czwartek najpóźniej dostanie to Anashar. Plakaty i ulotki też postaram sie dodrukować (a raczej dokserowac - nie weim ile zdazę, zakładam 500 szt.) - natomiast na pewno nie bedzie to kolor. Jeśli ktos potzerebuje cos skopiowac, to ja mogę pomóc - tylko musze to mieć z jednodniowym wyprzedzeniem.. Quote
Ela_and_Krzys Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Co do drukarni - dostałam tylko jedną odpowiedź - niestety odmowną - z uwagi na odmienny profil drukarni (choć potwierdzili potrzebę kampanii społecznej i przeprosili, że nie mogą pomóc). Byliśmy dziś z Puli w Drukarni Kolejowej również - niestety nie było prezesa. Był jakiś miły pan dyrektor, który niestety nie może podejmować takich decyzji. Powiedział, że wydrukował naszego maila i miał zamiar przekazać go prezesowi. Podał nam też numer tel. do prezesa, który ma być jutro - możemy dzwonić i porozmawiać / umówić się na spotkanie. Wygląda na to, że będę utopiona w pracy - więc dzwonić będzie Krzyś. Puli, Krzyś skontaktuje się z Tobą, gdyby prezes chciał się spotkać. Myślę, że takie wizyty w drukarniach mają większe szanse powodzenia niż tylko słanie maili. A pieski Puli znów zrobiły furrorę :) Quote
Asior Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 no tak a ja przykuta do łóżka nawet pomóc nie mogę :stop: :wallbash: mnie nie odpowiedzieli na żaden z 50 maili :placz: Quote
Ela_and_Krzys Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Asia, Ty leż lepiej w tym łóżku i zdrowiej :) zbieraj siły bo akcja jeszcze trochę potrwa :) Quote
Asior Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 dostałam zwolnienie do wtorku :placz: Quote
puli Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Asior napisał(a):dostałam zwolnienie do wtorku :placz: To maluj recznie plakaty,żeby Ci sie nie nudziło:evil_lol: Quote
Asior Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 eeeehehhheehhehh tia, podejżewam, że wtedy akcja odniosła by odwrotny skutek :P LUDZIE uciekali by w popłochu <lol> Quote
Ela_and_Krzys Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A nam ktoś zdarł ulotki z auta :( Muszą być na zewnątrz, bo w tym aucie nie da się od środka nic przykleić :( Eh, szkoda słów :( Quote
kiwi Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 o rany wypadaloby napisac STUPID PEOPLE SHOULD NOT BREED :roll: Quote
Perfi Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 mnie najbardziej zabolalo jak pewna osoba z rodziny kazala nam dac jej spokoj z takimi glupotami... komentarz mam w podpisie :roll: Quote
AniaB Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Perfi nie martw sie. Nie wszyscy moze uswiadamiają siobie ten problem, bo nie mają z nim czasem zupełnie stycznosci. Ja tez wczesniej myslałam, że są przeciez dla psów bezdomnych schroniska, a tam pracuja ludzie którym dobro zwierzat lezy na sercu, bo są przecież porzucone i skrzywdzone.. Dopiera jak sie w tą tematyke bardziej zagłębiłam, to mi sie oczy zaczęły otwierac..Ze nie jest tak jak być powinno. Ale wielu ludzi o tym po prostu nie wie. I moze z tej nieświadomosci tak reaguja.. A my i tak podpisy zdobedziemy!:lol: Quote
kiwi Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 okleilam na tyle na ile moglam os 2 pułku lotniczego, baza do podpisywania petycji jest sklep KARUSEK NA 2 PUŁKU! paniom bardzo dziekuje , bo bardzo chetnie przystapily do akzji i widzialam juz ze wszyscy z sasiednich sklepow podpisuja petycje, i czytaja ulotki potzrebne wiecej ulotek i materialow informacyjnych emir wszystkim wysyla a my na 800 tys miasto dostalismy 150 Quote
Ela_and_Krzys Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Petycję też zostawiliśmy w Krakvecie na Sanockiej. Quote
Anashar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jeśli możecie wyślijcie mi na pw dokładny adres, to zaktualizuje na pierwszej stronie i na ozzy.dog.pl Co do drukarni - mi narazie nikt nie odpisał ;( kiwi - Dzisiaj o 16 mam dostać info o tym czy rzeczywiście plakaty zostały dosłane (te 500 co nam obiecali) Jeśli tak to zadzwonie do kuriera i wyjaśnie sprawę gdzie sąplakaty. A jeśli nie zostały wysłane - no cóż, nie będe komentował... Quote
Perfi Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 no ja wlasnie tylko czekam na te materialy bo bez nich nic nie zdzialam :( Quote
Ela_and_Krzys Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Może ktoś ma czas pochodzić popytać po punktach ksero? Lepsze skserowane plakaty niż żadne, a przypominam, że Faro obiecała nam pomoc w foliowaniu. Maciek, adres Krakvetu znajdziesz tu www.krakvet.pl (lecznica na Sanockiej). Przepraszam, ale mam dużo pracy :( Quote
Perfi Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ja mam mozliwosc xero za free w a4 tylko nie mam wzoru, kompa tam nie ma a w mojej drukarce mam wspanialy zakupiony na allegro toner z czerwona farba :/ Quote
kiwi Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 czerwone bedzie lepiej widac;) nie załamuj sie perfi :) Quote
Recommended Posts