black sheep Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 oj Kiwi, tu Deniś nie pomoże. Umie tyklo na nerwach grać, ale na gitarze nie praktykował:D Quote
moana Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 black_sheep napisał(a):Kiwi super że będziesz! Ja postaram się, przyjechać, a jak ja się staram to będę:) A ty Jagienko i Perfi... nic tylko wykręty! :crazyeye: To tam chyba ludno będzie! Chciałam się wybrać, ale boję się, że tłum mnie zatratuje :cool3:. Z drugiej strony jak sie nie pojawię to mi wszystkie kalendarze wykupią.... Co robić, co robić? Można z Rudkiem przyjść? :cool1: Quote
paulus Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 moana napisał(a)::crazyeye: To tam chyba ludno będzie! Chciałam się wybrać, ale boję się, że tłum mnie zatratuje :cool3:. Z drugiej strony jak sie nie pojawię to mi wszystkie kalendarze wykupią.... Co robić, co robić? Można z Rudkiem przyjść? :cool1: To kalendarz Dogomanii, a Rudek też z Dogomanii więc pewnie można.:evil_lol: Quote
Faro Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jesli Rudek to psiak to niestety raczej nie , bo tam zbyt mało miejsca na psiaki (chyba , że to kieszonkowy mikrus ;) ) - sama myslałam o zaproszeniu "bohaterów" kilku miesięcy , ale z przyczyn "lokalowych " jest to niemozliwe. Quote
Asior Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 moana napisał(a):Z drugiej strony jak sie nie pojawię to mi wszystkie kalendarze wykupią.... Co robić, co robić? jessuu nawet tak nie mów, że wykupia :( bo ja dopiero 5-tego mogę podejść :( Quote
black sheep Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 moana napisał(a)::crazyeye: To tam chyba ludno będzie! Chciałam się wybrać, ale boję się, że tłum mnie zatratuje :cool3:. Z drugiej strony jak sie nie pojawię to mi wszystkie kalendarze wykupią.... Co robić, co robić? Można z Rudkiem przyjść? :cool1: Moanko przyjdź! Ja wiem jak to jest, na marsz też miało przyjść dużo ludzi, a potem nikogo nie było! Ja musze jechać tyle kilometrów ekstra, ale postaram się. A ty, z Krakowa, przyjdz. Rudek posiedzi w domku, nic mu nie będzie:) Quote
moana Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 black_sheep napisał(a):Moanko przyjdź! Ja wiem jak to jest, na marsz też miało przyjść dużo ludzi, a potem nikogo nie było! Ja musze jechać tyle kilometrów ekstra, ale postaram się. A ty, z Krakowa, przyjdz. Rudek posiedzi w domku, nic mu nie będzie:) A będę :) Rudek pewnie z przyjemnością posiedzi sam, po intensywnym weekendzie "wszędzie razem". :p Quote
kiwi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ojej, chyba nie zadze wrocic do domu po moja tole;) a raczej na wszystkie zajecia jej nie wezme ;) wiec tolci nie bedzie :( a tolcia tez z dogomanii ;) Quote
Faro Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ruszyła promocja :lol: -w dzisiejszej wyborczej notka o kalendarzu http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,3770632.html Quote
kiwi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 byłam - widziałam i zakupiłam :loveu: kalendarz piękny! nawet czesc gwiazd zaszczyciło mnie nie tylko spojzeniem ale i słowem ;) a niektorzy nawet dali sie wylizac mojej tolci :lol: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Słuchajcie, Ania - ambra z Sosnowca zwróciła się do mnie z taką prośbą Pestka - pewnie ja kojarzysz zdecdowala sie wziasc na tymczas (choc nie wyklucza i stałego pobytu) sunie od nas ze schroniska - 35-40cm biała krotkowłosa 8 miesieczną Polę. Może ja zabrać od zaraz tylko jest problem bo na świeta wyjezdza do Zamościa i tam nie moze jej zabrac bo sa juz 3 inne psy (ona tez ma swojego jednego juz). I potrzebny jest na ten tydzien tymczasik dla tymczasika ... Sunia jest bardzo przytulasta, strasznie marznie w schronie, jest drobniutka - taka nakolankowa.... Prosze pomóż! Znasz sie z dogomaniakami z krakowa - moze ktos moglby pomoc i wziasc małą na ten tydzień??? szkoda suni bardzo! rozmawiałam z Pestka wczoraj - wszystko już ustalone ze ja wezmie tylko co zrobic w swieta? zastanawialaysmy sie nad hotelem u opana Tomka ale to i koszty i szybko rezerwacje 3ba robic bo ma full na swieta! i nie wiadomo czy nawet dla niej znalazłoby sie miejsce.... bede wdzieczna za jakas rade...pomoc.... podam Ci linka do jej watku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34221 Ja niestety raczej też przez swieta bede poza Krakowem - moze ktos moglby wziac suczke akurat w tym okresie na tydzien tylko... potem trafi do Pestki Quote
Ambra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Elu dziekuje za pomoc w poszukiwaniach: tak Polcia wygląda - taka sunia na raczki i grzac panci kolanka:loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sluchajcie, Polcia ma dopiero 8 miesiecy :( i jest strasznie przytulasta.... i marznie w schronie :( moze ktos da rade... to tylko tydzien.... Quote
kiwi Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 swieta to najgorszy moment, ludze wyjezdzaja, nie chca brac psow :( Quote
Recommended Posts