Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
Tweety ależ ja przeciez byłam grzeczna :roll: ....w którym miejscu zachowałam się niegrzecznie???
Co do wolnych 30 sek..... w sumie to nie mam ...ale jak musze to jakoś trzeba je znaleść... Niewiem dlaczego odebrałaś to inaczej ale uwież ja tez mam już dość. Na nic nie mam czasu :( nie wyrabiam ze wszystkim, a mam małe (8 lat) dziecko, które wymaga szczególnej i zwiększonej uwagi ze względu na ADHD, więc sooory jeśli poczułaś się urażona moim stylem, ale nie taki był mój zamiar....

oki, po problemie, czasem człowiek jest przewrażliwiony, pozdrawiam :loveu:

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm jak nam poszło..no niewiem jak to nazwać?? porażka :shake: ???
Bo gdybym nie przyprowadziła ze sobą 2 osób to był by tylko Maciek Ela ja i dwie dziewczyny (niestety nicków nie znam :roll: )
to normalnie śmiech na sali :roll:
na następną akcje się iestety nie pisze :roll:

Posted

Do mnie sie odezwał jeden pan któremu dałam petycje i powiedział, że zebrał dwie i chce mi je przekazac w pon lub wt...
sugarr a my nadal jesteśmy umówione na 15:20 pod bagatelą i dostaniesz ode mnie w prezencie plakaty Ciapka do wieszania, jak bedziemy miały chwilę to możemy razem porozwieszac :cool3:

Posted

Mysle ze te dwie dziewczyny to ja i moja kolezanka :) Byly z nami jeszcze zbierac podpisy dwie dziewczyny i kolega, ale musieli isc troche wczesniej i my zabralysmy ich petycje pod sw. Wojciecha. Ale myslalam ze bedzie kolo 20 osob, ze idac po rynku i odwracajac glowe w prawo czy w lewo bede widziala kogos od nas...

Jagienka pamietam, pamietam :) Jak bys mogla jeszcze to zabierz plakaty dla mojej kolezanki (ktora byla tez zbierac wczoraj podpisy) bo ona nie ma konta na dogomanii ale tez chce porozwieszac :)
Ja bede miala raczej czas wiec bardzo chetnie :P

Posted

Asior - były jeszcze 3 dziewczyny i jeden chłopak, którzy nie są z forum. Oni zbierali pod galerią i uzbierali więcej niż my, bo 5 pełnych list. My mamy 3, no i jeszcze część zaczętych wzieły dziewczyny żeby w szkole pozapełniać. Więc bilans wczorajszy - coś koło 9 list

Posted

aa no tak zapomniałam o tej trójce (ale to dlatego, że byli gdzie indziej)
odemnie będzie jeszcze trochę podpisów, ale to dopiero gdzieś we wtorek, bo sąsiadka zbierała w bibliotece akademi pedagogicznej....

Posted

Ej ej! Nie mijac mi sie tu z prawda Anashar :D
Ja jestem z tych '3 dziewczyn i chlopaka' i jestem z forum :P Ale reszta nie. I byla nawet 4 dziewczyna ktora do nas doszla na florianskiej i sama pozniej gdzies w okolicach rynku zbierala ale poszla duzo wczesniej i ja mialam jej liste :P

Posted

Asior napisał(a):
sugarr to SE trzabyło jakiś transparent zrobić, że jesteś sugarr :)

Ze tez ja na to nie wpadlam... :placz:
Hmm tak sadzac po twoim awatarze to pewnie ty trzymalas fretke na rekach? :)

Sliczna jest!