Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):

A odnośnie Kolusi to ja się postaram założyć dziś wątek i w sumie to możemy ją ogłaszać, może tak być że nawet były wlaściciel wypatrzy ją w ogłoszeniach do adopcji

nie wiem czy ją wypatrzy bo to jakiś burak, skoro ma 2 schroniska pod nosem i do żadnego nie zaglądnął...

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i już wszystko wiem. Pan cały w skowronkach opowiada ze wszystko w porządku, że siknął wczoraj tylko raz, a dzisiaj po przyjściu z pracy zastali dom cały i czyściutki :multi:.
Byli już dzisiaj na 3 długich spacerkach nad Wisłokiem, póżnym wieczorem pójdą jeszcze raz, a synek Państwa trzyma smycz i oszalał na punkcie Walusia. Obawiali sie alergii bo synek uczulony na kota ale to nie synek sie drapie na szczęście tylko Waluś i wezmą go do weterynarza to zaaplikują co trzeba. Wczoraj był zestresowany, Państwo wnosili go do domu na rekach bo się bał, a dzisiaj już sam zapierdziela i macha ogonkiem :loveu:. No i apetyt ma wielki, wszystko młóci do dna. Na razie nie zostawiają go samego na ogrodzie, jak sie przyzwyczai do nich to wtedy - bo tak wyczytali. :evil_lol: Walusiu kochany, spisuj się dobrze bo będziesz miał fajny domek i doopka ci w zimie nie zmarznie i jedzonka pod dostatkiem i miziać cię będą codziennie... Żeby tylko synek alergii nie dostał bo wtedy to nie wiem ale Waluś ma taką specyficzną, ostrą sierść co może nie uczula ;).
Za jakiś czas pojedziemy odwiedzić naszego Skrzacika bo Państwo zapraszali .:lol:

Posted

Jeny...kamień mi z serca spadł i gruchnął o ziemię!!! Ciesze się ogromnie, strasznie, toż to moje serduszko ukochane, mój wujcio Walcio pieszczoszek nakolankowy, on się tam jeszcze rozwinie na pewno, tylko się u siebie poczuje, zobaczą jaki jest kochany:multi::lol:

Posted

O jeju, o jeju nasz Walciu w domciu!! Walciu spisuj się, bo ta pani i pan bardzo mili, a chłopczyk uroczy!!! O jejuuu jak fajnie!! Jak się cieszę, że na razie wszystko ok a Waluś się spisuje!! Chciałabym go zobaczyć, jak w domku leży w jakimś koszyczku, cały zadowolony i wniebowzięty!!!! :)

Posted

majuska napisał(a):
Dziewczyny, a nie wiecie gdzie państwo Walka wypatrzyli??

Jak będziecie mogły to sie dowiedzcie, tez jestem ciekawa.

Posted

Agula99 napisał(a):
ja nie mam pojęcia, jakoś nie dopytałam, to może becia wie :)

"Trza" pytać, bo potem wiemy gdzie warto ogłaszać, Brutus wypatrzony na brzozowiaku.pl został :)

Posted

Wiem, wiem że trza, ale wiesz jak to jest człowiek sam, tu adoptuje, tu psiarnia wariuje, tu Blondi skacze, tam Czoko płacze, tu spisuję umowę, tam Kaja gotuje zmowę, oj nie łatwo czasami ogarnąć te dziady, lecz jakoś na razie daję sobie rady ;)