Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie udało mi się dzisiaj pyknąć Walusiowi żadnej normalnej fotki, ale mam takie dwie, na których troszkę widać, jaka to biedna mizerotka się zrobiła....

[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/1298/dscf7804x.jpg[/IMG]

[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/5792/dscf7805.jpg[/IMG]

Posted

Nie, mrawy, mrawy, biega, oszczekuje, ruchliwy i pieszczoch nadal, no i coś tam zjada....nie wiem co go tak wysuszyło, może futro wymienia:shake: bo taki miejscami wyleniały:roll:

Posted

Nie wiadomo co z tym Walentym, albo tęskni, albo czuje się ograniczony tym że się go zamyka, albo że już nie ma człowiek poświęcić mu tyle czasu co wcześniej, bo każdy inny też się garnie a tu jedna para rąk!! Ech...

Posted

ALe się Waluś do niej uśmiecha, jaki zadowolony!! Może mu Rambo przypomina??? Dziś Waluś ma względy. Jak byłam w przytulisku drugi raz, to miałam zostawić Walentego i Pako, ale jakoś nie zdecydowałam się, bo tamten jeszcze zbyt świeży i bałam się że się pogryzą, więc trochę niesprawiedliwie zostawiłam dalej Walusia i Kolcię...no trudno Pako przeżyje, ale będzie biegał jutro, dziś i tak miał spacerek, głaskanie, a teraz niech ładnie śpi!!! :)
Tylko czuję, że znowu będzie mały sajgonik, bo Kolusia chyba będzie miała cieczkę!!! O matkooooo!!!!!!!!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Oki nie ma problemu, już zajrzałam, sunia normalnie jak nasza Czarna, kochana!!! :)

Dzieki, bo najczęściej tam pisze sama ze sobą. Czasem jakaś ciotka wpadnie na chwile na zaproszenie. A watek zalozyla Dogomaniaczka, ktorej nie znam ale tez rzadko tam zagląda, podobnie jak wolontariuszka z Orzechowiec.

A sunia młodziutka, wesola ma tyle ogloszeń i ciagle tkwi w schronisku. :shake:

Posted

Tak to czasami jest, z naszą Czarnulką też tak było, ale była nawet dzika i nie okrzesana i proszę wreszcie trafiła na swojego człowieka!!! Za tamtą też trzymam kciuki bo słodka :)

Posted

Jestem po urlopie i zajrzałam z nadzieja, że Waluś w nowym domku, a tu nic :( No i mamy nową Kolusię :(
To sie nigdy nie skończy. Co jedna bida znajdzie dom, to na jej miejsce dwie nowe :(
Ale widać, że Waluś wyjątkowo lubi kolaki.

Posted

Agula99 napisał(a):
Lucyja, ale zajrzyj do Brutusa, tam są dobre wieści, zawsze są dobre i gorsze wieści, ale nigdy złe!! Waluś też na sto znajdzie swoje miejsce we wszechświecie!! ;)

Poproszę o link do Brutusa.