Agula99 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 No i jak tam Beciu??? Co słychać u Walusia>??? :eviltong::evil_lol::diabloti: miała być dzisiaj relacja!!! :p:mad::razz::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Będzie??? :lol::evil_lol: Quote
Agula99 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Becia66 napisał(a):nie dzwoniłam, jutro będzie. No, no no!!! ;) Quote
Becia66 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 W Walusiowym domku sielanka. Waluś jest wspaniałym pieskiem, właśnie takim jakiego sobie wymarzyli. W tym momencie Państwo są u rodziców w Krośnie, Waluś biega po ogrodzie i podlewa krzaczki. No i zaczyna kaprysić z jedzonkiem, sucha nie wchodzi w grę więc ma gotowane i uwielbia wszystkie gotowe przysmaczki dla psów, a najbardziej Denta Stick :lol: które bierze sobie w łapki i ze smakiem obgryza. Kocha dzieciaki i obchodzi się z nimi bardzo łagodnie ale uwielbia Pana i ciągle mu asystuje. No i mówili że straszny pieszczoch, trzeba głaskać, przytulać i drapać. Waluś już wykąpany i pachnący. Naprawdę ma świetny domek i nie mamy się co martwić. Quote
Agula99 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ooooo matko!!! super!!!!!!!!!!!!!!! Ja wiem, że nie mamy się o co martwić!!! Ale chciałabym go bardzo zobaczyć i przytulić!! Strasznie!! Dziś znowu jeździłam po plantach i wypatrywałam Walusia ale nie wypatrzyłam!!! :) Quote
Becia66 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Agula99 napisał(a): Dziś znowu jeździłam po plantach i wypatrywałam Walusia ale nie wypatrzyłam!!! :) Bo Waluś był dzisiaj w Krośnie - jak pisałam wyżej. :lol: Quote
Agula99 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 No tak, ale wtedy o tym nie wiedziałam!!! Ale i tak pojedziemy go odwiedzić?? Prawda??? :) Quote
Becia66 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Tadaaaaammm... Waluś na spacerku ze swoim Panem za którym przepada :loveu: Quote
majuska Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Super!! Wyglada na takiego pewnego siebie....a gdzie te tereny spacerowe Walusia, może by tam się gdzieś przyczaił na skrzacika?? :) Quote
Becia66 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Te alejki są nad Wisłokiem bo oni mieszkają na Grabskiego - boczna Kwiatkowskiego. Waluś codziennie spaceruje nad tą samą rzeką co w Boguchwale tylko z rodziną u boku :loveu:. Myślę, że można by się tam z nimi umówić w jakimś miejscu, przytulić Walusia i oficjalnie pożegnać. Przynajmniej ja bym chciała. Myślę że niepokojenie ich w domu naszymi wizytami niepotrzebne, tym bardziej, że zalewam ich częstymi telefonami i pewnie mają mnie dość. :diabloti: Quote
majuska Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Kurczę..też bym chetnie się z Walciem na jakies małe przytulanki spotkała, tak na alejkach to niezobowiązująco, może jakoś uda Ci się z Państwem umówić?:razz: Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Walciu, śłicznie wyglądasz!! Jeju jak ja za nim tęsknię, ale oczywiście cieszę się z super domku!!! Ja też na spotkanko, ja też!!!!! To kiedy???? Quote
Becia66 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Agula99 napisał(a):Walciu, śłicznie wyglądasz!! Jeju jak ja za nim tęsknię, ale oczywiście cieszę się z super domku!!! Ja też na spotkanko, ja też!!!!! To kiedy???? w najbliższych dniach nic nie planuję w tym względzie bo muszę wyekspediować Collusię, a zamieszania dla mnie koło tego sporo. Quote
Lucyja Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 :loveu:Nasz Skrzacik kochany !!!:loveu: Ten piesio ma w sobie wyjątkowy urok. Cudownie jest go widzieć z panciem na spacerze. Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Becia66 napisał(a):w najbliższych dniach nic nie planuję w tym względzie bo muszę wyekspediować Collusię, a zamieszania dla mnie koło tego sporo. No tak, tak, to się wie, ale w najbliższej przyszłości!!! :) Quote
figa33 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Waluś to ma rajskie życie !!!!:loveu::loveu::loveu: I bardzo dobrze ! Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Żeby tak wszystkie nasze psinki takie miały echhh Quote
majuska Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Agula99 napisał(a):Żeby tak wszystkie nasze psinki takie miały echhh Robim co możem..:roll: Ale z Waluniowego domku to na prawdę strasznie się cieszę, to takie nasze słodkie skrzaciątko było:loveu::loveu: Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 majuska napisał(a): to takie nasze słodkie skrzaciątko było:loveu::loveu: I ciągle jest, tylko w nowym super domku!!! :) Quote
barb Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Agula99 napisał(a):I ciągle jest, tylko w nowym super domku!!! :) :lol::lol::lol: Quote
Dzika_Figa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Właśnie dostałam maila z pytaniem, czy Waluś już ma dom... Fajnie było sobie przypomnieć, że tak, że ma. Co tam u skrzacika? Quote
barb Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Właśnie dostałam maila z pytaniem, czy Waluś już ma dom... To ktoś, kto był zainteresowany jego adopcją ? To moze polecić Pakusia - tez ma oryginalną urodę, niewielkie gabaryty ? :lol: Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No właśnie, to może Pakusia podesłać, o ile to jakiś normalny dom!!! Quote
barb Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Agula99 napisał(a):No właśnie, to może Pakusia podesłać, o ile to jakiś normalny dom!!! Co Ty na to Dzika Figo? Quote
Recommended Posts