barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Super. Ciekawe tylko czy mały będzie tak chętnie wstawał na spacerki w zimie? A był jakiś chętny domek na Walusia w Krakowie. Nie mozna tam zaproponować Pako albo Blondi ? Wiem, że Waluś jest jedyny w swoim rodzaju ale mozna by przyjąć że oni sa troche w typie? Odpowiadaja wielkościa, umaszczeniem, sympatycznym charakterem. ;) Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ale super wieści! Ale się cieszę!! Oby więcej taki wspaniałych, cudownych, świetnych, kochanych domków!! Waluniu trzymaj się tam i nie dawaj, przecież ty jesteś pies anioł!! Ale oczywiście pojedziemy w odwiedziny Beciu???? :) Quote
Becia66 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Agula99 napisał(a): Ale oczywiście pojedziemy w odwiedziny Beciu???? :) oczywiście że pojedziemy, tylko za jakiś czas , żeby nie mieszać mu w głowie. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No tak, tak:) Ale to jest takie rozczulające, kiedy Pan mówi, że to ich kolejne dziecko!!! No jestem pod wrażeniem, ale co tu dużo mówić, kto zna Walusia, wie że on jest wspaniały!!!!!!! :) Quote
Lucyja Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Choc nie znam Walusia osobiście, to od razu wiedziałam, że Waluś jest wspaniałym pieskiem. On to ma wypisane na pysiu :) barb - domek chętny na Walusia był w Poznaniu, nie w Krakowie. Państwo chcieli takiego własnie troszkę jamnikowatego cudaczka :) Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lucyja napisał(a):Choc nie znam Walusia osobiście, to od razu wiedziałam, że Waluś jest wspaniałym pieskiem. On to ma wypisane na pysiu :) barb - domek chętny na Walusia był w Poznaniu, nie w Krakowie. Państwo chcieli takiego własnie troszkę jamnikowatego cudaczka :) To prawda, miał to wypisane na pysiu!! No fajnie jakby chcieli Pakusia, ale Poznań kawał drogi!! Quote
Lucyja Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Czy Pakus ma swój wątek ? Jesli tak to poproszę o linka. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lucyja napisał(a):Czy Pakus ma swój wątek ? Jesli tak to poproszę o linka. Tak, oczywiście że ma, oto on : http://www.dogomania.pl/threads/214014-Pako-mix-jamnika-wyrzucony-z-auta?p=17567903#post17567903 Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lucyja napisał(a):Choc nie znam Walusia osobiście, to od razu wiedziałam, że Waluś jest wspaniałym pieskiem. On to ma wypisane na pysiu :) barb - domek chętny na Walusia był w Poznaniu, nie w Krakowie. Państwo chcieli takiego własnie troszkę jamnikowatego cudaczka :) Sorki, nie wiem skad wzięlam ten Kraków. Do Poznania rzeczywiście znacznie dalej ale czy wogole Pakuś by Państwu odpowiadał? Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nikt tego nie wie, no ale próba nie strzelba, Lucyja tam już go może podeśle :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Agula99 napisał(a):Nikt tego nie wie, no ale próba nie strzelba, Lucyja tam już go może podeśle :) Sprawdzilam, na wątku Pako - on jest jamnikowaty. Napisane czarno na białym i na zdjęciach to doskonale widać a Państwo chcieli jamnikowatego i milego, a on przecież miły. Trzeba go podeslać koniecznie, a że Poznań daleko tym sie potem będziemy martwić. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Trzeb, trzeba, to myślę, że Lucyja go podeśle!! :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Agula99 napisał(a):Trzeb, trzeba, to myślę, że Lucyja go podeśle!! :) Fajnie by było, gdyby się spodobał. A on taki fajniuśki, że nie moze sie nie podobać. :lol: Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tak on superowski, ale proponuję przenieść się na jego wątek i tam popisać bo tu Waluś, a on już na dobrej drodze do szczęśliwości!!! :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Agula99 napisał(a):Tak on superowski, ale proponuję przenieść się na jego wątek i tam popisać bo tu Waluś, a on już na dobrej drodze do szczęśliwości!!! :) Już tam zaczęlam pisać. Quote
majuska Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Wspaniałe wieści Beciu, on tyle czekał bo właśnie na ten dom:multi::loveu: Zmieniam tytuł :) ( wiecie, że ja zawsze czekam... :) ) Quote
Lucyja Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wysłałam fotki i namiary do pani zainteresowanej adopcją kolusi. Dałam pani trzy propozycje, więc zobaczymy, którą wybierze. Nie wiem czy kolaczka ma swój wątek, więc narazie tutaj piszę, bo mysle, że Waluś sie nie obrazi, bo przeciez on jest miłośnikiem kolaków :) Jesli by dzwoniła pani Justyna, to ta pani ode mnie :) Quote
majuska Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Lucyja bardzo dziękujemy!! A wątek Koluśka ma jaknajbardziej, zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/214191-Collusia-nasza-z-Boguchwały Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 A ja dziś jeździłam po plantach na rowerku i wyglądałam Państwa z Walusiem, ale nie wypatrzyłam, ale fajnie było by go spotkać i zobaczyć szczęśliwego na spacerku :) Quote
Becia66 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Agula99 napisał(a):A ja dziś jeździłam po plantach na rowerku i wyglądałam Państwa z Walusiem, ale nie wypatrzyłam, ale fajnie było by go spotkać i zobaczyć szczęśliwego na spacerku :) oni mieszkają na Grabskiego, to jest boczna Kwiatkowskiego i nad Wisłok mają rzut beretem.... Quote
Agula99 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ciekawa jestem jak tam Walciu po łikendzie??? Przez całe dwa dni miał swoich ludzisków, ładna pogoda była, to pewnie spacerowali, miziali się i ach, ale musiał być chłopak zachwycony!!! :) Quote
Dzika_Figa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ojej, Waluś ma dom a ja to prozegapiłam! Będę intensywnie nadrabiała zaległości. Quote
Becia66 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Agula nie będę tam co 2 dni dzwonić, tyrknę w sobotę to się dowiem. Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Becia66 napisał(a):Agula nie będę tam co 2 dni dzwonić, tyrknę w sobotę to się dowiem. Wiem, wiem Beciu, ale myślałam że może w między czasie coś się wywiedziałaś, ale myślę, że wszystko jest dobrze :) Quote
Recommended Posts