Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super. Ciekawe tylko czy mały będzie tak chętnie wstawał na spacerki w zimie?

A był jakiś chętny domek na Walusia w Krakowie. Nie mozna tam zaproponować Pako albo Blondi ?
Wiem, że Waluś jest jedyny w swoim rodzaju ale mozna by przyjąć że oni sa troche w typie? Odpowiadaja wielkościa, umaszczeniem, sympatycznym charakterem. ;)

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super wieści! Ale się cieszę!! Oby więcej taki wspaniałych, cudownych, świetnych, kochanych domków!! Waluniu trzymaj się tam i nie dawaj, przecież ty jesteś pies anioł!! Ale oczywiście pojedziemy w odwiedziny Beciu???? :)

Posted

No tak, tak:) Ale to jest takie rozczulające, kiedy Pan mówi, że to ich kolejne dziecko!!! No jestem pod wrażeniem, ale co tu dużo mówić, kto zna Walusia, wie że on jest wspaniały!!!!!!! :)

Posted

Choc nie znam Walusia osobiście, to od razu wiedziałam, że Waluś jest wspaniałym pieskiem. On to ma wypisane na pysiu :)
barb - domek chętny na Walusia był w Poznaniu, nie w Krakowie. Państwo chcieli takiego własnie troszkę jamnikowatego cudaczka :)

Posted

Lucyja napisał(a):
Choc nie znam Walusia osobiście, to od razu wiedziałam, że Waluś jest wspaniałym pieskiem. On to ma wypisane na pysiu :)
barb - domek chętny na Walusia był w Poznaniu, nie w Krakowie. Państwo chcieli takiego własnie troszkę jamnikowatego cudaczka :)

To prawda, miał to wypisane na pysiu!! No fajnie jakby chcieli Pakusia, ale Poznań kawał drogi!!

Posted

Lucyja napisał(a):

Sorki, nie wiem skad wzięlam ten Kraków. Do Poznania rzeczywiście znacznie dalej ale czy wogole Pakuś by Państwu odpowiadał?

Posted

Agula99 napisał(a):
Nikt tego nie wie, no ale próba nie strzelba, Lucyja tam już go może podeśle :)

Sprawdzilam, na wątku Pako - on jest jamnikowaty. Napisane czarno na białym i na zdjęciach to doskonale widać a Państwo chcieli jamnikowatego i milego, a on przecież miły. Trzeba go podeslać koniecznie, a że Poznań daleko tym sie potem będziemy martwić.

Posted

Agula99 napisał(a):
Trzeb, trzeba, to myślę, że Lucyja go podeśle!! :)

Fajnie by było, gdyby się spodobał. A on taki fajniuśki, że nie moze sie nie podobać. :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Tak on superowski, ale proponuję przenieść się na jego wątek i tam popisać bo tu Waluś, a on już na dobrej drodze do szczęśliwości!!! :)

Już tam zaczęlam pisać.

Posted

Wysłałam fotki i namiary do pani zainteresowanej adopcją kolusi. Dałam pani trzy propozycje, więc zobaczymy, którą wybierze.
Nie wiem czy kolaczka ma swój wątek, więc narazie tutaj piszę, bo mysle, że Waluś sie nie obrazi, bo przeciez on jest miłośnikiem kolaków :)
Jesli by dzwoniła pani Justyna, to ta pani ode mnie :)

Posted

A ja dziś jeździłam po plantach na rowerku i wyglądałam Państwa z Walusiem, ale nie wypatrzyłam, ale fajnie było by go spotkać i zobaczyć szczęśliwego na spacerku :)

Posted

Agula99 napisał(a):
A ja dziś jeździłam po plantach na rowerku i wyglądałam Państwa z Walusiem, ale nie wypatrzyłam, ale fajnie było by go spotkać i zobaczyć szczęśliwego na spacerku :)

oni mieszkają na Grabskiego, to jest boczna Kwiatkowskiego i nad Wisłok mają rzut beretem....

Posted

Ciekawa jestem jak tam Walciu po łikendzie??? Przez całe dwa dni miał swoich ludzisków, ładna pogoda była, to pewnie spacerowali, miziali się i ach, ale musiał być chłopak zachwycony!!! :)

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula nie będę tam co 2 dni dzwonić, tyrknę w sobotę to się dowiem.

Wiem, wiem Beciu, ale myślałam że może w między czasie coś się wywiedziałaś, ale myślę, że wszystko jest dobrze :)