barb Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Spoko jeszcze sie dowiecie. Ale rzeczywiście chodzi o to żeby wiedzieć gdzie oglaszać. Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 majuska napisał(a):Dziewczyny, a nie wiecie gdzie państwo Walka wypatrzyli?? miałam zapytać ale z wrażenia zapomniałam. Jak będę dzwonić następnym razem to dopytam. Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Becia pewnie, ja Cię rozumiem, za dużo wrażeń!! Śpij słodko Walciu i niech ci się śnią wszystkie super ciotki!!! :) :) :) Quote
Incia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jemu to się pewnie własny, ciepły domek śni... Quote
Florentynka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Incia napisał(a):Jemu to się pewnie własny, ciepły domek śni... Domek sobie właśnie wyśnił ;) Quote
Lucyja Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ale super wieści :) Walus napewno wie, że to jest jego domek na zawsze i napewno będzie tam grzeczny i odwdzięczy się swoją psią miłością za okazane serce :) Quote
Incia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 I niech mi ktoś powie że marzenia się nie spełniają!!!Przynajmniej niektóre...Dużo miłości, malutki:lol: Quote
Lucyja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Czy są może jakieś nowe wieści z domku Walusia ? Quote
Becia66 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Lucyja napisał(a):Czy są może jakieś nowe wieści z domku Walusia ? nie chcę ich zamęczać codziennie, zadzwonię w sobotę to już będziemy z grubsza wiedzieć czy się Waluś zaklimatyzował, no i czy nie wystąpiła alergia u dziecka.:lol: Quote
Lucyja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No tak, racja :) Nie mozna ludzi codziennie dręczyc telefonami :) Trochę mnie martwi ta alergia u dziecka, bo to jest niestety częsty pretekst oddawania zwierząt. A tak naprawdę to alergia na psa występuje bardzo rzadko. Ja sama tez mam alergię, a ma dwa psy i to collie, więc super kudłate :) Alergolog mi powiedziała, że w przypadku alergii na zwierzaka, wcale nie trzeba się go pozbywać, poniewaz z czasem organizm się do tego alergenu przyzwyczaja. Quote
Becia66 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nikt nie mówił że przez to mogą oddać Walusia, ale w rozmowie ze mną wczoraj Pan bardzo się cieszył że synek nie kicha i nie kaszle jak przy kocie. Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No to czekamy na kolejny ciąg dobrych wieści od Walusia!!! :) Quote
barb Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Agula99 napisał(a):No to czekamy na kolejny ciąg dobrych wieści od Walusia!!! :) Nafajniej byłoby gdyby Państwo zechcieli się zalogować na Dogomanii i kontynuować wątek :lol: Quote
majuska Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Ano fajnie by było, ale rzadko się zdarza żeby ludziska mieli głowę do dogomani ;) Quote
barb Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 majuska napisał(a):Ano fajnie by było, ale rzadko się zdarza żeby ludziska mieli głowę do dogomani ;) Zapytać mozna :lol: Państwo pewnie skomputeryzowani a synek to juz na 100%. ;) Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie sądzę, synek mały nie do śledzenia wątku i wklejania zdjęć, bo na pewno nie umie, a jak ktoś siedzi w pracy, potem dzieci, pies itp, to gdzie tu będzie siedział, to tylko takie wariatki jak my!!! :) Quote
Becia66 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Agula99 napisał(a):Nie sądzę, synek mały nie do śledzenia wątku i wklejania zdjęć, bo na pewno nie umie, a jak ktoś siedzi w pracy, potem dzieci, pies itp, to gdzie tu będzie siedział, to tylko takie wariatki jak my!!! :) racja Agula, tak własnie jest. Zresztą spójrzmy wstecz ile osób od nas adoptujących spoza dogo odzywa sie na wątkach. Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mały to tylko pewnie myśli jak tu się wybawić z Walusiem, jak pobiec na spacer a nie o kompie, to jeszcze malutkie dziecko, niech oczu przed kompem nie psuje, tylko niech się Waluniem zajmuje!!!! :) :) Quote
barb Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Agula99 napisał(a):Mały to tylko pewnie myśli jak tu się wybawić z Walusiem, jak pobiec na spacer a nie o kompie, to jeszcze malutkie dziecko, niech oczu przed kompem nie psuje, tylko niech się Waluniem zajmuje!!!! :) :) Agulu jak zwykle masz rację :lol: Quote
Becia66 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 dzisiaj zadzwonię do Skrzata ale póżnym popołudniem , nich spędzą dzisiaj razem spokojnie cały dzień :loveu: Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Becia66 napisał(a):dzisiaj zadzwonię do Skrzata ale póżnym popołudniem , nich spędzą dzisiaj razem spokojnie dzień od rana. :loveu: Tak, trzeba dać wszystkim troche czasu na wzajemne poznanie sie - i Walusiowi - i Państwu. :lol: Quote
Lucyja Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Też jestem ciekawa jak tam wzajemne relacje sie układają. :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lucyja napisał(a):Też jestem ciekawa jak tam wzajemne relacje sie układają. :) Waluś to wlaściwie był bezkonfliktowy :lol: Quote
Becia66 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A więc Waluś jest wspaniałym, kolejnym członkiem rodziny, ich kolejnym dzieckiem - jak mówi Pan. Wybrał już sobie miejsce do spania - śpi w pokoju synka :loveu:, który go uwielbia, jednak najczęściej łazi krok w krok za Panem bo ten mu daje jeść i chodzi z nim / i synkiem/ na spacery. Ponoć synek sam wstaje o 6.oo rano i budzi ojca na spacer bo Waluś czeka :lol:. Waluś kręci ogonkiem z zadowolenia, wymiata wszystko z misek, urozmaicają mu dietę różnymi smakołykami. Wieczorami Walusia zbiera na czułości , nastawia się do głaskania i wpycha na rączki. Kiedy wracają ze spaceru to Waluś ciągnie do domu, wcale nie chce zostawać na ogródku :lol:, taki to się domownik zrobił. Grzecznie zostaje sam w domu, po prostu kładzie sie i śpi. W przyszłym tygodniu wizyta u weterynarza i kąpiel bo na razie nie chcą go stresować. Wszystko wygląda więc wspaniale i nie zanosi na to, żeby miało zmienić się na gorsze. Waluś został wypatrzony na naszej boguchwalskiej stronie na zakładce ,,Kundelka''.:lol: Majuska, możesz spokojnie Walusia przenieść do działu szczęsliwości. :loveu: Quote
Recommended Posts