Becia66 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 majuska napisał(a): A odnośnie Kolusi to ja się postaram założyć dziś wątek i w sumie to możemy ją ogłaszać, może tak być że nawet były wlaściciel wypatrzy ją w ogłoszeniach do adopcji nie wiem czy ją wypatrzy bo to jakiś burak, skoro ma 2 schroniska pod nosem i do żadnego nie zaglądnął... Quote
majuska Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 No to nowy super dom się odezwie :) Quote
majuska Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 siedzę jak na drożdżach.....;) Quote
Florentynka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No właśnie właśnie, jak tam aklimatyzacja? Quote
majuska Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 No Becia się zbiera pewnie do dzwonienia, bo chciała jak Państwo Walusia z pracy wrócą..... Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Florentynka napisał(a):No właśnie właśnie, jak tam aklimatyzacja? czekam aż wrócą z pracy i powiedzą jak zastali Walusia, no i dom....:roll: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A ja siedzę jak na wulkanie!!!! ................................................................ Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Beciu no i jak tam?? Są jakieś wieści??? ............................... Quote
figa33 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 o kurcze , ale napięcie :cool3: też się martwię Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 figa33 napisał(a):o kurcze , ale napięcie :cool3: dajcie jeszcze z godzinkę... Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 no i już wszystko wiem. Pan cały w skowronkach opowiada ze wszystko w porządku, że siknął wczoraj tylko raz, a dzisiaj po przyjściu z pracy zastali dom cały i czyściutki :multi:. Byli już dzisiaj na 3 długich spacerkach nad Wisłokiem, póżnym wieczorem pójdą jeszcze raz, a synek Państwa trzyma smycz i oszalał na punkcie Walusia. Obawiali sie alergii bo synek uczulony na kota ale to nie synek sie drapie na szczęście tylko Waluś i wezmą go do weterynarza to zaaplikują co trzeba. Wczoraj był zestresowany, Państwo wnosili go do domu na rekach bo się bał, a dzisiaj już sam zapierdziela i macha ogonkiem :loveu:. No i apetyt ma wielki, wszystko młóci do dna. Na razie nie zostawiają go samego na ogrodzie, jak sie przyzwyczai do nich to wtedy - bo tak wyczytali. :evil_lol: Walusiu kochany, spisuj się dobrze bo będziesz miał fajny domek i doopka ci w zimie nie zmarznie i jedzonka pod dostatkiem i miziać cię będą codziennie... Żeby tylko synek alergii nie dostał bo wtedy to nie wiem ale Waluś ma taką specyficzną, ostrą sierść co może nie uczula ;). Za jakiś czas pojedziemy odwiedzić naszego Skrzacika bo Państwo zapraszali .:lol: Quote
Florentynka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ufff. Tak trzymać, Waluś, tak trzymać! Quote
majuska Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Jeny...kamień mi z serca spadł i gruchnął o ziemię!!! Ciesze się ogromnie, strasznie, toż to moje serduszko ukochane, mój wujcio Walcio pieszczoszek nakolankowy, on się tam jeszcze rozwinie na pewno, tylko się u siebie poczuje, zobaczą jaki jest kochany:multi::lol: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 O jeju, o jeju nasz Walciu w domciu!! Walciu spisuj się, bo ta pani i pan bardzo mili, a chłopczyk uroczy!!! O jejuuu jak fajnie!! Jak się cieszę, że na razie wszystko ok a Waluś się spisuje!! Chciałabym go zobaczyć, jak w domku leży w jakimś koszyczku, cały zadowolony i wniebowzięty!!!! :) Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Agula99 napisał(a): Chciałabym go zobaczyć, jak w domku leży w jakimś koszyczku, cały zadowolony i wniebowzięty!!!! :) zobaczymy Agula, nie odpuścimy sobie....:lol: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Oj tak, oj tak!!! Dobrze, że go wczoraj wytuliłam na kolankach wyściskałam, wycałowałam!!! To jest nasze skrzaciątko, nasze serduszko, nasz misiaczek kochany!!!! Quote
majuska Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dziewczyny, a nie wiecie gdzie państwo Walka wypatrzyli?? Quote
barb Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 majuska napisał(a):Dziewczyny, a nie wiecie gdzie państwo Walka wypatrzyli?? Jak będziecie mogły to sie dowiedzcie, tez jestem ciekawa. Quote
figa33 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ojej , no proszę , uszatek nasz kochany , skrzacik jeden , no fajowo , bardzo się cieszę !!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ja nie mam pojęcia, jakoś nie dopytałam, to może becia wie :) Quote
majuska Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Agula99 napisał(a):ja nie mam pojęcia, jakoś nie dopytałam, to może becia wie :) "Trza" pytać, bo potem wiemy gdzie warto ogłaszać, Brutus wypatrzony na brzozowiaku.pl został :) Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wiem, wiem że trza, ale wiesz jak to jest człowiek sam, tu adoptuje, tu psiarnia wariuje, tu Blondi skacze, tam Czoko płacze, tu spisuję umowę, tam Kaja gotuje zmowę, oj nie łatwo czasami ogarnąć te dziady, lecz jakoś na razie daję sobie rady ;) Quote
Recommended Posts