Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Ciocia majuska się bardzo cieszy , że efekty kąpieli jeszcze widoczne:lol:, ciekawe czy po dzisiejszej ulewie tak nadal będzie ? :)

to już nawet nie o sam włos chodzi ale o skórę która pozbyła się tego syfu. Teraz spokojnie może oddychać i nie infekować się wtórnie.

Posted

Skrzacisko, Rambo i Rico dzisiaj wspólnie na wybiegu, mam nadzieję że się nie pozabijają, ale przecież jest tak gorąco, to niech siedzą wspólnie na świeżym powietrzu, gdzieś w cieniu, a nie w tych dusznych boksach. Idę do przytulika popołudniu, to mam nadzieję że zastanę ich całych i zdrowych!!!!:)

Posted

Jak przyszłam, Waluś, Atos, Blondi i Kajka biegali po jednej stronie, a Rambo i Rico po drugiej, jakoś się dogadywali, gorzej było potem, no ale jakoś opanowałam sytuację :)

Posted

Dziś prawie wszyscy wyspacerowani!! W tym tygodniu mam pomocnika, mojego bratanka, idziemy z 4 psami i jest zachwycony Walusiem, a Waluś tak się wczoraj na niego zapatrywał, jakby chciał powiedzieć: " a co to mnie za dziwny facet wyprowadza??" hahaah śmieszne to było!!! a dziś już się cieszył!!

Posted

Fajnie, że przytulisko na tyle małe, że się da wszystkie psiaki wyprowadzić.
Jak tam skóra Walusia, żadnych nawrotów? (tfu tfu, spluwam przez lewe ramię i wycieram usta czarnym kotem)

Posted

Jak na razie Waluś zadowolony i w dobrym raczej zdrowiu, ojj będzie się psinka cieszyła jak zobaczy smyczkę, chwyci w zęby i pobiegnie, pogoni, poleci do bramki, a cooo, on chce iść na spacerek przecieee!! :)

Posted

[quote name='Lucyja']Podajcie, prosze jakis kontakt w sprawie adopcji, bo na forum Dr Lucy Walus juz ma swój wątek :)

piękne zdjęcia Walusia są na stronie 7, warto je zamieścić, szczególnie te z dzieckiem.
Kontakt becia66@onet.eu tel. 606262450

Zaraz lecę na wątek Dr Lucy szukać Walusia.

Posted

Super, dziękujemy bardzo za reklamowanie naszego skrzacika, on podobnie jak Rambuś został odebrany z tragicznych warunków z paskudnymi zmianami skórnymi, zapaleniem uszu, więc na prawdę mają chłopaki wiele wspólnego:roll:

Posted

majuska napisał(a):
Super, dziękujemy bardzo za reklamowanie naszego skrzacika, on podobnie jak Rambuś został odebrany z tragicznych warunków z paskudnymi zmianami skórnymi, zapaleniem uszu, więc na prawdę mają chłopaki wiele wspólnego:roll:

ale teraz Waluś pięknie wygląda, sierstka porosła i robi się coraz piękniejsza. Gdyby był w warunkach domowych na dobrym jedzonku i witaminkach byłby jeszcze piękniejszy. Kto przychodzi do przytuliska to się nim zachwyca, głaszcze, pieści ale jakoś nic konktetnego z tego nie wynika. Utkwiła mi w głowie jedna kobieta podczas naszej wizyty w Galerii ,,Nowy Świat ''. Tak czule tuliła Walusia i mówiła, że gdyby nie jej wredny kot, to od razu by go wzięła. Że jest przecudny i taki kochany.
Rambo jedzie do domu na dniach i ostro musimy się wziąć za ogłoszenia Walusia, on najdłuższy stażem w przytulisku bo czeka już od lutego. To mój ulubieniec- wszyscy o tym wiedzą i on sam też oczywiście. :lol:

Posted

Fakt, że Waluś strasznie się zasiedział. Ale jak się popatrzy na pierwszą stronę przytuliskowego wątku to wieje optymizmem - tyle psów się przewinęło i znalazło dobre domy - przyjdzie i na Walusia kolej. A może by tak kampania pod tytułem " mój kumpel znalazł dom, zostałem sam?"
Jak chcecie to wyduszę jakiś tekst, o tym jak to Waluś i Rambo wspierali się wzajemnie w chorobie i jak to biedny Waluś został bez towarzystwa.

Posted

[quote name='Florentynka']
Jak chcecie to wyduszę jakiś tekst, o tym jak to Waluś i Rambo wspierali się wzajemnie w chorobie i jak to biedny Waluś został bez towarzystwa.

Waluś naprawdę zżyty z Rambo, od zawsze razem. Rambo opuszcza schron w tym tygodniu, biedny Waluś....kolejny pies opuszcza przytulisko, a ta bida zostaje. Tu na zdjęciach Waluś z Rambo ale jeszcze 2 miesiące temu i przed kąpielami bo teraz prezentują się o niebo lepiej. Szczególnie Waluś ma piękną, lśniącą i zdrową szorstką sierść.

Posted

Tak właśnie myślę, faktycznie Waluś zostanie bez serdecznego i jedynego kumpla, no bo z Atosem to specjalnie się nie kumpluja tym bardziej, że sa na dwóch różnych wybiegach....szkoda mi strasznie tego biedaka, bo już właściwie nie wiadomo jak mu pomóc, ogłoszenia się wciąż odnawia, niby ktoś tam zagląda , ale wciąż cisza...a Waluś zawsze tak się pcha do człowieka, na kolanka do Beci, na buziaki, widać, że bardzo mu brak człowieka, kiedy wreszcie jego kolej na domek przyjdzie:shake::shake:

Posted

Mi tez bardzo żal Walusia, bo widać, że to taka fajna kruszynka do kochania i przytulania. A Państwo, którzy przyjeżdzaja po Rambusia nie mają jakichś fajnych sąsiadów ? :) Czasem w taki sposób tez idą pieski do adopcji.

Posted

Oj ja nie wiem jak to nasz Walenty przeżyje, rozstanie ze swoim drogim kumplem-przyjacielem!! Czasami było gorąco, czasami były kłótnie, wiadomo o suczki, ale oni tacy związani ze sobą, to widać. No ale Waluś ma zawsze mnie, gotową zabrać go na spacerek, wytulić, wyściskać, wycałować.....ojj Walusiu wzięłabym Cieęęęęęęęęęęęęęęęęęę, oj wzięła!!