Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waluś nam normalnie dziecinnieje, pcha się na kolana, przymila, przytula. Ostatnio wzięłam go na kolanka, przytuliłam, tak się wtulił, potem rozwalił i leżał tak że nie wiem jak to opisać, akurat szli ludziska, aż się zatrzymali i przyglądali, pewnie pomyśleli że jakaś wariatka nie ma co robić to psa na kolanach trzyma (zresztą już kiedyś usłyszałam będąc w przytulisku pytanie: Co nie masz co robić że tu siedzisz??) co za świat!!

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska'] a "gupkami" to nie ma co sie przejmować ;)[/QUOTE]
Ja tam się gupkami nie przejmuje, ale lezie to, gapi się, głupio komentuje zamiast zaadoptować. Czasami dziwie się, bo tyle naroda przechodzi, pokazują sobie pieski, mówią jakie fajne, ale żeby ktoś się zapytał czy można zaadoptować to nie, a po co????

Posted

Dziękujemy figuniu.
Walcio dzisiaj wykochany przez ciotki, wyprzytulany, wycałowany, a tulił się nasz skrzacik, że hej!
Becia mu też troszkę popstrykała fotek ( nawet ją uprosiłam , żeby jajeczka sfotografować:diabloti: )

Posted

Ale trzeba przyznać, że Waluś wygląda teraz szałowo, ślicznie, jakie futerko, porównajcie te pierwsze zdjęcia z obecnymi, chłopak jak się patrzy (a do przytulania pierwszy, oj pierwszy) :)

Posted

Florentynka napisał(a):
Becia, super foty!!! Na niektórych Waluś wygląda na przystojniaka!

jak to na niektórych, przecież to największy przystojniacha w całym przytulisku.

Posted

Becia66 napisał(a):
jak to na niektórych, przecież to największy przystojniacha w całym przytulisku.

To samo miałam napisać :)
Chociaz teraz tez Rico niezłe ciacho, taki ognisty ciemny brunet z charakterem:evil_lol:
Ale nasz Walunio ma w sobie to cos niesamowitego.
Był u mnie na kąpieli , potem sie suszył, trymował , myslałąm, że cyrki będa , ale był po prostu idealny, przegrzeczny, no po prostu do zaduszenia z miłości:loveu:

Posted

Waluń ciągle w bardzo dobrej formie ( mam na myśli wygląd), chyba bardzo dba o siebie, bo ciągle jest czyściutki i lśniący i pierwszy na spacery goniący!!! :)