Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Luna to około 2-3 letnia sunia w typie teriera. Trafiła do nas na DT ze schroniska w Sosnowcu, gdzie kompletnie sobie nie radziła, była podgryzana przez inne psy, z dnia na dzień robiła się coraz bardziej smutna i gasła w oczach. Miała katar i kaszel, ale po leczeniu przez weta jest już całkiem zdrowa. Luna została odrobaczona, zaszczepiona na choroby zakaźne i na wściekliznę, została też pięknie obcięta, wytrymowana i wyczesana. W DT odżyła, jest radosna, wesoła, pełna życia. Luna super dogaduje się z psami i sukami, uwielbia dzieci, nie przejawia żadnej agresji. Kocha długie spacery, na których może się wybiegać. Na smyczy jeszcze trochę ciągnie, ale puszczona luzem trzyma się blisko i przychodzi do nogi na każde zawołanie. W domu zachowuje się bardzo grzecznie, nie brudzi, zostawiona sama nie piszczy i nie szczeka. Nie jest wybredna jeśli chodzi o jedzenie – je zarówno suche (u nas w domu Brit lub Trainer) i gotowane (ryż z warzywami i kurczakiem). Luna nie jest jeszcze wysterylizowana – warunkiem adopcji będzie podpisanie deklaracji na wykonanie zabiegu, przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej i podpisanie umowy adopcyjnej. Szukamy dla Luny najlepszego domku, bo to naprawdę cudowna sunia, która zasługuje na miłość. [/FONT]

Kontakt:
Agnieszka tel. 500 747 971 i 503 312 029

Posted

Aga,
ja zaraz spróbuję poprosić dziewczyny o pomoc w ogłoszeniach. Na wątku głównym wczoraj jedna z dziewczyn pisała, że robi allegro dla psiaków z Fundacji. Poproś ją o zrobienie dla Luny. Na innych poralach pomogą Ci dziewczyny - Dineh i abra64. Napisz do nich maile, proszę. I powołaj się że ja Ci zasugerowałam zwrócenie się o pomoc. One sa bardzo biegłe w internecie...

Posted

[FONT=Times New Roman]Lune ogłosiłam na:[/FONT]
[FONT=Verdana]kupiepsa.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]adopcje.org [/FONT]
[FONT=Verdana]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]katowice.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]kokosy.pl[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Taka treść:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Luna szuka domku[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Luna to około 2-3 letnia sunia w typie teriera. Jest radosna, wesoła, pełna życia super dogaduje się z psami i sukami, uwielbia dzieci, nie przejawia żadnej agresji. Kocha długie spacery, na smyczy jeszcze trochę ciągnie, ale puszczona luzem trzyma się blisko i przychodzi do nogi na każde zawołanie. W domu zachowuje się bardzo grzecznie, nie brudzi, zostawiona sama nie piszczy i nie szczeka. Luna została odrobaczona, zaszczepiona na choroby zakaźne i na wściekliznę. Nie jest jeszcze wysterylizowana – warunkiem adopcji będzie podpisanie deklaracji na wykonanie zabiegu. Szukamy dla Luny najlepszego domku, bo to naprawdę cudowna sunia, która zasługuje na miłość. Kontakt w sprawie adopcji: Pani [/FONT][FONT=Tahoma]Agnieszka tel. 500 747 971 [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Wieczorkiem jeszcze podorzucam pare ogłoszeń teraz jestem w pracy i średnio mam czas. ;)[/FONT]

Posted

Dziś Luna dodana na:
[FONT=Verdana]pineska.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]katowiceslask.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]petworld.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]petsy.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]adopcjepsow.org[/FONT]
[FONT=Verdana]e-zwierzak.pl[/FONT]

Posted

Dziewczyny ! Wklejam adres do wątku, na którym pewna dizewczyna robi przepiękne BANERKI psom w potrzebie.
http://www.dogomania.pl/threads/1074...-od-zaraz%21-D

Sądzę, ze w pierwszej kolejności potrzebujemy banerków dla naszych watków tematycznych (staruszki, maluchy, dwa wystraszone od Basi, Onki, itp). Gospodynie watków - napiszcie z prośbą o banerek! Potem możemy prosić o banerki dla kolejnych pojedyńczych psiaków. Sądze że to pomysł wart realizacji. W sumie banerkowo nie jestesmy wstrząsająco rozwinięte:-)

Posted

Aga, skontaktuj się prosze z Zapką. Podeślij jej zdjęcia Luny i namiar na wątek Luny. Wczoraj mówiłam diewczynom że Luna pilnie szuka innego DT lub DS. Kasia ma jakiś dom dla terierkowatego psiaka. Pytanie tylko jak Luna z kotami?

Posted

Dzięki Aga, zaraz napiszę do Zapki PW. Ja przez weekend nie miałam ani chwili żeby przy kompie usiąść i w sumie dopiero teraz mi się udało. Dzięki za wszystko.

Posted

Lunka była dziś na akcji w Silesii i znalazła dom. Właściwie już pod sam koniec. Przyjechała dziewczyna z chłopakiem adoptować psa dla rodziców i młodszej 6-letniej siostry. Porobiła zdjęcia, wysłała mamie - Luna się spodobała i pojechała. Na koniec jeszcze dostała prezent o d Anety - piękne szelki :) Luna zamieszkała w Katowicach Piotrowicach. Mam numery telefonów do nowych właścicieli. Obiecali zdjęcia i relacje. Oczywiście będzie wizyta poadopcyjna. Mam nadzieję, że Luna będzie szczęśliwa.

Posted

Może poczekajmy ze dwa, trzy dni. Dostałam jak na razie smsa że Luna zaraz w domu zjadła, jest wesoła, bawi się, więc na razie wszystko ok. Dziś śpi u dziewczyny, która ją wzięła a jutro jedzie do jej rodziców czyli swojego docelowego domku.