Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figusia przytyła:-) (jak jej nowa pani) je za pięciu, przypilnowana załatwia sie w ogrodzie. Figusia jest głucha! Psia rodzinka z radosnym wrzaskiem (czasami) wybiega na ogród, a Figusia śpi. Trzeba ją delikatnie dotknąć, żeby sie obudziła. Obcięłam jej co grubsze dredy, a jak zdecydowanie poprawi sie pogoda - obetnę ja na krótko, żeby nowe włoski rosły juz bez balastu.
Rozczulająco polizuje twarz, jak sie do niej nachylę, bo nie zawsze trafia w cel językiem wiszącym z boku, ale widac, że sie stara :-)
Jest bardzo stara, co widac po jej chodzie i oczach, o zębach nie mówiąc, bo ich nie ma, ale ciesze sie, że mogłam uczynic ją szczęsliwą przez stworzenie jej domku z psią rodzinką (Polusia, Tosia, Maksiu i Zuzia bis)

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIĘKUJEMY:):):):):) Ta sunieczka tyle już przeszła, niechaj sobie teraz już tylko śpiunka szczęśliwa i twarz ukochanej Pani polizuje:)
Zofijo, Herspri wieeeelkie DZIĘKI i dla Was, udało się tej sunieczce pomóc, brawo:):):) Buziale dla Was serdeczne!

Posted

Jestem po wizycie. Figusia super. Najstarsza, z jędnym zębem, ale rządzi:).
Zdjęcia-czekam, aż mi koleżanka wyśle, która robiła:) wtedy wstawie.
Naprawde świetnie trafiła razem z Fionunią:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziękujemy za pycha wieści, he he he, herszt z jednym zębem, prawidłowo;)

No nie? Mała wzrostem, wielka duchem:) Jak Kajto;)

Posted

He, he, cudownie, że tak im się udało wyjść z tego piekła, które przeżyły. Pamiętam pierwsze wpisy o nich, ich zdjęcia, ech, kawał cudnej roboty Dziewczynki, brawo:):):)