Herspri Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Kurcze to już 2 miesiące odkąd Figa jest u mnie, jak ten czas leci. Mała ma się dobrze, właśnie śpi w koszyku. Nie da się nie zauważyć, że Figa się przez te 2 miesiące zmieniła, jest odważniejsza, całkiem sporo szczeka ;), dopomina się o głaskanie i o jedzenie oczywiście, szczególnie rano. Można z nią chodzić bez smyczy nawet nie specjalnie jej pilnując, jest ciekawska i całkiem ruchliwa i już doskonale sobie radzi z jedzeniem niemal wszystkiego mimo tego że zębów to ona za dużo niema ;) Quote
Marycha35 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dzięki za cudne wieści, huraaaa, mocne ściskanko dla Was:):):) Quote
Zofija Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Tylko domku ani widu, ani słych:( Czy ktoś moze pomóc w ogłaszaniu??? Quote
Iljova Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 To zawsze radość sprawia kiedy psiak zmienia się, zachowuje radośniej i odważniej. Teraz tylko domek potrzebny. Quote
mshume Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Zupełnie nie rozumiem,czemu taki piękny psiak nadal bez domu :( Ona ma aktualne ogłoszenia?Iljova napisał(a):To zawsze radość sprawia kiedy psiak zmienia się, zachowuje radośniej i odważniej. Teraz tylko domek potrzebny. Quote
Zofija Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Ogłoszenia miała ropbione jakiś miesiąc temu. Można by powtórzyć. Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach? Spotkałam ją ostatnio na spacerze. Taka maleńka sierotka, tak mnie rozczuliła. Dobrze, ze jest u Herspri w schronisku nie miałąby szans Quote
ihabe Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 co tam u Figuni? Klikajcie na Figunie https://bezdomnepsy.pl/2334/figa-maly-skrajnie-zaniedbany-klebek-strachu-juz-w-dt-szukamy-ds/ i ogłaszajcie ja tym samym na FB:-) Quote
Zofija Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 lika1771 napisał(a):tez zapytam jak malenka? Figunia ma się bardzo dobrze -Herspri to sprawdzony, swietny i w dodatku bezpłatny dt. Towar deficytowy Quote
Borówka16 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ihabe napisał(a):co tam u Figuni? Klikajcie na Figunie https://bezdomnepsy.pl/2334/figa-maly-skrajnie-zaniedbany-klebek-strachu-juz-w-dt-szukamy-ds/ i ogłaszajcie ja tym samym na FB:-) Ihabe, link nie działa. Quote
azalia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Herspri,dziękujemy za wspaniałą opiekę nad Figunią. Quote
feliksik Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 kurcze cisza u takie ślicznego psiaka - czy nikt z ogłoszeń nie dzwoni? Quote
Herspri Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 W sprawie Figi nie miałam żadnego telefonu, to aż dziwne. Co prawda czasem miewam wyłączony telefon ale w takich przypadkach przychodzą mi powiadomienia o nieodebranych połączeniach a jeśli mam nieodebrane to oddzwaniam i nie zdarzyło się żeby dzwonił, e-maili też zero. Figa potrzebuje cierpliwego i wyrozumiałego domku, bo swój charakterek to ona ma ;) głównie chodzi o to, że lubi sobie poszczekać szczególnie kiedy czegoś chce albo jak się bardzo cieszy z mojego powrotu do domu, jak ktoś niema wytrzymałych uszu to mógłby się załamać :D Quote
Zofija Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Herspri napisał(a):W sprawie Figi nie miałam żadnego telefonu, to aż dziwne. Co prawda czasem miewam wyłączony telefon ale w takich przypadkach przychodzą mi powiadomienia o nieodebranych połączeniach a jeśli mam nieodebrane to oddzwaniam i nie zdarzyło się żeby dzwonił, e-maili też zero. Figa potrzebuje cierpliwego i wyrozumiałego domku, bo swój charakterek to ona ma ;) głównie chodzi o to, że lubi sobie poszczekać szczególnie kiedy czegoś chce albo jak się bardzo cieszy z mojego powrotu do domu, jak ktoś niema wytrzymałych uszu to mógłby się załamać :D ja w ogłoszeniach podałam numer do siebie i kasi. Mam nadzieję, ze Ci to nie przeszkadza. Generalnie na razie nie mam żadnych telefonów w sprawie żadnego psa:( Quote
Herspri Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 aaa to jeszcze lepiej :) Bo ja czasem mam problemy z odbieraniem więc mi to na rękę :) Quote
Herspri Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Wczoraj kiedy nie było mnie w domu mój chłopak chciał Figę wykąpać a skończyło się to tak że ugryzła go tym swoim jednym kłem i tyle było z kąpania ;) Oni się nie lubią z wzajemnością zresztą ale co zrobić. Za to ja dzisiaj bez żadnego problemu wsadziłam ją do wanny i wykąpałam, była bardzo grzeczna, widać że dziewczyna ma charakterek ;) Poza tym dzisiaj z okazji pięknego dnia wypuściłam psy na balkon a ta mała cholera przeszła do sąsiadki ( nie przypuszczałam że przeciśnie się przez pręty barierki no ale cóż ) i bezczelnie nasikała sąsiadce na dywanik... ups ;) Quote
fernari Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jestem u Figi :) To mój kot kiedyś wyszedł przez okno, wlazł na parapet, potem pospacerował po gzymsie i tym sposobem znalazł się u moich sąsiadów w domu ... A ich mina kiedy zadzwoniłam im do drzwi i powiedziałam, żeby oddali mi mojego kota- bezcenna :D Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kochani zarzyjcie - nikogo prawie na wątku, pies wyrzucony z auta i potrącony kolejnym - tragedia - nie ma nawet tymczasu: http://www.dogomania.pl/threads/212244-Wyrzucony-z-samochodu-i-potrącony-przez-samochód-Rudasek.-Błagam-o-pomoc.#post17373009 Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Herspri napisał(a):Wczoraj kiedy nie było mnie w domu mój chłopak chciał Figę wykąpać a skończyło się to tak że ugryzła go tym swoim jednym kłem i tyle było z kąpania ;) Oni się nie lubią z wzajemnością zresztą ale co zrobić. Za to ja dzisiaj bez żadnego problemu wsadziłam ją do wanny i wykąpałam, była bardzo grzeczna, widać że dziewczyna ma charakterek ;) Poza tym dzisiaj z okazji pięknego dnia wypuściłam psy na balkon a ta mała cholera przeszła do sąsiadki ( nie przypuszczałam że przeciśnie się przez pręty barierki no ale cóż ) i bezczelnie nasikała sąsiadce na dywanik... ups ;) hi, hi, hi, dziewczynka ma charakterek, to fakt;) Quote
Recommended Posts