Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze to już 2 miesiące odkąd Figa jest u mnie, jak ten czas leci.
Mała ma się dobrze, właśnie śpi w koszyku. Nie da się nie zauważyć, że Figa się przez te 2 miesiące zmieniła, jest odważniejsza, całkiem sporo szczeka ;), dopomina się o głaskanie i o jedzenie oczywiście, szczególnie rano. Można z nią chodzić bez smyczy nawet nie specjalnie jej pilnując, jest ciekawska i całkiem ruchliwa i już doskonale sobie radzi z jedzeniem niemal wszystkiego mimo tego że zębów to ona za dużo niema ;)

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zupełnie nie rozumiem,czemu taki piękny psiak nadal bez domu :( Ona ma aktualne ogłoszenia?

Iljova napisał(a):
To zawsze radość sprawia kiedy psiak zmienia się, zachowuje radośniej i odważniej.
Teraz tylko domek potrzebny.

Posted

Ogłoszenia miała ropbione jakiś miesiąc temu. Można by powtórzyć. Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach?
Spotkałam ją ostatnio na spacerze. Taka maleńka sierotka, tak mnie rozczuliła. Dobrze, ze jest u Herspri w schronisku nie miałąby szans

• 2 weeks later...
Posted

lika1771 napisał(a):
tez zapytam jak malenka?

Figunia ma się bardzo dobrze -Herspri to sprawdzony, swietny i w dodatku bezpłatny dt. Towar deficytowy

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W sprawie Figi nie miałam żadnego telefonu, to aż dziwne. Co prawda czasem miewam wyłączony telefon ale w takich przypadkach przychodzą mi powiadomienia o nieodebranych połączeniach a jeśli mam nieodebrane to oddzwaniam i nie zdarzyło się żeby dzwonił, e-maili też zero.
Figa potrzebuje cierpliwego i wyrozumiałego domku, bo swój charakterek to ona ma ;) głównie chodzi o to, że lubi sobie poszczekać szczególnie kiedy czegoś chce albo jak się bardzo cieszy z mojego powrotu do domu, jak ktoś niema wytrzymałych uszu to mógłby się załamać :D

Posted

Herspri napisał(a):
W sprawie Figi nie miałam żadnego telefonu, to aż dziwne. Co prawda czasem miewam wyłączony telefon ale w takich przypadkach przychodzą mi powiadomienia o nieodebranych połączeniach a jeśli mam nieodebrane to oddzwaniam i nie zdarzyło się żeby dzwonił, e-maili też zero.
Figa potrzebuje cierpliwego i wyrozumiałego domku, bo swój charakterek to ona ma ;) głównie chodzi o to, że lubi sobie poszczekać szczególnie kiedy czegoś chce albo jak się bardzo cieszy z mojego powrotu do domu, jak ktoś niema wytrzymałych uszu to mógłby się załamać :D

ja w ogłoszeniach podałam numer do siebie i kasi. Mam nadzieję, ze Ci to nie przeszkadza. Generalnie na razie nie mam żadnych telefonów w sprawie żadnego psa:(

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj kiedy nie było mnie w domu mój chłopak chciał Figę wykąpać a skończyło się to tak że ugryzła go tym swoim jednym kłem i tyle było z kąpania ;) Oni się nie lubią z wzajemnością zresztą ale co zrobić. Za to ja dzisiaj bez żadnego problemu wsadziłam ją do wanny i wykąpałam, była bardzo grzeczna, widać że dziewczyna ma charakterek ;) Poza tym dzisiaj z okazji pięknego dnia wypuściłam psy na balkon a ta mała cholera przeszła do sąsiadki ( nie przypuszczałam że przeciśnie się przez pręty barierki no ale cóż ) i bezczelnie nasikała sąsiadce na dywanik... ups ;)

Posted

Jestem u Figi :)

To mój kot kiedyś wyszedł przez okno, wlazł na parapet, potem pospacerował po gzymsie i tym sposobem znalazł się u moich sąsiadów w domu ... A ich mina kiedy zadzwoniłam im do drzwi i powiedziałam, żeby oddali mi mojego kota- bezcenna :D

Posted

Herspri napisał(a):
Wczoraj kiedy nie było mnie w domu mój chłopak chciał Figę wykąpać a skończyło się to tak że ugryzła go tym swoim jednym kłem i tyle było z kąpania ;) Oni się nie lubią z wzajemnością zresztą ale co zrobić. Za to ja dzisiaj bez żadnego problemu wsadziłam ją do wanny i wykąpałam, była bardzo grzeczna, widać że dziewczyna ma charakterek ;) Poza tym dzisiaj z okazji pięknego dnia wypuściłam psy na balkon a ta mała cholera przeszła do sąsiadki ( nie przypuszczałam że przeciśnie się przez pręty barierki no ale cóż ) i bezczelnie nasikała sąsiadce na dywanik... ups ;)

hi, hi, hi, dziewczynka ma charakterek, to fakt;)