zadra Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 wtatara napisał(a):jest piękna. Było mi jej bardzo szkoda. Razem z Pania i moimi pieskami poszłysmy na spacer. Gracja dopiero wtedy zrobiła siku. Gdy wracałysmy, ja ze swoimi do bloku a ona ciągnie Panią za mna. Biedna myslała ze to jej domek. Wczoraj Marta, dzisiaj ja i sama nie wiedziała co sie dzieje Gracja jest bardzo pojętna.Mam nadzieję,że szybko się przyzwyczai do nowej rodziny. Quote
wtatara Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 ale moje pieski były w szoku bo warczała na nich Quote
wtatara Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Fantastycznie bawiła się pluszakami mojej Pixi.Dostała więc pluszaka, piszczącą gumowa zabawke i adresówkę. Nie miałam nowej, więc sciagnęłam Pixi Quote
Tola Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Cudna ta Gracja:loveu: Bardzo sie ciesze, ze sunieczka bedzie miała dom. Bardzo dziekujemy wtatara za pomoc:) Wiadomo juz czy dojechali? Quote
wtatara Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 tak, Pani tak jak obiecała zadzwoniła. Do Kalwarii czuwała a potem zasnęła. Tyle przezyc Quote
Tola Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Bidulka; niech odpoczywa - tyle przezyc w ciagu 2 dni. Quote
wtatara Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 tola prosze podaj mi telefon do Pani gracji, niechcacy usunełam. Chce zadzwonic i cos sie dowiedziec Quote
Tola Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 wtatara napisał(a):tola prosze podaj mi telefon do Pani gracji, niechcacy usunełam. Chce zadzwonic i cos sie dowiedziec Ok; poszukam, ale nie wiem czy mam... Quote
handzia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Proszę Tolu, Twoje zdjęcia Gracji :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Bardzo dziękuje za wstawienie:) Wtatara - a ja dziękuję, ze kontaktujesz się z domem suni:) Gracja sprawuje isę świetnie, Rodzinka bardzo zadowolona:) Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 DołączyłDec 2006Postów10,111 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych aby wszystkie pieski były kochane życzy Wanda ze swoimi pieskami Quote
Recommended Posts