Tola Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Suczki przebywają obecnie w schronisku w Zamościu; są malutkie, łagodne, szukają kontaktu z człowiekiem. W schroniksu są od ok miesiąca. Byc moze to mama i córka, bo są do siebie niezwykle podobne. Mam nadzieję, ze znajdzie się domy dla tych slicznotek... Calineczka młodsza z suniek, ma prawdopodobnie ok roku Gracja Ogłoszenia: wtatara:loveu: gumtree Krakusik OLX http://allegro.pl/dwie-malenkie-suni...519635111.html Calineczki nie ma juz w schronisku. Quote
Tola Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Calineczka z kolezankami Jeszcze Calineczka Gracja Quote
Tola Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Moze ktos zrobi banerek slicznotkom, zobaczy je większa liczba osób... Quote
sonia71 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Gracja i Calineczka-oby wątek na dogo przyniósł wam domek. Quote
IVV Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 czy macie na nie jakies pomysly ? jaki jest plan ? Quote
Tola Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 IVV napisał(a):czy macie na nie jakies pomysly ? jaki jest plan ? Na razie nie ma zadnego; liczę, ze moze ktos je wypatrzy... Zbliza sie moja kolejka u Murki, ale tam jest jeszcze jedno malenstwo, które wyraznie sobie nie radzi... Quote
malagos Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tola, ja Cię chyba kopnę........ O ile cie spotkam, kobieto. Takie slicznosci pokazujesz........ U mnie zakotwiczyła bezdomniaczka spod Ostrołęki, trzeba ją było ratować, nie było wyjścia. Quote
IVV Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tola napisał(a):Na razie nie ma zadnego; liczę, ze moze ktos je wypatrzy... Zbliza sie moja kolejka u Murki, ale tam jest jeszcze jedno malenstwo, które wyraznie sobie nie radzi... ktora to malizna? Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 sa sliczne- treba ogłaszac. Moja tymczasowiczka jest podobna i znalazła domek Quote
Tola Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='IVV']ktora to malizna? Ta mała czarna przy siatce; jej przerazone oczy cały czas mnie przesladują Quote
IVV Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 pomoge wam w jej wyciagnieciu ,ale potrzebuje jakis plan od was Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zdjęcia nawet nadaja sie do ogłoszę- trzeba robić jak najszybciej Quote
IVV Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 a moze zacznijmy zbierac deklaracje na hotelik ? trzeba jej jakos wyciagac Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No dobra. Trzeba rozreklamować wątek i zmienictytuł Quote
Pinesk@ Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ponawiam pytanie jaki sunia nr 1 ma charakterek? Spodobała sie pewnej pani, która od jakiegoś czasu szuka małego pieska do mieszkania, dom fajny, pani z wielkim sercem, umowy wizyty sterylki jak najbardziej tak. Tylko chce sie dowiedziec czegoś o charakterze suńki, macie jakieś info? Quote
Tola Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Pinesk@']Ponawiam pytanie jaki sunia nr 1 ma charakterek? Spodobała sie pewnej pani, która od jakiegoś czasu szuka małego pieska do mieszkania, dom fajny, pani z wielkim sercem, umowy wizyty sterylki jak najbardziej tak. Tylko chce sie dowiedziec czegoś o charakterze suńki, macie jakieś info?[/QUOTE] Mogę napisac tylko to, co zauwazyłam przez siatkę boksu - sunia wyraźnie spragniona kontaktu z człowiekiem, pchała się do głaskania, popiskiwała, nie wygląda na zalęknioną, nieufną. Ma dobry kontakt z pozostałymi suczkami w boksie. Więcej informacji nie jestem w stanie dostarczyc, chyba ze zabiorze się suczkę ze schroniska. Podobnie jest z informacjami o Gracji ; suczka spokojna, daje się głaskac. Quote
Pinesk@ Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dzięki Tola za odpowiedź. Tylko gdzie ten Zamość, w jakim województwie? Bo pani z pomorskiego.. Quote
Recommended Posts