Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaszanka']najważniejsze, żeby Bella miała dom STAŁY, ale widać że wszystko jest na dobrej - choć dalekiej :) drodze.[/QUOTE]

Aktualnie to najważniejsze żeby nie trafiła znowu na ulicę... marzeniem byłoby znaleźć od razu dom stały, ale będziemy ją ogłaszać i na pewno ktoś się w niej zakocha :)

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaszanka']najważniejsze, żeby Bella miała dom STAŁY, ale widać że wszystko jest na dobrej - choć dalekiej :) drodze.[/QUOTE]

Dom staly to koncowka tego co planujemy. teraz tymczas sie liczy najbardziej. i to juz polowa sukcesu :)
Bella bedzie miala cieply kat i ludzia do towarzystwa i kochania :) nie worci na mroz a to juz wg. mnie duzy sukces.
Dom staly to nasz glowny cel. i do niego cierpliwie dazymy.

Posted

Bella jedzie do domu stałego!!!!

Nasza sunia znalazła dom w Inowrocławiu :) Stanie sie Kujawska pięknością :)

Chce Wam bardzo podziękować. Każdemu kto nam pomagał, pytał, doradzał, zaangażował się!

Wielkie dzięki Agnieszce!
Dzięki Kochana za zrobienie tymczasu Belli :)
Dzieki wielkie LABRADORY.INFO

Cudotwrórcy prawdziwi!

Trzymajcie kciuki za transport :) I za wyprawę moją i Uli na kujawy :)
Już jutro ewentualnie w sobotę Bella trafi do prawdziwego domu, pełnego miłości i troski :)
Nie ma nic radośniejszego niż ta wiadomość :)

Dziekuję Wam jeszcze raz.

Agata.

Guest Ryniu123
Posted

Cóż, pani z Inowrocławia chciała Bellę, nie mniej biedną i nie mniej skrzywdzoną. Nie udało się. Myślę, że to imię podziałało. Mam głęboką nadzieję, że wszystko przebiegnie OK. Możliwe, że Belka po drodze zawita u mnie.
Tylko nie nazywajcie już więcej labradorek Bellą bo nie nadążę z DSami :)

Posted

:multi::multi::multi:

Ryniu, wiesz, że Cię kocham :loveu:

wczoraj super wieści o Belli, dzisiaj takie wieści o Belli Dwa...ehhh........ oszaleje ze szczęścia kiedyś ;)

Posted

opowiedz coś jeszcze o tym domu,
ja jakoś sceptyczna jestem...a umowę TOZ zechcą podpisać? wysterylizują?
żebyście nie wracały po nią za jakiś czas...nie kraczę, ale ostrożności nigdy dość;
rozumiem, że jacyś fajni ludzie, wzbudzili zaufanie?

Posted

[quote name='ifka']opowiedz coś jeszcze o tym domu,
ja jakoś sceptyczna jestem...a umowę TOZ zechcą podpisać? wysterylizują?
żebyście nie wracały po nią za jakiś czas...nie kraczę, ale ostrożności nigdy dość;
rozumiem, że jacyś fajni ludzie, wzbudzili zaufanie?[/QUOTE]
Powiem tak: niejeden pies będzie Belli takiego domu zazdrościć :) w domu jest jeszcze mały kastrowany kundelek,
umowa z naszego forum już się drukuje :)

Dane zostały zmienione :p

Posted

Ja dziś płaczę raz z radości bo Bela będzie miała super DS ,rozmawiałam z tą panią i myślę że lepiej trafić nie mogła...Bela to bardzo mądra sunia,bardzo potrzebuje kochającego człowieka i wygląda na to że do takiego trafi w Inowrocławiu.Chciałabym też ogromnie podziękować za pomoc wszystkim zaangażowanym osobom Agatka dziękuję za wsparcie ,za zrozumienie w chwilach zwątpienia...dziękuję Ula_cz i aga z labrador.info.
Belcia mnie rozbraja śpij jak dziecko,cieszy się na mój widok ja nikt nigdy,chrapie jak stary dziadek:) Tarza się w śniegu...będąc u mnie nie wymiotowała ani razu,do uszu mój TŻ zapuszcza jej dwa razy dziennie krople od weta więc liczę na poprawę.
Drugie łzy niestety z żalu moja sunia ma się kiepsko zapalenie rdzenia mózgowego,paraliż 4 łapek ...wczoraj klinika w białym dziś bielsk,kroplówki,zastrzyki i czekanie...

Posted

[quote name='buniaaga']
Drugie łzy niestety z żalu moja sunia ma się kiepsko zapalenie rdzenia mózgowego,paraliż 4 łapek ...wczoraj klinika w białym dziś bielsk,kroplówki,zastrzyki i czekanie...[/QUOTE]
Agnieszka ja już Ci dziękowałam przez telefon, bo żebyś nie wzięła Belli do domu (mimo choroby swojej suni) to nie wiadomo czy by nie biegała już za TM, a tak dałaś suni szansę na nowe życie :*
Wszyscy trzymamy kciuki za Twoją sunię, żeby było dobrze i gdyby była potrzebna jakaś pomoc to pisz

Posted

Aga juz Ci pisalam :) Dziwaczki musza sie trzymac razem :)
Bella ma dom, teraz musimy sie zajac Twoja sunia :) Razem cos sie zawsze uda wiecej zrobic :) Wiec jak cos to wiesz :) W srodku nocy i nad ranem :) Z powazna sprawa i glupota :)
No i prosze mnie na bierzaco informowac o stanie suni .
A poki co ciesz sie Bella poki mozesz bo juz niedlugo razem z Ula porywamy ja w wielki kujawski swiat :)

Posted

Dziewczyny dziękuję za wsparcie nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy.dziękuję!spotkać takie bratnie dusze i to nawet na osiedlu obok...
Wróciłam właśnie z kroplówki ze swoją sunią, zaczęła pić to już dobry znak...czas pokaże ale walczymy do końca!
Belcia właśnie wyszalała się na śniegu,oczywiście wyściskałam ją namiętnie bo to taka pociecha,zjadła i układa się do snu:lol:

Posted

3 dziwaczki :) Dobre :)
Aga dobra wiadomosc :) Sunia zaczyna pic za chwile zacznie cos jesc i z czasem stan bedzie coraz lepszy :)
A Ty tez kladz sie grzecznie spac :) Musisz miec teraz duzo sil bo przez weekend radzisz sobie sama. ale po weekendzie masz do pomocy 2 szurniete :)
Tylko jak Twoj TZ to zniesie? :D

Posted

No i pojechały...Bellciu kochana tak jak Ci mówiłam ciesz się nowym domkiem i pamiętaj tu o cioci w bielsku...tęskno:lol: Fajnie że tak wszystko szybko i szczęśliwie się potoczyło...