Kasi i Lena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jak sobie fajnie leży:loveu:. Napisz o niej coś więcej. Quote
zyxz Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Urodziła się w moim domu, dnia 3 lipca 2005 roku. Jest córką Saby, mojej suczki, która 2 lipca 2010 roku przeszłą za TM w wieku 17 lat. Miała tylko brata, który także już jest za TM, ponieważ najprawdopodobniej połknął osę. Jest maści czarnej podpalanej, ma frędzlowate uszy. Potrafi komendy takie jak: poproś, daj łapę, siat, leżeć, daj głos, daj buzi, do nogi. Nienawidzi dużych psów. Nie wiem dlaczego, ale prowadzę do tego aby to znikło. I to wszystko, chyba ;)) Quote
Kasi i Lena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No teraz opis Funi szczegółowy;) Poproszę też o więcej zdjęć. Biedny jej braciszek, ja się boję żeby moje suki osy nie zjadły bo jak widzą owada to chcą go upolować a jak widać to się tragicznie skończyć może:-(. Quote
angineuuka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 witamy,witamy :*** . Fajna sucz , i fajny loging :D . będziemy wpadać . Quote
Recommended Posts