rodzice Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 zobaczcie kogo spotkałam na wystawie w Drzonkowie . Ja tym razem wystawialam tt Quote
rodzice Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 A tak Aferka . Moje dziewczyny z tt zgłupiały w pewnym momencie skad mi sie na kolanach Meisi wzięła hi hi . Przy okazji jeszcze raz Aferze gratulujemy sukcesu na tej wystawie . Quote
rodzice Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 z tego co wiem to zgarnęła co dawali :multi: Quote
Hawanka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='rodzice']z tego co wiem to zgarnęła co dawali :multi:[/QUOTE] czyli zakończyła Młodzieżowego Championa Polski :D Quote
Kero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dzięki za gratki ;) Ula bardzo miło było Cię poznać i również ogromne gratulacje dla zwyciężczyni Fibi :) Szperając w necie natrafiłam na filmik: http://www.youtube.com/watch?v=3jC5JZu5GAo To chyba właśnie Twoja Fibi z Akirą? ;) prawdziwe gwiazdy Quote
rodzice Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Ja tez sie cieszę z tego spotkania , załuję ze nie mogłam podziwiać Aferki na ringu . Kero niestety nie moge udzielać żadnych informacji dotyczących reklamy - przykro mi , taką mam umowę . Quote
Recommended Posts