GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [FONT=Times New Roman][FONT="]Fundacja „Głosem Zwierząt”[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT="] Ul. Lodowa 2/1[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT="] 60-226 Poznań[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT="] [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT="]Konto:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT="]07 2490 0005 0000 4500 6401 8021[/FONT][/FONT] Quote
caromina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 o jest konto Gonia możecie sprzedawać cegiełki na Allegro? SMS? Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 caromina napisał(a): Gonia możecie sprzedawać cegiełki na Allegro? SMS? Chyba tak, ale dopiero co założyłam konto allegrowe fundacyjne i muszę skonsultować z guru Isadorą co i jak. SMS jeszcze nie. Quote
UBOCZE Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Straszny Biedak!!!:-(:-(:-( Zaznaczam... [video=youtube;Fuej9-oSrkM]http://www.youtube.com/watch?v=Fuej9-oSrkM[/video] Quote
Helga&Ares Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pies może być agresywny z powodu bólu... :( Masakra.. A jak objawiały się problemy z oczami? Czy miał jakieś zaburzenia w poruszaniu powiekami lub gałką oczną bądź cierpiał na brak czucia(pewnie nie wiadomo... totak apropos ucisku na któryś z nerwów czaszkowych) Kiedy on płacze za tymi kratami to mam wrażenie, że bardzo cierpi i prosi o pomoc... Biedny psiunio... :( Quote
caromina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Goniu u nas poszło z dopiskiem dla skatowanego husky Seniora Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 caromina napisał(a):Goniu u nas poszło z dopiskiem dla skatowanego husky Seniora OK, a podasz link? Quote
xxxx52 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ata-wyslij na moj e-mail zdjecia pieska i filmik obrazujacy cierpienie pieska oraz opis .Postaram zalatwic ze S .Porozmawiaj z P.M. Musimy wspolnie pomoc nieszczesnikowi. Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 xxxx52 napisał(a):Ata-wyslij na moj e-mail zdjecia pieska i filmik obrazujacy cierpienie pieska oraz opis .Postaram zalatwic ze S .Porozmawiaj z P.M. Musimy wspolnie pomoc nieszczesnikowi. Co to znaczy? Quote
xxxx52 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Naprawde nic zlego nie mam w glowie.Moze sie zbierze troszke pieniazkow. Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A psiak ma jakieś imię? Czy tylko numerek :( Ah i ata zmień tytuł bo literówka się wdała nie "tragegia" tylko "tragedia" może to duperela ale strasznie mnie to razi :) Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ok, tylko proszę nie krzyżować naszych działań, bo my stawiamy właśnie całą Polskę na głowie, by pomóc temu nieszczęśnikowi. Quote
pelaodrudego Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 na fb napisałam "na huskiego z Wrześni"... i nie wiem kurde co na dzień dzsiejszy mogę zrobić...udostępniajcie please, mam kocioł we łbie Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 pelaodrudego napisał(a):na fb napisałam "na huskiego z Wrześni" super, podaj link, to się podczepimy Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 xxxx52 napisał(a):okey,wycofuje sie Nie rozumiem. Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 greatmadwomen napisał(a):A psiak ma jakieś imię? Czy tylko numerek :( Chyba nawet numerka nie ma :( Może go nazwiemy jakoś? Ma ktoś jakieś sugestie? Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No właśnie chciałam to zaproponować, jakieś propozycje? Ah i usuńcie ten dojazd do DT bo podam wątek na FB a myślę że Pan czy Pani nie chce aby cała Polska wiedziała gdzie mieszkają Quote
caromina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Senior, moze być? link do nas http://sforahusky.pl/ jest na FB, Pela zrobiła http://www.facebook.com/event.php?eid=193055717392554¬if_t=event_wall#wall_posts Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ehh... a ja tu tworzę tekst na FB, coś krótki ten opis... A mogłabym prosić o zrobienie mnie współadministratorem, rozszerzę tekst aby były wszystkie informacje, powklejam zdjęcia. A Senior według mnie brzmi dołująco, jak by miał za chwilę umrzeć... :evil_lol: Quote
caromina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 To myślcie nad innym, bo trza zmienic w ogłoszeniu Quote
Inez de Villaro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Gonia, od nas też kasa jaką do Ciebie poleci, jak zabierzecie psa do kliniki. Quote
ata Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 greatmadwomen napisał(a):ehh... a ja tu tworzę tekst na FB, coś krótki ten opis... A mogłabym prosić o zrobienie mnie współadministratorem, rozszerzę tekst aby były wszystkie informacje, powklejam zdjęcia. A Senior według mnie brzmi dołująco, jak by miał za chwilę umrzeć... :evil_lol: Rano byłam w schronisku a do tej pory mnie telepie.... Jak na niego parzyłam, to faktycznie myślałam, że może w każdej chwili umrzeć, że serduszko mu nie wytrzyma.... GoniuP, we Wrześni każdy pies ma numerek. Może Dragon ;) Quote
Recommended Posts