sylwija Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 każdy jest ciekawy, szczególnie po tych problemach.. Quote
Plicha Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Mam nadzieję że jakoś daje sobie radę i robi postępy... Quote
caromina Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Robi postępy, wszyscy robią. Piotr uczy sie jak Victora przechytrzyć i uniemożliwić mu wchodzenie gdzie sie akurat Victorowi podoba. Metody sa coraz sprytniejsze i Victor powoli przestaje dawać rade. Kiełbasę murarzom jak kradł tak kradnie, ale skoro nie zamykają drzwi.... Victor ma nowego kolegę, szczeniaka 4 miesięcznego. Chłopaki oczywiście dobrały sie jak w korcu maku i razem wywijają, a przykład mały jak wiadomo ma niekiepski:) Za dwa tygodnie, po wojażach wakacyjnych umówiliśmy sie wspólna wycieczkę rowerową. Biorę swoje burki a Piotr swoje. Potem kiełbacha i sałatki:) Quote
caromina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Chciałam wstawic jego najnowsze zdjecia , ale nie wyszło. Wstawię na sforze Quote
sylwija Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 szkoda, że się nie udało ze zdjęciami.. Co u Victora? ułożyło się? Quote
yvonne_swiss Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 jak dobrze ze szybko zorganizowane :) moim zdaniem trzeba szybko go do lekarza rtg, bo to dluga podroz a widze ze on bardzo cierpi :(( podajcie szybko konto i fb pozdrawiam was kochane dziewczyny Quote
Vlk Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 miejmy nadzieję, że nic ;) Ja tu trafiłam, bo znajoma udostępniła link na facebooku... ale niekatualny bo była tam jeszcze historia o nim, póki siedział w schronie w złym stanie... potem trafiłam dalej i okazało się, że ma dom i czuje się lepiej, więc podejrzewam, że ktoś tu nie doczytał do końca :) Quote
tajga6 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No właśnie ja też tu trafiłam, bo wciąż dostaję Causes odnośnie alarmu dla seniora Husky: http://www.causes.com/causes/588032-senior-husky-umiera-w-schronisku?time=1321871806&h_ref=join_ladder&template=join_flow_mailer%2Frecruit_people&causes_ref=email Najwyraźniej ktoś nie doczytał do końca i apel krąży po fb i mailowo. Ale - dopiszcie jak się potoczyły losy Victora w nowym domu- czy Rodzinie udało się go uspokoić i dotrzeć się wszystkim??? Potem trzeba będzie uaktualnić apele w obiegu dając linka do tego wątku. Quote
dronka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!! Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt. Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom. Quote
ata Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 --Czy to prawda? przekopiowałam z gumtrre Starszy HUSKY Victor - zobacz ile on przeszedł... Ach, gdybym mógł cofnąć czas. Gdybym tylko mógł powrócić, choć na chwilę, do mojego domu, na kanapę obok pana. Tam było tak bezpiecznie. Czułem się kochany... Dopóki moja mordka nie posiwiała. No i ... Data dodania 14/01/2012 Adres Poznań, Polska Pokaż mapę Quote
Helga&Ares Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Victor szuka nowego domu - obecny Pan nie daje już rady z jego wybrykami Quote
moca35 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Helga&Ares']Victor szuka nowego domu - obecny Pan nie daje już rady z jego wybrykami[/QUOTE] nie mogę uwierzyć:( a wygląda tak niewinnie i poczciwie Quote
sylwija Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 smutne :( te wybryki nie do opanowania, ciężko pewnie będzie domek znaleźć, który sobie poradzi? a Victor może być u Pana dopóki nie znajdzie nowego domku? Quote
Helga&Ares Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) [quote name='sylwija']smutne :( te wybryki nie do opanowania, ciężko pewnie będzie domek znaleźć, który sobie poradzi? a Victor może być u Pana dopóki nie znajdzie nowego domku? tak, dopóki Pan nie straci cierpliwości.. Edited January 15, 2012 by Helga&Ares Quote
winter7 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A w jakiej miejscowości jest teraz Viktor? Quote
kaskadaffik Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Kurcze dopiero poczytałam.. biedne psisko, ale pan też widać nie daje rady, ciekawi mnie co Viktor wyprawia? nie da się tego jakoś korygować.....?pewnie nie... Quote
GoniaP Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Słuchajcie, Victor musi się wyprowadzić od p. Piotra maksymalnie do najbliższej soboty (4 luty 2012) Od incydentu z kurami Victor siedzi w kojcu razem z drugim psem p. Piotra i p. Beaty. Państwo nie chcą takiego losu dla swojego psa, który nie ucieka tak jak Victor, a jednocześnie nie chcą by Victor siedział w kojcu sam. Mimo intensywnego ogłaszania od marca 2011 nie znaleźliśmy domu stałego dla Victora. Jest to starszy pies, który jak wynika z relacji, nie znosi ani zamknięcia gdziekolwiek, ani samotności, dodatkowo uraz jakiego doznał pozostawił trwały ślad na jego wyglądzie - ludzie nie chcą starych, a dodatkowo oszpeconych psów. Liczyliśmy na cud, ten się nie ziścił. Nie ma domu dla Victora, domu z ludźmi, którzy zaakceptowali by jego wiek i oszpecony pysio, dodatkowo domu z zabezpieczonym ogrodem i niepracującymi ludźmi. Nie wiemy co począć :( Na konto Victora wpłynęło ogółem 2,195 zł do dnia 31.01.2012 Wydaliśmy razem 1762,83 - na klinikę 616,74 - na transport do Krakowa 518,09 - na puszki 340,00 - na frontline i artrotine - 150,00 - na karmę - 158,00 co pozostawia na jego koncie 432,17zł (i tu proszę o chwilę cierpliwości bo sprawdzam czy nie było więcej wydatków na karmę). Nie mamy żadnego alternatywnego dt, nawet płatnego. To co zostało (albo i nie, jesli się okaże, że było więcej faktur za karmę) nie starczy nawet na 1 miesiąc w hotelu kojcowym, nie mówiąc już o hotelu domowym. Czy ktoś z Was ma może jakiś omysł jak pomóc temu psu??? Quote
ata Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Piszę do moda o przeniesienie na psy w potrzebie.... Quote
ata Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 ata napisał(a):Piszę do moda o przeniesienie na psy w potrzebie.... Zrobione ... Quote
GoniaP Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Chyba juz nikt nie ma Victora w subskrypcjach :( Quote
Recommended Posts