Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dokładnie ja też :D Tylko że ja się zajmuję haszczakami z krk schronu. To idę w takim razie szukać czegoś, a dokładnie jaka to miejscowość? 10km od Krakowa nie dużo mi mówi... Ah no właśnie co ty na to ata? :oops: Bo ja tu już knuję a ty nie powiedziałaś że się zgadzasz Quote
pelaodrudego Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dzieczyny! to jest Radziszów, nie narzucam się w kazdym razie, husiorów w potrzebie jest pod sufit Quote
Plicha Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Właśnie dlatego trzeba wykorzystać ten DT bo to cud że tak szybko się znalazł. Greatmadwomen szukaj transportu, kasę się zbierze jakoś. Myślę że Ata nie będzie miała nic przeciwko :) Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 no właśnie też tak myślę. Szukam szukam, ale wy też nie próżnujcie :evil_lol: Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jak narazie na mapie pomocy dogo to znalazłam(będę edytować ten post): [wielkopolskie] mrowa23 (za zwrot kosztow podrozy w polsce i zagranica) [cala Polska] wishina (cała Polska) Quote
ata Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dziewczyny ja się oczywiście zgadzam:) W razie czego tel.do schroniska 500191039 Nie było mnie chwilkę a tu takie nowinki, dziękujemy :loveu: Pracownik schroniska został już powiadomiony. Prosiłam aby jutro obejrzał go jeszcze weterynarz. Mam nadzieję, że to zrobi . Zaklepałam pieska;) Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A dziewczyny i najważniejsze! Ile kosztuje ten DT? Jak uzbieracie na to? Ja niestety nie pomogę :( Żeby później nie było gigantycznych długów i kto bierze odpowiedzialność za psa? Quote
caromina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jak on z innymi psami? Bo tak sobie myślę, ze zanim pojedzie do Krakowa, mogłabym go u siebie parę dni potrzymać. Mam dwie suki i psa w mieszkaniu Quote
Plicha Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja znalazłam na razie na transportowym transport Rawicz (jakieś 120km od Wrześni) - Kraków 12 marca: http://www.dogomania.pl/threads/201915-Rawicz-Wroc%C5%82aw-Katowic%C4%99-Krak%C3%B3w-12.03 Quote
caromina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 greatmadwomen napisał(a):A dziewczyny i najważniejsze! Ile kosztuje ten DT? Jak uzbieracie na to? Ja niestety nie pomogę :( Żeby później nie było gigantycznych długów i kto bierze odpowiedzialność za psa? DT jest za darmo, ale jeśli trzeba będzie leczyć psa to ktoś będzie musiał pomóc. Na worek karmy trzeba pewnie będzie nazbierać Quote
Poker Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dałam radę przez 15 sekund. Straszny zal w jego głosie. Ślini się , bo być może gryząc kraty kaleczy sobie dziąsła albo język. Dorzucę gorsz do transportu. Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie wierzę własnym oczom! Bezpłatny? Ja chyba śnię! :-o Na karmę to się napewno uzbiera... dalej szukam, dałam narazie prośby tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/203604-Potrzebujemy-transportu-na-trasie-Wrze%C5%9Bnia(woj.Wielkopolskie)-Krak%C3%B3w?p=16441291#post16441291 http://www.dogomania.pl/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy.dogomania.pl-REJESTRUJCIE-SIE!?p=16441293&viewfull=1#post16441293 i dałam tutaj http://www.facebook.com/pages/Transport-tu-i-tam-po-drodze-mi/199778306699364?sk=info zaraz napiszę do dogomaniaczek tamtych Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 caromina napisał(a):DT jest za darmo, ale jeśli trzeba będzie leczyć psa to ktoś będzie musiał pomóc. Na worek karmy trzeba pewnie będzie nazbierać Worek karmy, a nawet dwa psiak dostanie od Fundacji "Głosem Zwierząt". Quote
Plicha Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 GoniaP napisał(a):Worek karmy, a nawet dwa psiak dostanie od Fundacji "Głosem Zwierząt". Super :) :) Quote
ata Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 GoniaP napisał(a):Worek karmy, a nawet dwa psiak dostanie od Fundacji "Głosem Zwierząt". Dziękujemy Gosiu :) Tyle osób chętnych do pomocy, że aż zaczynam się bać ..... Trzymam mocno kciuki, oby się udało. Quote
ata Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 23.02 tak o nim pisała jedna z dogomaniaczek.... Senior Sędziwy lub chory hasek... znaleziony w potwornym stanie. W schronisku leczony na oczy. Jego smutny skowyt i lament doprowadza do łez każdego z tam obecnych. Pies na zawołanie podchodzi do krat, sprawia wrażenie obolałego... Quote
Inez de Villaro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Robiłam bazarek na moją tymczasowiczkę, ale w takiej sytuacji ok 40 zł z bazarku poleci na transport, jak załatwicie. Prosze o informację na pw, bo nie zawsze wchodze na atki. Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dałam gdzie mogłam dać prośbę o pomoc, napisałam do kogo mogłam i teraz czekam... spróbuję zrobić jakiś banerek choć nie obiecuję bo nie jestem w nich dobra Quote
What May NN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 trzymam kciuki za akcję ratowania psiaka!! dorzucę kilka groszy.. Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie mam siły do tego banerka, bo jest w pionie a nie w poziomie a tak nie widać tekstu aby był przepisowy... Jak ktoś chce się tego podjąć to bardzo proszę :D Quote
pelaodrudego Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Tak, to starszy psiak ma chore oczka, jak nasz Yuki, trzeba to leczyć bo będzie gorzej...kurcze, taki fajny tylko jest w okropnym stresie. Na tymczas żeby mial tylko jakieś żarło i uprząż bo prawdę mówiąc nie wiem czy znajomy jakąś ma. Może znajdziecie jakiś transport przy okazji, caromina się zaoferowała, fajnie byłoby , odżylby troszkę przed drogą. Quote
Plicha Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Oby szybko udało się go stamtąd zabrać. Jutro będą jakieś wiadomości od weta, tak? Quote
Recommended Posts