Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pani od ewentualnego dt, nie ma komputera.dlatego wydrukowalam jej zdjecia i opis psiaka. odrazu jak go zobaczyla, powiedziala, ze zawsze myslala, ze gdyby miala syna, to mialby tak na imie:)
i ze gdyby go wziola, to pewnie by juz nie oddala... czyli nie na tymczas, tylko do swojego domu by juz pojechal.
tylko jest niewiadoma z zadomowionymi tam psami...czy sie dogadaja...zeby krzywdy dla nikogo nie bylo

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podrzucę Vikiego, a wydawało mi się, że już bezpieczny i czeka tylko na "podreperowanie" i nowy dom...a tu okazuje sie, że znowu musi sie błakać po dt...:( taki stary pies powinien mieć odrobinę spokoju ...
Szkoda, że pojechał tak daleko na marne. U nas niestety pełno w hotelu, upchac juz nic sie nie da Goniu..:( ale może popytam Danusi?

Posted

nataliakrilan napisał(a):
pani od ewentualnego dt, nie ma komputera.dlatego wydrukowalam jej zdjecia i opis psiaka. odrazu jak go zobaczyla, powiedziala, ze zawsze myslala, ze gdyby miala syna, to mialby tak na imie:)
i ze gdyby go wziola, to pewnie by juz nie oddala... czyli nie na tymczas, tylko do swojego domu by juz pojechal.
tylko jest niewiadoma z zadomowionymi tam psami...czy sie dogadaja...zeby krzywdy dla nikogo nie bylo

Coś wiadomo w tej sprawie? Da się to jakoś sprawdzić?

Posted

pelaodrudego napisał(a):
Drogie...ale nikt się nie poradził tylko zarządził po swojemu. Ja nie wiedzialam nawet o zakupie.

na forum nie ma co się radzić, weta trzeba zawsze pytać, a on pewnie zapisal własnie ten lek
kroi sie też tymczas w Poznaniu. Mamy kolejkę psów na DT. Najpierw Safira, jeśli jest bezpieczna, mamy dwa psy Victora i nową Gaje, zabraną od schizofreniczki.Jeśli Janek bedzie w Polsce jeszcze miesiąc - dwa to można jeszcze Gaje dac na DT a potem Victora.
Dom jeszcze niesprawdzony, Gonia, może go obczaisz?

Posted

nataliakrilan napisał(a):
z mojej str nic nie wiadomo. podalam goni namiary i czekamy..
mysle, ze gdyby psy sie zgadaly, a tego nie wiem, to wiktor mialby swoj dom

To trzymamy kciuki i czekamy na wizytę, Gonia wszystkie info masz na PW na sforze

Posted

Safira wyglada na to potrzebuje DT, kolejność jest taka Safira/Victor/Gaja. Mariusz zresztą już kontaktował sie w sprawie Safiry z Akrum. Po Safirze DT możemy zarezerwować dla Wiktora

Posted

Mariusz to świetny facet a Mariuszowy dom super, tyle, że dla młodego psa. Dla Victora ten dt się nie nadaje niestety. 4 piętro bez windy i 2 mlode psiaki - to by było zbyt wiele dla starszego, schorowanego Victorka...

Posted

Właśnie wysłałam Victorowi na prośbę p. Janka kolejny worek karmy (138zł). Napisał też, że Jego plany się jeszcze nie wykrystalizowały, ale na razie deklaruje opiekę nad Victorem do końca maja.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
A ma ogłoszenia? Gonia, ja kilka dni temu wysłałam Ci mój nr tel. jak prosiłaś, ale nie wiem czy masz?
Ma ogłoszenia a teraz Helga@Ares szykuje dla niego coś specjalnego.
Nie dzwoniłam do Ciebie Inez, bo to, co chciałam Ci powiedzieć stało się nieaktualne i kajam się, że nawet do Ciebie nie napisałam, ale zabiegana jestem okrutnie a i pamięć niekiedy szwankuje :(