Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Na razie niczego nie będę komentować. Dobrze, że Patryk, który wiózł psiaki ma głowę na karku. A Tytus do żadnego schroniska nie pójdzie. Weźmie go nasza wolontariuszka.[/QUOTE]

Co można napisać ... jedynie dziękujemy :loveu::shake:

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Plicha']Info ze Sforahusky: :)
"Wiktor ma sie dobrze, będzie mieszkał w domu. Obszedł cały dom, obwąchiwał i poznawał. Wrócił własnie ze spaceru."
O, to wiadomość na odstresowanie ;)

Posted

Moja wina z tymczasem dla Tytusa i nikogo więcej. Za szybko to poszło, nie sprawdziłam. Mały kojec, teren nieoghrodzony, to wiedzialam ale facet miał wygrodzic wybieg.
Nie mam sily polemizowac, że wysłałam Tytusa w miejsce gorsze niż schron. Ciekawe tylko co stałoby si,e do tej pory z Victorem. Tkwiłby w schronie albo już nie byłoby go. nieważne

Posted

[quote name='pelaodrudego']Moja wina z tymczasem dla Tytusa i nikogo więcej. Za szybko to poszło, nie sprawdziłam. Mały kojec, teren nieoghrodzony, to wiedzialam ale facet miał wygrodzic wybieg.
Nie mam sily polemizowac, że wysłałam Tytusa w miejsce gorsze niż schron. Ciekawe tylko co stałoby si,e do tej pory z Victorem. Tkwiłby w schronie albo już nie byłoby go. nieważne[/QUOTE]

Nie znam szczegółów, więc na pewno nie będę się wymądrzać, tylko nie wyobrażam sobie nie sprawdzić domu (choćby to miał być tymczas..... :shake:

Za Victorka dziękujemy .

Posted

[quote name='pelaodrudego']
Nie mam sily polemizowac, że wysłałam Tytusa w miejsce gorsze niż schron. Ciekawe tylko co stałoby si,e do tej pory z Victorem. Tkwiłby w schronie albo już nie byłoby go. nieważne[/QUOTE] Przypomnę, że Tytus był w hotelu... bardzo dobrym hotelu z troskliwą opieką!

Posted

[quote name='caromina']Dlaczego go wyciągałyście?[/QUOTE]

Prosze Cie, daruj sobie. Moze zacznijmy od tego dlaczego wogole znalazl sie w hotelu, a nie w schronie? Szkoda, ze wraz z mezem nie przyznacie, ze wina lezy po stronie tego, kto nie sprawdzil DT (zdarza sie, kazdy popelnia bledy, wystarczy przyznac i koniec, tak jak zrobila to Pela ) tylko mąż zaczął tyradę pod moim adresem na Sforze. Wstyd.

Dzieki wspanialym osobom Tytus jednak nie znajdzie sie w schronie, a Viktor jest bezpieczny i za to dziekuje.

Co do reszty - mega niesmak.

Posted

Skopiuje co napisala Pela na Sforze:

Janek napisał:
Ewunia,spokojnie,ja mialem juz pare psow z azylu i wiem,ze one sa na poczatku troche nerwowe.
Biore poprawke na to.
Nic nie zniszczy.
Jest bardzo grzeczny i ulozony.
Nawet,gdyby mial cos z zoladkiem,to nie problem.
Ale na razie nic nie ma.

...

Bylem z V. dzisiaj na spacerze,a od jutra bedzie ze mna chodzil do lasu,codziennie po 20 km
Moze to mu wystarczy???
Heheh

TEraz V. siedzi kolo mnie i patrzy co ja tak pisze na kompie

Posted

Victorio jest pod Krakowem i ma się dobrze. Zdjęcia będa, dajcie czas na aklimatyzacje, chociaz musze przyznac, ze obopulne relacje są od pierwszego momentu bardzo dobre.
Co do wypowiedzi concited : sprawę dt wyjasnialam juz na forum, tak niestety sie zdarza, kiedy nie jestesmy na miejscu, nie znamy ludzi a ludzie sa rozni, ich wyobrażenia o pewnych sprawach nie musza byc zgodne z naszymi. To, że powiem, >bardzo mi przykro< nie zalatwia sprawy. Chyba za bardzo chcialam, czas byl krotki, możliwości ograniczone.
Gdyby można było to prosilabym o potwierdzenie: czy był szczepiony i na co?

Posted

Jeśli nie dostaliście w schronisku kartki od wścieklizny to można się spodziewać że nie był szczepiony... bo watpię żeby tego nie wystawił wet.

A po za wścieklizną nie szczepia na nic psów.

Posted

[quote name='sunshine']Jeśli nie dostaliście w schronisku kartki od wścieklizny to można się spodziewać że nie był szczepiony... bo watpię żeby tego nie wystawił wet.

A po za wścieklizną nie szczepia na nic psów.[/QUOTE]
Sunshine i tu się mylisz ;) oni szczepią na wirusówki, tylko nie wiem dlaczego wet nie dokleja naklejek ...

GoniaP została poinformowana, że pies niestety nie był szczepiony ze względu na krótki czas po leczeniu.