Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='caromina']Transport jest do rozliczenia. Wybraliśmy trase bez autostrad, policzyliśmy, że koło 80 zł wyszłoby za same bramki. Trzeba za to trochę nadłożyć kilosów i pokluczyć po wsiach, ale z GPS nie jest to straszne[/QUOTE]
Z GPS powiadasz:) nie może być gorzej :evil_lol:

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viktor dziś jedzie do DT? Będzie mieszkał w domu czy na dworzu? Jak on się czuje, doszedł trochę do siebie? Szerokiej drogi dla psiaków i kierowców :)

Posted

skopiowane z sfory dla tych co nie wchodzą tam:)
"Są już pod Katowicami. W samochodzie psy są spokojne, na spacerach ostrzegawczo powarkują na siebie. Staruszek jest wystraszony, nie pozwala sie głaskać. Nie warczy, ale jest płochliwy. Bidulek:(
Tutus, trzyma pycho na kolanach, łasi i i mizia. Kto powiedział, że Tytus jest agresywny jest idiotą!"

Posted

[quote name='sunshine']skopiowane z sfory dla tych co nie wchodzą tam:)
"Są już pod Katowicami. W samochodzie psy są spokojne, na spacerach ostrzegawczo powarkują na siebie. Staruszek jest wystraszony, nie pozwala sie głaskać. Nie warczy, ale jest płochliwy. Bidulek:(
Tutus, trzyma pycho na kolanach, łasi i i mizia. Kto powiedział, że Tytus jest agresywny jest idiotą!"[/QUOTE]
Gdzie na Sforze jest dyskusja na temat Victora ??

Posted

Dt okazalo sie byc okropnym wiejskim boksem, z ktorego pies ucieknie jesli tylko wejdzie na bude. Dom nie ma ogrodzenia, a jest przy rychliwej ulicy.
Patryk mowi, ze by tam psa nie zostawil wiec mu ufamy i zabieramy.
Niestety, Tytus nie ma gdzie wrocic, wiec pojedzie do schroniska.

Posted

dziewczyny gdzie jest forum na którym to obgadujecie, szukaliśmy DT dla Cezara, zgłosiła się mimi z forum shusky lecz na FB dwie osoby się zgłaszały że mogą być DT! nie chcecie skorzystać?

Posted

zgadzam się! lecz teraz jestem po prostu tak zdenerwowana bo Tytus wraca do schronu a ja bym miała dla niego DT bo dla innego haszczaka się dwie osoby zgłosiły wczoraj chętne!! i właśnie chyba z Krakowa

Posted

[quote name='greatmadwomen']zgadzam się! lecz teraz jestem po prostu tak zdenerwowana bo Tytus wraca do schronu a ja bym miała dla niego DT bo dla innego haszczaka się dwie osoby zgłosiły wczoraj chętne!! i właśnie chyba z Krakowa[/QUOTE]

Kto ma kontakt z transportem ??
U GoniP włącza się automat.

Posted

Na razie niczego nie będę komentować. Dobrze, że Patryk, który wiózł psiaki ma głowę na karku. A Tytus do żadnego schroniska nie pójdzie. Weźmie go nasza wolontariuszka.