conceited Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Kochani, przepraszam, ze sie wtrynie ze "swoim" psem, ale byloby cudownie, gdyby dwa husky mogly jechac od razu. Nieczesto zdarza sie transport do Krakowa, a ja mam huskiego w hotelu, za ktorego w całosci place sama, z wlasnej kieszeni. Jest dla niego DT w Krakowie, a nie ma transportu, wiec jesli wybierzecie kogos, kto zajmie sie transportem pytajcie prosze od razu, czy beda mogly pojechac dwa psy. Bede wdzieczna za pamiec. Jesli sie nie uda, to trudno, ale warto spróbowac. Dzieki. Quote
caromina Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='conceited']Kochani, przepraszam, ze sie wtrynie ze "swoim" psem, ale byloby cudownie, gdyby dwa husky mogly jechac od razu. Nieczesto zdarza sie transport do Krakowa, a ja mam huskiego w hotelu, za ktorego w całosci place sama, z wlasnej kieszeni. Jest dla niego DT w Krakowie, a nie ma transportu, wiec jesli wybierzecie kogos, kto zajmie sie transportem pytajcie prosze od razu, czy beda mogly pojechac dwa psy. Bede wdzieczna za pamiec. Jesli sie nie uda, to trudno, ale warto spróbowac. Dzieki.[/QUOTE] Aga wejdz na sforę Quote
sunshine Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dobra to konkretnie skąd dokąd trzeba transportu?:) Postaram się pomóc w poszukiwaniach... Edit. Śrem - Kraków (Brodnica) ? Quote
caromina Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Śrem - Kraków, już własciciwe jest, ale auto dla jednego, a musimy dwa haszcze przewieźć :( Quote
Rumi. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Nie widzę aby ktoś się podjął dwóch haszczaków przewiezienia... Dwa wielkie psy których nie zna by miał wieźć autem. No chyba że był miał wielkie auto :D Quote
ata Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Zobaczcie .... http://www.dogomania.pl/threads/203818-Pilne-m%C5%82odziutka-bassetka-w-potrzebie-!!!?p=16462133#post16462133 Quote
GoniaP Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ata']Zobaczcie .... http://www.dogomania.pl/threads/203818-Pilne-m%C5%82odziutka-bassetka-w-potrzebie-!!!?p=16462133#post16462133 napisałam do bassetów. Quote
ata Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='GoniaP']napisałam do bassetów.[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Inez de Villaro Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Gonia- doszłedł od naszej Dorki przelew $ ?? Quote
Inez de Villaro Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No co Ty, w złotówkach :) wczoraj poszedł przelew Quote
Rumi. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ciotki czyli rozumiem że nie wykorzystujemy ani jednego ani drugiego transportu tak? Quote
GoniaP Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Inez de Villaro']No co Ty, w złotówkach :) wczoraj poszedł przelew[/QUOTE] :-D jeśli był od dorki, to nie. Chyba, że jakoś inaczej opisany. W każdym razie bardzo dziękuję w imieniu Victora i swoim. Jutro zrobię zestawienie wpłat. A Victor miał dziś lewatywę bo rano wymiotował, no i trzeba było pozbyć się tych złogów chrzęstno-kostnych z jelitek, bo sam sobie nie radził. Jutro może opuszczać klinikę, ale niestety jak na razie nie ma transportu :( Quote
ata Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Małgosiu ale napisz jak on się teraz zachowuje ?? Czy jest teraz w pomieszczeniu?, czy w kojcu ? Ja nigdy nie byłam w Śremie, czy niszczy, czy wyje czy slina nadal mu tak cieknie, czy nadal chce uciekać ....?? Nikt nie da rady z transportem..?... Quote
sunshine Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dobrze by było sprawdzić jego reakcję na koty, dzieci, psy, suki:) Ale to zapewne w Dt już;) Quote
GoniaP Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ata']Małgosiu ale napisz jak on się teraz zachowuje ?? Czy jest teraz w pomieszczeniu?, czy w kojcu ? Ja nigdy nie byłam w Śremie, czy niszczy, czy wyje czy slina nadal mu tak cieknie, czy nadal chce uciekać ....?? Nikt nie da rady z transportem..?...[/QUOTE] Jest w kojcu w pomieszczeniu szpitalnym. Nienawidzi być zamknięty, więc jak tylko usłyszy kogoś w pobliżu, zaczyna trele i skowyty. Ślinotok ma wtedy, kiedy się denerwuje. Pewnie gdyby mógł, to by zwiał gdzie pieprz rośnie i hula wiatr ;) Dziś, w związku z porrannymi wymiotami miał głodówkę bidulek. Mam jednak nadzieję, że jutro już lepiej będzie się czuł :) Quote
Plicha Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='caromina']Śrem - Kraków, już własciciwe jest, ale auto dla jednego, a musimy dwa haszcze przewieźć :([/QUOTE] Czy tym transportem pojedzie Victor czy inny haszczak? Quote
Rumi. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nie wiem czy ciotki wogóle nie zrezygnowały z tego transportu bo nie chcą osobno psów zawozić... Quote
tayga Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='greatmadwomen']nie wiem czy ciotki wogóle nie zrezygnowały z tego transportu bo nie chcą osobno psów zawozić...[/QUOTE] No chyba lepiej osobno niż wcale. Quote
Rumi. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zgadzam się, lecz ja tylko tak wnioskuję z tego co tu pisały, nie czytam im w myślach... Quote
conceited Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Z tego co wiem, zagorzala dyskusja trwa na forum SforaHusky wiec cioteczki na dogo malo pisza :) Ale wynika z dyskusji, ze oba psiaki na 90% pojadą w sobote. Caromina znalazla transport kombi :) Quote
ata Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='greatmadwomen']to ja tam idę zobaczyć co się dzieje :D[/QUOTE] dajcie linka ;) Quote
Rumi. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dla zalogowanych tylko... ale tu jest link jeśli tam jesteś http://sforahusky.pl/forum/topic.html?id=300&p=10 Quote
Recommended Posts