Jump to content
Dogomania

5 szczeniaków w kartonie pod kościołem .Na cito dt !!!!! błagamy o pomoc......

Recommended Posts

Posted

a JA POPROSZĘ O PODRZUCANIE JAK NAJBARDZIEJ !!!! SZCZENIAKI NIE SĄ JEDYNYMI PSAMI KTÓRYMI SIE ZAJMUJEMY I NIESTYETY MUSIAŁY ODCZEKAĆ CHWILE .DODAM ZE PRACUJEMY I MAMY RODZINY !!!!!!!!!!!RESZTĘ EUGGUS DOPOWIEDZ SOBIE SAMA !! MOGAŚ PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA I ZROBIĆ DZIECIAKOM SESJĘ I POZNAĆ JE OSOBIŚCIE

dziś szczeniory miały sesje przed wydaniem do nowych domów będa zaszczepione zaczpipowane i odrobaczone .Pomoc finasowa mile widziana :-)

sunia o imieniu ZULA - spryciura

Posted

A nie wiem AGA35 czemu jesteś taka agresywna w stosunku do mnie? Rozumiem, że masz dużo na głowie ale nie dziw się, ze uznałam, ze nie ma po co podrzucać wątku w którym nie ma nawet namiarów. Gdzie miałam przyjechać i zrobić sesję jak nawet nie wiem nic więcej jak to, że sa w Wołominie.. A i przepraszama, że pytam czy korzystałaś z tymczasu, który Ci podesłałam... ale jakoś nie umiem sobie na to sama odpowiedzieć...

Posted

[quote name='equus']...............................[/quote]

nie wyszło psiaki zostały w naszym hoteliku . Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu szczylków

Posted

ja porobiłam ogłoszenia na takich najbardziej poczytnych portalach, podałam swój numer i twój Aga. Dzwoniły dwie osoby , powiedziałam o warunkach adopcji i narazie cisza.

Zdjęcia piękne:) i brzuszki już nie takie pękate:) były robale w kupie?

Posted

[quote name='Atomowka']Chciałam pomóc w ogłoszeniach, zrobiłam im gumtree ale nie mogę ogłaszać jak nie ma namiarów
Więc może podajcie maila i telefon[/QUOTE]

Agnieszka 509264862 kasia 694952011 pcmadoxwp.pl