14ruda Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Wiadomosć z ostatniej chwili: Na początku października jest Tydzień Zwierząt.W tym czasie ustawimy się na mieście z petycjami,rozwiesimy plakat,ulotki i przez kilka dni bedziemy zbierać podpisy. Quote
Anashar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 PROSZĘ WSZYSTKICH KOORDYNATORÓW O WYSŁANIE MI NA PW LUB MAILA LISTY PUNKTÓW W SWOICH MIASTACH W KTÓRYCH MOŻNA PODPISY ODDAWAĆ ! ! ! mail: darkanashar@gmail.com Ludzie będą mogli dowiedzieć się bezpośrednio ze strony, gdzie mogą oddać podpis na petycji papierowej. A takie podpisy sa najważniejsze ! ! ! Pamiętajcie, ze nie każdy kto trafia na stronę ma czas szukać na DGM takich punktów, a o plakatach może nawet nie wiedzieć, jeśli dowiedział się z innego źródła. Quote
andre Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 wolontariusze zbierajacy podpisy otrzymali ten apel, takze jak tylko pojawi sie kompletna lista (na razie byla troche chaotyczna), to info zostanie przekazane. AM Quote
medar Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Zuzu']Mogę się na coś przydać?:> Mam już 19-stkę na karku i chciałabym jakoś pomóc, do kogo mam się zgłosić? Najlepiej do andre numer GG 6006414 lub tutaj :http://idz.zgora.pl/forum/viewtopic.php?t=712&postdays=0&postorder=asc&start=60&sid=ac5bbb768330daae03084f36abf2f627 Quote
Dina2 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 14Ruda, to nie jest atak, tylko stwierdzenie faktów, o czym mogłaś się przekonać czytając moją wypowiedź na liście. Mam nadzieję, że więcej zielonogórzan dołączy do akcji?;) Quote
Recommended Posts