azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Z wielką chęcią mogę rozsyłać wątek Lizy(a także inne jak będzie potrzeba)ale wstyd się przyznać,nie umiem,może mnie poinstruujesz? Quote
coronaaj Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Gdzie Liza idzie do Kasi ..??? Miejscowosc poprosze, gdzie to ? Jakie inne psiaczki tam sa...bedzie w domu mieszkac czy w boksie. Musi byc wiecej info o DT, koniecznie. Poprosze inne watki psiakow DT u Kasi... Koszt 300zl miesiecznie ??? Z karma? Wydatki na weta ekstra...??? Ona nie jest taka duza ..sliczna bida...daje 25zl miesiecznie...musicie watek reklamowac... Quote
paulinken Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 azalia napisał(a):Z wielką chęcią mogę rozsyłać wątek Lizy(a także inne jak będzie potrzeba)ale wstyd się przyznać,nie umiem,może mnie poinstruujesz? Musisz po prostu wysyłać wiadomości PW do różnych osób i wklejać w treść link do wątku. Ja tak robię. Quote
martka1982 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='coronaaj']Gdzie Liza idzie do Kasi ..??? Miejscowosc poprosze, gdzie to ? Jakie inne psiaczki tam sa...bedzie w domu mieszkac czy w boksie. Musi byc wiecej info o DT, koniecznie. Poprosze inne watki psiakow DT u Kasi... Koszt 300zl miesiecznie ??? Z karma? Wydatki na weta ekstra...??? Ona nie jest taka duza ..sliczna bida...daje 25zl miesiecznie...musicie watek reklamowac... Liza pojedzie do Kasi do miejscowosci Kobiernice. niedaleko Bielska Białej. Kasia ma domowy dt, psiaki zyja w domu razem z cala rodzina u Kasi jest rowniez Paulinka od nas ze schroniska http://www.dogomania.pl/threads/202560-Zbieramy-na-hotelik-dla-15-letniej-Paulinki-!od-10-marca-jest-u-Kasi! Kasia ma max 5 psów, głównie suczki, małe lub ew. srednie. 300zl z karma, za weta trzeba oczywiscie placic Quote
coronaaj Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='martka1982']Liza pojedzie do Kasi do miejscowosci Kobiernice. niedaleko Bielska Białej. Kasia ma domowy dt, psiaki zyja w domu razem z cala rodzina u Kasi jest rowniez Paulinka od nas ze schroniska http://www.dogomania.pl/threads/202560-Zbieramy-na-hotelik-dla-15-letniej-Paulinki-!od-10-marca-jest-u-Kasi! Kasia ma max 5 psów, głównie suczki, małe lub ew. srednie. 300zl z karma, za weta trzeba oczywiscie placic Super dzieki czyli sprawdzony DT...mam pytanie;oze kasia by przyjela Reksia ..pies 8 letni...dziewczyny ze slaska chca przeniesc niestety..Reksio w DT u siostry Arktyki wiec maja zastrzezenia, brak kontaktu z DT , niedobrze psa przenosic ale to sytuacja wyjatkowa...on tam bedzie siedziec bez konca bo 300zl , Reksio sredni z kim moga sie kontaktowac??? Czy jest miejsce? Quote
delfy2000 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 coronaaj napisał(a):Super dzieki czyli sprawdzony DT...mam pytanie;oze kasia by przyjela Reksia ..pies 8 letni...dziewczyny ze slaska chca przeniesc niestety..Reksio w DT u siostry Arktyki wiec maja zastrzezenia, brak kontaktu z DT , niedobrze psa przenosic ale to sytuacja wyjatkowa...on tam bedzie siedziec bez konca bo 300zl , Reksio sredni z kim moga sie kontaktowac??? Czy jest miejsce? Witaj u Lizy Coronaaj i dzięki piekne za deklarację ;) Marta- nie zapomnij dopisać do deklaracji stałych... Co do Kasi, to jest u Niej super dom i psiaki są tam szczęśliwe (i wyadoptowywane do dobrych domów) - ale co do Reksia to muszą się dziewczyny skontaktować bezpośrednio z Kasią... Quote
martka1982 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 coronaaj, pisz do kasiaprzystal zapomniałam dodać,że gdy Paulinka jechała do Kasi, to zawoził ją wolontariusz i pracownica schroniska - byli oczarowani, więc nie masz się czego obawiać Quote
martka1982 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 delfy2000 napisał(a):Witaj u Lizy Coronaaj i dzięki piekne za deklarację ;) Marta- nie zapomnij dopisać do deklaracji stałych... o rany! z tego wszystkiego zapomniałam! dziękujemy coronaaj za deklarację! dopisałam również w pierwszym poście więcej info o dt, żeby każdy wchodzący miał jakieś rozeznanie Quote
delfy2000 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 martka1982 napisał(a):o rany! z tego wszystkiego zapomniałam! dziękujemy coronaaj za deklarację! dopisałam również w pierwszym poście więcej info o dt, żeby każdy wchodzący miał jakieś rozeznanie Grzeczna dziewczynka ;-) PS. No to rozsyłam dalej zaproszenia do Lizki... Quote
martka1982 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 ja rozsyłam dla Falbanka ale kurcze zero rezultatów Quote
martka1982 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Liza wzbogaciła się o 100zł z bazarku, dziękujemy! Quote
azalia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A jak się wkleja w treść link do wątku,bo ja niekumata jestem. Quote
kazik132 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 coronaaj napisał(a):Gdzie Liza idzie do Kasi ..??? Miejscowosc poprosze, gdzie to ? Jakie inne psiaczki tam sa...bedzie w domu mieszkac czy w boksie. Musi byc wiecej info o DT, koniecznie. Poprosze inne watki psiakow DT u Kasi... Koszt 300zl miesiecznie ??? Z karma? Wydatki na weta ekstra...??? Ona nie jest taka duza ..sliczna bida...daje 25zl miesiecznie...musicie watek reklamowac... Ja też muszę podziękowac pięknie za deklaracje! 25 zł to kupa kasy:) Quote
martka1982 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 azalia napisał(a):A jak się wkleja w treść link do wątku,bo ja niekumata jestem. skopiuj adres u góry swojej przeglądarki (tzn nacisnij prawym myszy na adres i wybierz "kopiuj" ) a nastepnie w tresci nacisnij prawym myszy i wcisnij "wklej" Quote
martka1982 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 delfy2000 napisał(a):Możecie zrobić nowe zdjęcia Lizuni? oczywiście! tylko żeby słońce bylo:) Quote
martka1982 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 może z nowymi fotkami coś ruszy bo czas leci nieubłaganie Quote
IVV Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 sliczna dziewczynka! to ile jeszcze brak by juz wyszla ? Quote
martka1982 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 nie jestesmy jeszcze w połowie:((( Liza potrzebuje 155zł, odczuwam to jak osobistą porażkę, do tej pory mi się udawało a teraz ani z Liza ani z Falbankiem.....ehhhh ciężkie czasy dla wszystkich i dla tych, którzy proszą i dla tych, którzy deklarują..... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 martka1982 napisał(a):nie jestesmy jeszcze w połowie:((( Liza potrzebuje 155zł, odczuwam to jak osobistą porażkę, do tej pory mi się udawało a teraz ani z Liza ani z Falbankiem.....ehhhh ciężkie czasy dla wszystkich i dla tych, którzy proszą i dla tych, którzy deklarują..... Dokładnie, zgadzam się. . . . Tyle biedaczków, wciąż nowo porzucanych psów . . . wszystko drożeje. . . i ni mo pieniążków. . :( Quote
kazik132 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wiecie co?Patrzę na tą siwą mordeczkę, siwe łapeczki i martwię się bardzo:( Zeby nie było, jak ostatnio,że zbyt późno pomoc nadeszła. Pewnie psinka nie ma już za dużo zycia przed sobą, musimy zrobić wszystko aby jak najszybciej wyszła ze schroniska. 155 zł, to 15 osób po 10 zł, albo 30 osób po 5 zł! Przecież to tak niewiele! Czy znajdzie się 30 osób, które zechcą oddać piataka dla Lizuni? Pewnie,że się znajdzie! Ja w to nie wątpię! Quote
feliksik Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 może zmienić właśnie tytuł na taki, że tylko 5zł - 30os. i uratujemy sunię Quote
delfy2000 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ewa L. z FB deklaruje 10 zł stałej... i jest inna osoba chętna pomóc - zaraz podam dane na Martke, bo na wydarzeniu Lizy nie ma... Quote
Recommended Posts