Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dotarły wpłaty od si_bcw oraz od Kasi z FB. dziękujemy!

dziewczyny próbuje skontaktować się z metro aby dać tam ogłoszenie dla Lizy i Malwiny na wybrane miasto (Kraków) i bez przerwy jedna kobieta odsyła mnie do drugiej, a na maile nie dostaje żadnej odpowiedzi. kupowała któraś z was ogłoszenie w metro kiedyś? może macie namiary na kogoś konkretnego?mi się już raz udało (dla Paulinki) a teraz to nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje....

Posted

martka1982 napisał(a):
Liza, teraz Twoja kolej na gazetę...Malwince się nie udało, a Tobie....zobaczymy

Trzymam kciuki :-)

Liza została wczoraj zaszczepiona.
W przeciwieństwie do Mawinki Lizka jest straszną histeryczką :-) Najpierw chciała mnie pogryźć (za próbę zmierzenia temperatury ) ale jak się zorientowała że to moje ręce drapią ją po grzbiecie to błyskawicznie rzuciła się z zębami do tyłu :diabloti: na lekarza :evil_lol: a ostrzegałam go :razz:

Ogólnie wszystko dobrze się skończyło ;)
Lizka zaszczepiona wymaszerowała zadowolona z lecznicy i od razu wskoczyła do samochodu .

Posted

dziewczyny gdzie jeszcze mozna promowac psiaka?
wyrozniam jej allegro, dbam zeby na gumtree krakow albo inne byla na pierwszej albo ewentualnie drugiej stronie, dalam ja tez na tablice i cafeanimal
reszty nie dam rady regularnie odswiezac.
jakies radio, gazety? podpowiedzcie jesli macie jakies doswiadczenia