Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

delfy2000 napisał(a):
Martka - Ania wieczorem przeleje Paypalem 200 zł na transport ;-)

edit: Ewa L. z FB dzisiaj wpłaciła na konto dla Lizki :)

Ludzie!Kasa z FB płynie strumieniami;) Delfy, podziękuj dziewczynom za ich kochane serduszko! To ogromna pomoc dla Lizki!

Posted

kazik132 napisał(a):
Ludzie!Kasa z FB płynie strumieniami;) Delfy, podziękuj dziewczynom za ich kochane serduszko! To ogromna pomoc dla Lizki!

Przecież ja nic innego nie robię na FB, tylko rozsyłam, proszę, i DZIĘKUJĘ :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

delfy2000 napisał(a):
Przecież ja nic innego nie robię na FB, tylko rozsyłam, proszę, i DZIĘKUJĘ :eviltong::eviltong::eviltong:
He!No tak!Gapa ze mnie. Nie możnaby inaczej przeciez odpowiadac na takie dobro! Wspaniała robotę uskuteczniasz delfy no i co najwazniejsze, owocną:)Dziękuje!

Posted

delfy2000 napisał(a):
Martka - Ania wieczorem przeleje Paypalem 200 zł na transport ;-)

edit: Ewa L. z FB dzisiaj wpłaciła na konto dla Lizki :)

ślicznie dziękuję! już jestem spokojniejsza

Posted

na FB Szczepan prosi o numer konta. :)

btw, deklaruję 5 zł na razie co miesiąc. Od wakacji pewnie dam radę więcej. No więc również proszę o numer konta

Posted

joasin napisał(a):
na FB Szczepan prosi o numer konta. :)

btw, deklaruję 5 zł na razie co miesiąc. Od wakacji pewnie dam radę więcej. No więc również proszę o numer konta

dziękujemy! prześlę konto troszkę później, bo nie ze swojego komputera teraz piszę:)

Posted

Patrzę, że usuneli mi podpis a ja nie wiem dlaczego, Miałam prawie taki sam jak delfy. Chyba coś narozrabiałam albo podpadłam, skoro dostałam taka karę. Nie będę chyba nic w podpis wkładała, bo znów dostanę karę. Czytałam regulamin, ale jakoś chyba nie zrozumiałam do konca o co tam biega:(
Lizuniu, pakuj się, bo nowe życie na Ciebie już czeka!

Posted

[quote name='martka1982']już są!!!!! trzymamy kciuki za szybką aklimatyzację:)[/QUOTE]

Brawo cioteczki, brawo sunieczki - :klacz::bigcool::iloveyou:

edit - teraz poczekamy na aklimatyzację i jak tylko będą wiadomości i zdjęcia, to zaraz wrzucę na FB - tam juz wszyscy czekają na dobre wieści ;)

Posted

Lizka zachowuje się jakby była u nas 'od zawsze" :-)
Przyjechała, obwąchała ogród, dom, przesznupała miski i wpakowała się na kanapę ;-) Jak odjeżdżali panowie, którzy ją przywieźli to tylko na chwilkę zeszła zobaczyć co się dzieje i znowu wróciła na kanapę :-)
Liza jest kontakowym, żebrającym głodomorem. Jest szczuplutka, myslę, że szybko to nadrobi.
Właśnie zapoznaje się z naszym nowym nabytkiem - 2 miesięcznym króliczkiem ( byliśmy na rynku rano i facet chciał sprzedać króliczka na mięso, zostaloby mu zaledwie 3-4 miesiące życia no i ścisło nam serduszka i teraz będzie miał u nas dożywocie ;-) ).

Posted

[quote name='Secia']fantastick :-)
Czy 100,00 od sponsora, którą wysłałam doszła? Nie widzę jej w rozliczeniach[/QUOTE]

secia, jest w płatach jednorazowych

okazało się,że Liza ma twardego guza na sutku i nie pozwala sie tam dotknac. Kasia wybierze sie z nią do weta i możliwe,że trzeba będzie to usunąć

uzgodniłam z Kasią,że prześlę 19zł na krople przeciwkleszczowe
[COLOR=sienna][B][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=red][COLOR=black]

[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]