Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']ale zapisalyscie sie w kolejke ?[/QUOTE]

a czy jest gdzieś taki wątek/watki gdzie tę kolejkę widać? chodzi mi o to,że chciałabym ją zapisać tam gdzie kolejka jest najkrótsza tylko nie wiem czy znowu powinnam pisać pw do każdej z dziewczyn i pytać ile psiaków mają oczekujących, czy też jest to gdzieś na dogo dostępne

Posted

nie wiem czy jest dostepne ...chyba nie.... trzeba dobijac sie do kazdego hoteliku i wypytywac o kolejke ...ale jakby juz bylo jakies miejsce zaklepane to mozna by bylo zbierac dla suni jakies konkretne pieniadze

Posted

martka1982 napisał(a):
jest jedno miejsce w hoteliku ale jest to dla mnie zbyt ryzykowne aby wysłać ją tam a potem przez miesiac szukac deklarujacych (opłata jest z dołu) i uzbierac cała kwotę!

A gdzie i jaka to kwota?

Posted

martka1982 napisał(a):
u kasi przystał. o kwotę nawet z wrażenia nie zapytałam. za Paulinkę bierze 350, bo Paulinka ze 20kg ma. Liza jest mała i chuda, więc pewnie mniej

To ja dla Lizy 10 zł miesięcznie mogę dać (chyba któryś z "moich" tymczasowiczów idzie do domku, więc mi się dyszka zwolni).

Posted

u Kasi jest wspaniale ja daje koleżance 20 PLN przez 5 miesięcy

W takim razie trzeba akcję promującą dla suni na dogo zrobić. Zaczynam rozsyłać jej wątek no i idę na żebry na FB
Ciotki rozsyłajcie Kora i Paulinka są tam takie szczęśliwe :loveu:

Posted

dziś podam Kasi jej wysokość oraz wagę (ale taką na oko) i zapytam ile będzie kosztować jej miesięczny pobyt.
U Kasi jest płacone z dołu ale boję się wysłać ją do dt już teraz (bo miejsce jest wolne od niedzieli) bez deklaracji