Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wstawiłam nowe fotki Lizki na FB i pozapraszałam nowych gości. Niestety funkcja pt. "powiadom uczestników o zmianach" została usunięta z FB. A szkoda bo ludziska wiedzieli co się dzieje z psiakiem i angażowali się pełniej. Nic to damy radę :-)

Posted

Secia napisał(a):
wstawiłam nowe fotki Lizki na FB i pozapraszałam nowych gości. Niestety funkcja pt. "powiadom uczestników o zmianach" została usunięta z FB. A szkoda bo ludziska wiedzieli co się dzieje z psiakiem i angażowali się pełniej. Nic to damy radę :-)

dzięki secia, że to nadzorujesz, może stamtąd nadejdzie długo oczekiwany domek...

Posted

Secia napisał(a):
Martka jaką przyjaciókę? któryś z piesków mieszkających u Kasi znalazł domek?

widzę,że dotarłaś na wątek, więc już wiesz
Kasia mówi,że sporo psiaków od niej poszło teraz we wrześniu do domków:)

Posted

Delfy, pieniążki od Ciebie już też są. dziękujemy!

odezwała się do mnie pani z Jeleniej Góry. 2 tyg temu odeszła ich 16 letnia suczka, oprócz niej mają jeszcze 2,5 letnią suczkę, którą znaleźli w lesie. pani ma córkę 5 letnią wychowywaną od małego z psami. chciałaby zaadoptować Lizkę, ponieważ chce dać dom starszej suni, która ma mniejsze szanse na adopcje. brzmi sensownie

przekazałam sprawę kierownictwu, jak już będą po rozmowie poszukamy kogoś do wizyty.

proszę koniecznie trzymać kciuki;)

Posted

akurat w sobotę wysłałam maila do dziennika zachodniego z prośbą o zamieszczenie ogłoszenia Lizy a w nd poprosiłam o wstrzymanie mojego zamówienia w związku z tym mailem....czekamy zatem

Posted

[quote name='martka1982']Liza w najbliższy piątek będzie w dzienniku zachodnim. jak to nie pomoże, to ja już nie wiem co

Trzymam kciuki za domek ;-)

I Liza z nową koleżanką :

i z nowym kolegą :-)