kasiainat Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Kupiłam Lizce Frontline spot on XXL i podzieliłam na nią i Malwinkę - wychodzi najtaniej bo 23 zl na dwie sunie ;-) A u Lizy wszystko w porządku. Sunia zaczyna pokazywać charakterek :evil_lol: W kasze nie da sobie dmuchać :cool3: potrafi postawić do pionu inne psiaki i koty. Jest bardzo żywiołową sunią i nie znosi zostawać sama w domu. Ostatnio w proteście, że ją zostawiłam zjadła nam drzwi :crazyeye: a przywitała mnie stojąc na stole przy kuchennym oknie. Quote
delfy2000 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Przekleiłam pierwsze zdjęcie i opis Kasi na wydarzenie Lizy na FB ;-) Quote
martka1982 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 o manio!!! to Ci szkód narobiła:( mocno masz uszkodzone? zostawanie w domu to ważna umiejętność a tu klops:(( na tych zdjęciach jest prawie nie do poznania! Quote
caryca26 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Liza to zupełnie jak nasz Lemon.Też wygryzł drzwi do pokoju jak sam został... Ale wygląda super , nie babcia tylko radosna kobitka! Quote
kasiainat Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 martka1982 napisał(a):o manio!!! to Ci szkód narobiła:( mocno masz uszkodzone? zostawanie w domu to ważna umiejętność a tu klops:(( na tych zdjęciach jest prawie nie do poznania! No własnie z tym zostawaniem w domu jest różnie. Do tych felernych drzwi ogólnie było ok poza wyciem bo Liza wyje jak zostaje sama;-) nastepnego dnia też dobrała sie do drzwi ale delikatnie i narazie od tamtej pory jest ok. Niewiem może coś ją ciekawiło na zewnatrz:roll: martka1982 napisał(a):Kasiu czy macie już termin operacji? Terminu jeszcze nie mamy ustalonego. Myślę, że końcem następnego tygodnia się umówimy. Quote
martka1982 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 szok. w schronie musiała być samodzielna i o wyciu nie było mowy. najwidoczniej Liza wyznaje zasadę: inne klimaty inne nastroje. dla niej lepiej jak będzie zostawać sama bo w końcu zrozumie,że to normalne Quote
martka1982 Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Moja deklaracja za maj wysłana. dziękujemy! Quote
kasiainat Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Secia']Ruda pokaż się :-) Jesteśmy umówione z Lizą na piątek na zabieg. Troszkę się obawiam jak to będzie "po" bo Lizka jest straszną panikarą i ciężko przy niej cokolwiek zrobić :oops: Ogólnie czuje się bardzo dobrze. Biega jak szalona i czasami udaje, że mnie nie słyszy i trzeba ją gonić :p Quote
delfy2000 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ale ślicznocha... Wcale się jej nie dziwię że ma przelotne zaburzenia słuchu - po tylu latach za kratami musi poczuć trochę wolności ;-) Trzymam kciuki za zabieg, za Lizkę i za Ciebie Kasiu :) A ta druga piękna to Malwinka? Quote
kazik132 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ależ cudne zdjątka! A psiaki na nich jeszcze piękniejsze! Quote
martka1982 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 tak, to Malwinka to mocno trzymam kciuki za Lizkę!!!!!!! oby wszystko było dobrze! a tak dla przypomnienia: Oto jak wyglądała Liza w schronie! Quote
kazik132 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Aż mi się gęba usmiechnęła jak zobaczyłam fotki ze schronu. Róznica kolosalna, aż trudno uwierzyć! Kolejny dowód na to, jak człowiek jest potrzebny psiakom. Szczęście jest teraz widoczne z daleka na mordce Lizuni! Tak niewiele, a tak ogromnie duzo! Quote
kasiainat Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 martka1982 napisał(a): to mocno trzymam kciuki za Lizkę!!!!!!! oby wszystko było dobrze! Lizka dzisiaj zostaje w domu. Musiałam przełożyć zabieg ponieważ w niedzielę wypadł mi wyjazd na cały dzien a chce Lize sama mieć pod kontrolą po zabiegu. Także czekamy do środy ;-). Quote
Secia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Piękna Liza na trawniku z kołami do góry ale widoki :-) Kasiu dziękuję :-) Quote
kazik132 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 martka1982 napisał(a):to trzymamy mocno kciuki za środę:) Tak, tak, trzymamy! Quote
joasin Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 hej dziewczyny, widać że liza szczęśliwa:) wysłałam Marcie moją kasę na dt za maj i czerwiec.Przepraszam, że tak późno :) Quote
martka1982 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 dziękujemy! nic nie szkodzi, w końcu nadal mamy maj:) Quote
kasiainat Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='martka1982']to trzymamy mocno kciuki za środę:) Lizka jest po zabiegu. Jak doszła do siebie po narkozie to strasznie wyła w lecznicy. Tak głośno, że było ją słychać jak podjechaliśmy pod budynek :cool3: I bardzo się ucieszyła na nasz widok :loveu: Badanie rtg nie wykazało nic na płucach, także zabieg odbył się bez problemu. Wyszły natomiast zmiany w kręgosłupie, odcinku piersiowym i szyjnym - spondyloza :shake: Liza czuję się całkiem dobrze, od razu po przyjeździe do domu sznupała już w miskach także dostała jedzonko i poszła spać. Poszła też chętnie na spacerek wieczorem ;) Dzisiejsze rtg + zabieg po rabacie kosztowały 292 zł + badania krwi wcześniejsze. Łącznie wyszło 347 zł do zapłaty. wklejam kartę informacyjną wizyty a w piątek odbiorę fakturę Quote
azalia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 A to się dziewczynka szybko "pozbierała"po zabiegu. Quote
martka1982 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 ciesze się,że wszystko dobrze ciekawy wiek wypisali: 12 lat i jeden miesiąc;) wracaj do zdrowia szybko! Quote
Recommended Posts