coronaaj Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 martka1982 napisał(a): a tymczasem doszło 10 zł od Ewa&Duffel oraz 90 od seci. dziękujemy! już zapisuję w pierwszym poście:) Poszlo ode mnie 150zl za 6 miesiecy ...daj znac jak doszlo. Quote
delfy2000 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Martka - przelałam Paypalem za cztery miesiące ;) Quote
rytka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 dziewczyny 730km za niewiele ponad 100zł jakie macie auta pewnie na gaz ,moj na benzyne 'pali' 7 litrow na 100km jezdzilam ta trasa wiele razy ale odpadam z swoim gratem ;)sliczna suczka bede sledzic watek;) Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 rytka napisał(a):dziewczyny 730km za niewiele ponad 100zł jakie macie auta pewnie na gaz ,moj na benzyne 'pali' 7 litrow na 100km jezdzilam ta trasa wiele razy ale odpadam z swoim gratem ;)sliczna suczka bede sledzic watek;) Ale dziewczyna pisała,że będzie ją kosztowało 150 zł paliwo, ale ,że chce dołożyc od siebie 20-30 zł, stąd wyszła taka kwota a nie inna:) Faktycznie,że to jest różnica,i w cenie i w czasie, bo byłaby Lizunia 2 dni wczesniej, dlatego się cieszymy. Quote
joasin Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 rytka napisał(a):dziewczyny 730km za niewiele ponad 100zł jakie macie auta pewnie na gaz ,moj na benzyne 'pali' 7 litrow na 100km jezdzilam ta trasa wiele razy ale odpadam z swoim gratem ;)sliczna suczka bede sledzic watek;) jeżdżę na gazie samochodem palącym 7-8 litrów na trasie, dlatego wyszło tak mało. Niestety na razie wszystko stoi pod znakiem zapytania:( Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 joasin napisał(a):jeżdżę na gazie samochodem palącym 7-8 litrów na trasie, dlatego wyszło tak mało. Niestety na razie wszystko stoi pod znakiem zapytania:( :( A co się stało? Nie będziesz mogła jechać? Quote
joasin Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 jadąc dziś na uczelnie facet wjechał mi tył auta. Samochód jest w naprawie, rozmawiałam po powrocie z ojcem ale ze względu na długą trasę i brak ubezpieczenia (ubezpieczenie samochodu ale ze względu na wiek jeśli spowoduję wypadek znikają nam wszystkie zniżki) musi się zastanowić czy mogę się wybrać w taką trasę. Powiedział, że się z tym prześpi i jutro mi powie. W razie gdyby, odpukać, nie mogła jechać aż do Konina, wciąż deklaruję się do odbioru suni gdzieś z okolic Katowic (gdzieś do 100 km od Bielska) i przywieźć ją do hoteliku w Kobiernicach w wybrany przez was dzień. Jeśli ta opcja niewiele da, deklaruję się że przekażę na utrzymanie Lizy to co przeznaczyłabym na paliwo aby ją odebrać. Quote
kazik132 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 joasin napisał(a):jadąc dziś na uczelnie facet wjechał mi tył auta. Samochód jest w naprawie, rozmawiałam po powrocie z ojcem ale ze względu na długą trasę i brak ubezpieczenia (ubezpieczenie samochodu ale ze względu na wiek jeśli spowoduję wypadek znikają nam wszystkie zniżki) musi się zastanowić czy mogę się wybrać w taką trasę. Powiedział, że się z tym prześpi i jutro mi powie. W razie gdyby, odpukać, nie mogła jechać aż do Konina, wciąż deklaruję się do odbioru suni gdzieś z okolic Katowic (gdzieś do 100 km od Bielska) i przywieźć ją do hoteliku w Kobiernicach w wybrany przez was dzień. Jeśli ta opcja niewiele da, deklaruję się że przekażę na utrzymanie Lizy to co przeznaczyłabym na paliwo aby ją odebrać.Czekamy więc do jutra. Nie martw się. Masz dobre chęci, to na pewno. Jak nic z tego nie wyjdzie, to i tak niunia ma transport, tyle,że droższy trochę i trochę póżniej. Ale może tako jednak się namyśli i będzie dobrze:) Quote
joasin Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 no niestety tata się nie zgodził:( Za duże ryzyko na tak długiej trasie z naszym ubezpieczeniem. W razie czego 100 km wciąż aktualn. Quote
martka1982 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 ok, to proszę wyznacz jakieś miejsce po trasie,żeby kierowca mógł się tam z Tobą spotkać:) Quote
kazik132 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 joasin napisał(a):no niestety tata się nie zgodził:( Za duże ryzyko na tak długiej trasie z naszym ubezpieczeniem. W razie czego 100 km wciąż aktualn.No, szkoda, ale pamiętaj, że każda pomoc jest na wagę złota! Dziękujemy więc już teraz:) martka1982 napisał(a):ok, to proszę wyznacz jakieś miejsce po trasie,żeby kierowca mógł się tam z Tobą spotkać:)Koniecznie musicie się umówić, zawsze będzie taniej dla Lizki:) Quote
joasin Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 chyba prościej żeby to kierowca podał miejsce;) W tym sensie, że nie wiem jaką trasą planuje jechać, a jest ich za pewne pare;) W okolicy trasy, którą ja bym wybrała jest np Dąbrowa Górnicza. Quote
delfy2000 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ania S.-K. z FB podtrzymuje ofertę opłacenia za transport dla Lizki :loveu:(niestety kierowca, którego chciała zaangażować nie może teraz jechać)...Czyli jeżeli jest kierowca to pakujemy maluchę na przyszły tydzień, co??? :multi: A może i Malwinka się załapie???? - to takie moje ciche marzenie :oops: Quote
martka1982 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='delfy2000']Ania S.-K. z FB podtrzymuje ofertę opłacenia za transport dla Lizki :loveu:(niestety kierowca, którego chciała zaangażować nie może teraz jechać)...Czyli jeżeli jest kierowca to pakujemy maluchę na przyszły tydzień, co??? :multi: A może i Malwinka się załapie???? - to takie moje ciche marzenie :oops: wspaniale! będę wdzięczna jeśli podasz jej mój numer konta albo jeśli woli mogę podać nr schroniska czyli zostajemy przy czwartku Quote
martka1982 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 dotarły wpłaty od coronaaj 150zł za 6 miesięcy z góry delfy2000 80zł za 4 miesiące z góry paulinken 10zł oraz od Ani L z FB 100$ za 6 miesięcy z góry mam do was pytanie czy uwazacie ze lepiej bedzie jesli te dolary od razu wymienie na zlotowki czy poczekac? wartosc dolara wzrasta przed wakacjami dziękujemy za wpłaty:) Quote
martka1982 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 siedzę i myślę nad naszą Lizą i tworzę nowe posty.... Liza w ogóle nie ma ogłoszeń a to niewybaczalne! (oczywiście piszę o sobie). zapewniam jej allegro do czasu znalezienia domu, choć nie wyróżniam.... si_bcw podpowiedziała mi,że catangel z miau robi mega ogromniasty pakiet ogłoszeń -130 stron! ustalę z nią co i jak:) Quote
IVV Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 martka1982 napisał(a):dotarły wpłaty od coronaaj 150zł za 6 miesięcy z góry delfy2000 80zł za 4 miesiące z góry paulinken 10zł oraz od Ani L z FB 100$ za 6 miesięcy z góry mam do was pytanie czy uwazacie ze lepiej bedzie jesli te dolary od razu wymienie na zlotowki czy poczekac? wartosc dolara wzrasta przed wakacjami dziękujemy za wpłaty:) a czemu piieniadze sa wysylane w $ a nie w ZL ?:roll: Quote
martka1982 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 nie mam zielonego pojęcia. dotarły poprzez paypal Quote
delfy2000 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 martka1982 napisał(a):nie mam zielonego pojęcia. dotarły poprzez paypal Też nie wiem dlaczego Ania przesłała w zielonych, ale jeżeli ich wartość wzrasta, to może lepiej poczekać... zawsze kilka groszy więcej dla Lizki :-) Quote
delfy2000 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 martka1982 napisał(a):wspaniale! będę wdzięczna jeśli podasz jej mój numer konta albo jeśli woli mogę podać nr schroniska czyli zostajemy przy czwartku Marta - Ania ma wszystkie potrzebne dane - spoko ;-) Quote
Secia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 martka dostałam maile na pw posprawdzam Mam dla Rudej Liz 100,00 jednorazowej wpłaty od fanki z FB dzisiaj wysyłam Quote
martka1982 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Secia napisał(a):martka dostałam maile na pw posprawdzam Mam dla Rudej Liz 100,00 jednorazowej wpłaty od fanki z FB dzisiaj wysyłam ooo! super, bardzo dziękuję:) przyda się małej na pewno, bo nadal do kompletu deklaracji daleko.... Quote
martka1982 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 dotarły deklaracje od paulinken oraz azalii, dziękujemy! Quote
Recommended Posts