Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie Liza idzie do Kasi ..??? Miejscowosc poprosze, gdzie to ? Jakie inne psiaczki tam sa...bedzie w domu mieszkac czy w boksie. Musi byc wiecej info o DT, koniecznie.
Poprosze inne watki psiakow DT u Kasi...

Koszt 300zl miesiecznie ??? Z karma? Wydatki na weta ekstra...???
Ona nie jest taka duza ..sliczna bida...daje 25zl miesiecznie...musicie watek reklamowac...

Posted

azalia napisał(a):
Z wielką chęcią mogę rozsyłać wątek Lizy(a także inne jak będzie potrzeba)ale wstyd się przyznać,nie umiem,może mnie poinstruujesz?

Musisz po prostu wysyłać wiadomości PW do różnych osób i wklejać w treść link do wątku. Ja tak robię.

Posted

[quote name='coronaaj']Gdzie Liza idzie do Kasi ..??? Miejscowosc poprosze, gdzie to ? Jakie inne psiaczki tam sa...bedzie w domu mieszkac czy w boksie. Musi byc wiecej info o DT, koniecznie.

Ona nie jest taka duza ..sliczna bida...daje 25zl miesiecznie...musicie watek reklamowac...

Liza pojedzie do Kasi do miejscowosci Kobiernice. niedaleko Bielska Białej. Kasia ma domowy dt, psiaki zyja w domu razem z cala rodzina
u Kasi jest rowniez Paulinka od nas ze schroniska
http://www.dogomania.pl/threads/202560-Zbieramy-na-hotelik-dla-15-letniej-Paulinki-!od-10-marca-jest-u-Kasi!

Kasia ma max 5 psów, głównie suczki, małe lub ew. srednie.
300zl z karma, za weta trzeba oczywiscie placic

Posted

[quote name='martka1982']Liza pojedzie do Kasi do miejscowosci Kobiernice. niedaleko Bielska Białej. Kasia ma domowy dt, psiaki zyja w domu razem z cala rodzina
u Kasi jest rowniez Paulinka od nas ze schroniska
http://www.dogomania.pl/threads/202560-Zbieramy-na-hotelik-dla-15-letniej-Paulinki-!od-10-marca-jest-u-Kasi!

Kasia ma max 5 psów, głównie suczki, małe lub ew. srednie.
300zl z karma, za weta trzeba oczywiscie placic

Super dzieki czyli sprawdzony DT...mam pytanie;oze kasia by przyjela Reksia ..pies 8 letni...dziewczyny ze slaska chca przeniesc niestety..Reksio w DT u siostry Arktyki wiec maja zastrzezenia, brak kontaktu z DT , niedobrze psa przenosic ale to sytuacja wyjatkowa...on tam bedzie siedziec bez konca bo 300zl , Reksio sredni
z kim moga sie kontaktowac??? Czy jest miejsce?

Posted

coronaaj napisał(a):
Super dzieki czyli sprawdzony DT...mam pytanie;oze kasia by przyjela Reksia ..pies 8 letni...dziewczyny ze slaska chca przeniesc niestety..Reksio w DT u siostry Arktyki wiec maja zastrzezenia, brak kontaktu z DT , niedobrze psa przenosic ale to sytuacja wyjatkowa...on tam bedzie siedziec bez konca bo 300zl , Reksio sredni
z kim moga sie kontaktowac??? Czy jest miejsce?

Witaj u Lizy Coronaaj i dzięki piekne za deklarację ;) Marta- nie zapomnij dopisać do deklaracji stałych...

Co do Kasi, to jest u Niej super dom i psiaki są tam szczęśliwe (i wyadoptowywane do dobrych domów) - ale co do Reksia to muszą się dziewczyny skontaktować bezpośrednio z Kasią...

Posted

coronaaj, pisz do kasiaprzystal

zapomniałam dodać,że gdy Paulinka jechała do Kasi, to zawoził ją wolontariusz i pracownica schroniska - byli oczarowani, więc nie masz się czego obawiać

Posted

delfy2000 napisał(a):
Witaj u Lizy Coronaaj i dzięki piekne za deklarację ;) Marta- nie zapomnij dopisać do deklaracji stałych...

o rany! z tego wszystkiego zapomniałam! dziękujemy coronaaj za deklarację!

dopisałam również w pierwszym poście więcej info o dt, żeby każdy wchodzący miał jakieś rozeznanie

Posted

martka1982 napisał(a):
o rany! z tego wszystkiego zapomniałam! dziękujemy coronaaj za deklarację!

dopisałam również w pierwszym poście więcej info o dt, żeby każdy wchodzący miał jakieś rozeznanie

Grzeczna dziewczynka ;-)

PS. No to rozsyłam dalej zaproszenia do Lizki...

Posted

coronaaj napisał(a):
Gdzie Liza idzie do Kasi ..??? Miejscowosc poprosze, gdzie to ? Jakie inne psiaczki tam sa...bedzie w domu mieszkac czy w boksie. Musi byc wiecej info o DT, koniecznie.

Ja też muszę podziękowac pięknie za deklaracje! 25 zł to kupa kasy:)

Posted

azalia napisał(a):
A jak się wkleja w treść link do wątku,bo ja niekumata jestem.

skopiuj adres u góry swojej przeglądarki (tzn nacisnij prawym myszy na adres i wybierz "kopiuj" ) a nastepnie w tresci nacisnij prawym myszy i wcisnij "wklej"

Posted

nie jestesmy jeszcze w połowie:((( Liza potrzebuje 155zł, odczuwam to jak osobistą porażkę, do tej pory mi się udawało a teraz ani z Liza ani z Falbankiem.....ehhhh
ciężkie czasy dla wszystkich i dla tych, którzy proszą i dla tych, którzy deklarują.....

Posted

martka1982 napisał(a):
nie jestesmy jeszcze w połowie:((( Liza potrzebuje 155zł, odczuwam to jak osobistą porażkę, do tej pory mi się udawało a teraz ani z Liza ani z Falbankiem.....ehhhh
ciężkie czasy dla wszystkich i dla tych, którzy proszą i dla tych, którzy deklarują.....

Dokładnie, zgadzam się. . . . Tyle biedaczków, wciąż nowo porzucanych psów . . . wszystko drożeje. . . i ni mo pieniążków. . :(

Posted

Wiecie co?Patrzę na tą siwą mordeczkę, siwe łapeczki i martwię się bardzo:( Zeby nie było, jak ostatnio,że zbyt późno pomoc nadeszła. Pewnie psinka nie ma już za dużo zycia przed sobą, musimy zrobić wszystko aby jak najszybciej wyszła ze schroniska. 155 zł, to 15 osób po 10 zł, albo 30 osób po 5 zł! Przecież to tak niewiele! Czy znajdzie się 30 osób, które zechcą oddać piataka dla Lizuni? Pewnie,że się znajdzie! Ja w to nie wątpię!