Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cleo2008']szlag mnie trafia jak czytam takie watki!!! z bezsilnosci
to gdzie ona teraz jest i jaka jest sytuacja finansowa w tej chwili?

Jak narazie wg moich wyliczeń jest 170 jednorazowych a stałych 135. Nie wiem gdzie ona jest założyciel wątku jest offline :(

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cleo2008']szlag mnie trafia jak czytam takie watki!!! z bezsilnosci
Podpowiem -post 165

Posted

Z tego, co wiem, to sunia jest w Tomaszowie Maz.

Posted

Postaram się na wszystko odpowiedzieć...

[quote name='edek']Szkoda słów na taki DT :( mogę się zadeklarować 50zł od kwietnia do lipca potem zobaczymy. Co z nią zrobicie zabieracie do hotelu czy do schroniska :( ?????

Bardzo, bardzo dziękuję i dopisuję do pierwszej strony. Zabieramy ją do hotelu pod Warszawą, u Megii1. :)

[quote name='bela51']Jestem na zaproszenie, ale stałej deklaracji nie jestem w stanie dac.
Prosze o konto, jednorazowo wplace 10 zl. Przykro mi.

Dzięki, wysłałam PW

[quote name='memory']A próbowałyście poprosić o dofinansowanie Kundelkową Skarbonkę?

http://www.dogomania.pl/threads/147660

Może zwróćcie się z prośbą.

Jest jeszcze Skarpeta im. Talcott, ale zdaje sie wspomaga tylko starsze pieski, chyba, że są jakieś inneuzasadnione przypadki.

http://www.dogomania.pl/threads/185536

Już piszę na wątku skarbonki

[quote name='edek']Jak wy to rozumiecie??? kurcze mam nadzieje, że nie trafiła do schroniska, tam chyba nawet karmy nie mają dla zwierzaków :(

Wyjaśniam jeszcze raz. Chciałyśmy z ocelot poczekać aż uzbiera się 200zł deklaracji, żeby potem nie było sytuacji, że nie mamy z czego opłacić hoteliku. Według Dt mogła zostać do kwietnia, niestety nastąpiła zmiana decyzji, musi jechać już teraz.

[quote name='haliza']Dziewczyny dołożę jej 10 stałej ale płatne pod koniec miesiąca.....
dziękuję! Zapiszę na pierwszej

Wszystko jest na pierwszej stronie.
Jest w Tomaszowie Maz.

Posted

[quote name='dominikabankert']a moze Anje 2201 tu sciagnac ona jest z tomaszowa i bierze tymczasy zaraz do niej pisze[/QUOTE]

Chyba wysyłałam jej PW, no ale pisz :)

Posted

CZy ktoś mógłby zgłosić Lenę do kundelkowej skarbonki? Link jest dwa posty wyżej, w cytacie.
Mój internet wysiada przy dużych tematach

Posted

[quote name='Argat']No i pominęłam- Aga- weźmiemy tą karmę :)[/QUOTE]

A jak ją przekazać? Ja w Tomaszowie będę 20 marca, mogę ją zawieźć, bo wysyłać to chyba nie ma sensu, za dużo będzie kosztowała przesyłka.

Posted

[quote name='Argat']Ona musi opuścić DT przed tym weekendem. Będzie pod Warszawą[/QUOTE]

OK. Ja karmę mam w Warszawie, ale kiepskie możliwości transportu w tym momencie, bo autko u mechanika. :(
Odbiorę je dopiero przez tym wyjazdem do Tomaszowa.
Jeśli jednak ktoś chciałby odebrać ją ode mnie, byłoby super. Karma jest na Ursusie.

Posted

[quote name='GrubbaRybba']OK. Ja karmę mam w Warszawie, ale kiepskie możliwości transportu w tym momencie, bo autko u mechanika. :(
Odbiorę je dopiero przez tym wyjazdem do Tomaszowa.
Jeśli jednak ktoś chciałby odebrać ją ode mnie, byłoby super. Karma jest na Ursusie.[/QUOTE]

Sunia ma być u mnie a ja będę na Ochocie w sobotę, także wyślij mi na pw numer telefonu to może jakoś dam radę ją odebrać.

Posted

[quote name='Argat']CZy ktoś mógłby zgłosić Lenę do kundelkowej skarbonki? Link jest dwa posty wyżej, w cytacie.
Mój internet wysiada przy dużych tematach

Napisałam - zerknij, jeśli trzeba coś dodać czy uzupełnić - napisz.

Posted

[quote name='dominikabankert']anja sama szuka tymczasu dla onka:( takze nie pomoze:( a ja nie dostalam numeru konta aby zrobic przelewik ale i tak pojde dopiero w poniedzialek placic[/QUOTE]
Wstrzymajcie się z wpłacaniem stałych wpłat, upomne się o nie jak Lena będzie w hoteliku, może tak być?

Posted

Moja siostra zawiezie Lenę do megii1, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Transport oczywiście bezpłatny.Do tego czasu sunia musi zostać w domu tymczasowym.Mamy czas do przyszłego piątku, a nie do tego.Jeżeli transport będzie w sobotę lub w niedzielę to Lenka zostanie u mnie przez ten jeden czy dwa dni.

Posted

Argat, zapoznaj się z ostatnim postem wątku Kundelkowej Skarbonki.

Lena otrzymuje dofinansowanie 50 zł, powinnaś się skontaktować teraz na PW i podać konto, a wg zasad działania Skarbonki :

Każdy kto otrzymał pomoc jest zobowiązany w terminie do 6 tygodni (od dnia wypłaty pomocy) zwrócić 15% kwoty uzyskanego wsparcia (wpłata jednorazowa, bazarek)