delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cuda.... cuda.... znowu cuda.... ;) Argat - buziole ogromniole za pomoc :) Quote
terra Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Pati w wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204969-Malutka-staruszka-musi-lubic-inne-zwierz%C4%99ta! O rajutku, trzymam za domek Patulki :kciuki: Quote
martka1982 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 dzięki terra! nasza Pati pasuje idealnie do opisu ale wiadomo....konkurencja nie śpi;) Quote
martka1982 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Argat napisał(a):Pani dzwoniła? dzwoniła.na razie bez deklaracji. chce przyjechac w przyszlym tygodniu.ma jeszcze zadzwonic Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No właśnie - jeżeli zaiskrzy to Patka będzie miała domek....Znowu zaczynam atakować siły wyższe ;-) Quote
Syla Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 delfy2000 napisał(a):No właśnie - jeżeli zaiskrzy to Patka będzie miała domek....Znowu zaczynam atakować siły wyższe ;-) To zaczynam trzymać kciuki, żeby zaiskrzyło Patuniu. Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Syla napisał(a):To zaczynam trzymać kciuki, żeby zaiskrzyło Patuniu. Dzięki Syla - ja już trzymam, i błagam siły sprawcze....Patilko malutka - niech już i tobie się uda... krasnalku słodki.... Quote
kometa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Domek juz czeka:) Szukam tylko transportu do Warszawy lub okolic dla Patuni:) Quote
delfy2000 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 kometa napisał(a):Domek juz czeka:) Szukam tylko transportu do Warszawy lub okolic dla Patuni:) Jak to czeka? Wizyta miała być w przyszłym tygodniu, tak? Napiszcie coś więcej, please... Quote
Argat Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 No właśnie... napisz coś więcej. To tak Pani, inna Pani, dom sprawdzony? Quote
terra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 kometa napisał(a):Domek juz czeka:) Szukam tylko transportu do Warszawy lub okolic dla Patuni:) Wspaniała wiadomość :) Quote
kometa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 nie bedzie wizyty bo decyzja juz zapadła:) patinka trafi na miesiąc do mnie a potem do moich znajomych czyli domku najlepszego na świecie:)Mieszkanie w Warszawie, towarzystwo 5 kotów, co weekend działka i przez całych 5 mcy w roku:) Ludzie o olbrzymim sercu, po smierci psiaka chorego na chłoniaka. Quote
martka1982 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 ah to Ty dzwoniłaś do schronu:)) no właśnie miałam przekazać wieści ale mnie ubiegłaś:) tak, Pati pojedzie do domu szukamy transportu aby mogła tam trafić jak najszybciej (Konin-Wawa - 200km prostą drogą) Quote
delfy2000 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Super wiadomości Kometa... Wielkie dzięki za pomoc skrzacikowi... Martka, a kto sprawdzi dom na przedadopcyjnej? Macie już papiery przygotowane? Quote
martka1982 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 schronisko nie prosilo mnie o poszukanie kogos do wizyty, papiery to pewnie wypełnią dzień przed jej odjazdem Quote
delfy2000 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 martka1982 napisał(a):schronisko nie prosilo mnie o poszukanie kogos do wizyty, papiery to pewnie wypełnią dzień przed jej odjazdem Martka - i tak po prostu oddadzą psinkę? Quote
kometa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 No nie przesadzajamy-nie jestem pierwszą lepsza osobą z ulicy:)zna mnie wiele osób z dogo, miałam mnóstwo psów na dt, zajmuje sie adopcją bezdomniaków od 15 lat i jestem wetem, mam tez u rodziny psiaka ktorego dostalam z dogo 20 letnia babulinke:) Quote
kometa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zdjecia i bieżace relacje mogę przekazywać codziennie jeśli jest taka potrzeba:) Quote
delfy2000 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 kometa napisał(a):No nie przesadzajamy-nie jestem pierwszą lepsza osobą z ulicy:)zna mnie wiele osób z dogo, miałam mnóstwo psów na dt, zajmuje sie adopcją bezdomniaków od 15 lat i jestem wetem, mam tez u rodziny psiaka ktorego dostalam z dogo 20 letnia babulinke:) Kometa - proszę nie bierz tego do siebie... ja po prostu się zdziwiłam, że można psiaka wydać bez wizyty przedadopcyjnej... chyba, że to właśnie Ty taką odbyłaś... Wiesz zapewne, że różne nieciekawe rzeczy się dzieją się na dogo dlatego, że nikt nie zadaje pytań, ani nie sprawdza (zobacz wątek tzw. hotelu u arktyki - może to ekstremalna sytuacja, ale doszło do niej przez zaniedbania ludzi, którzy właśnie chcieli poprawić warunki bezdomniakom, ludzi kochających psy)... A o zdjęcia i wieści będziemy się na pewno dopominać, tak jak to robimy z innymi wyadoptowanymi psiakami (np. Fiszka,Priamek, od Niedzieli Pepinek...), bo zawsze nam mało widoku psiaków, które rozkwitają w kochających domkach ;-) Quote
kometa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 spoko:)chce oficjanie zapewnic ze włos Patince z główki nie spadnie i zrobie wszystko co w mojej mocy by była najszczesliwszym psem na swiecie:) Ponadto chyba bede miala wizyte przedadopcyjna gdyz mam wziac na dt(pewnie dozywotnie;)) starowinke bardzo slabiutka, slepa i głucha ze schroniska w tychach wiec będę "sprawdzona":) Quote
terra Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nie martwcie się cioteczki, Kometa jest znana ;) A swoją drogą, ale się porobiło na dogo, człowiek zaczyna bać się własnego cienia. Quote
Recommended Posts