Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

delfy2000 napisał(a):
No właśnie - jeżeli zaiskrzy to Patka będzie miała domek....Znowu zaczynam atakować siły wyższe ;-)

To zaczynam trzymać kciuki, żeby zaiskrzyło Patuniu.

Posted

Syla napisał(a):
To zaczynam trzymać kciuki, żeby zaiskrzyło Patuniu.

Dzięki Syla - ja już trzymam, i błagam siły sprawcze....Patilko malutka - niech już i tobie się uda... krasnalku słodki....

Posted

kometa napisał(a):
Domek juz czeka:) Szukam tylko transportu do Warszawy lub okolic dla Patuni:)

Jak to czeka? Wizyta miała być w przyszłym tygodniu, tak? Napiszcie coś więcej, please...

Posted

nie bedzie wizyty bo decyzja juz zapadła:)
patinka trafi na miesiąc do mnie a potem do moich znajomych czyli domku najlepszego na świecie:)Mieszkanie w Warszawie, towarzystwo 5 kotów, co weekend działka i przez całych 5 mcy w roku:) Ludzie o olbrzymim sercu, po smierci psiaka chorego na chłoniaka.

Posted

ah to Ty dzwoniłaś do schronu:)) no właśnie miałam przekazać wieści ale mnie ubiegłaś:) tak, Pati pojedzie do domu
szukamy transportu aby mogła tam trafić jak najszybciej (Konin-Wawa - 200km prostą drogą)

Posted

No nie przesadzajamy-nie jestem pierwszą lepsza osobą z ulicy:)zna mnie wiele osób z dogo, miałam mnóstwo psów na dt, zajmuje sie adopcją bezdomniaków od 15 lat i jestem wetem, mam tez u rodziny psiaka ktorego dostalam z dogo 20 letnia babulinke:)

Posted

kometa napisał(a):
No nie przesadzajamy-nie jestem pierwszą lepsza osobą z ulicy:)zna mnie wiele osób z dogo, miałam mnóstwo psów na dt, zajmuje sie adopcją bezdomniaków od 15 lat i jestem wetem, mam tez u rodziny psiaka ktorego dostalam z dogo 20 letnia babulinke:)

Kometa - proszę nie bierz tego do siebie... ja po prostu się zdziwiłam, że można psiaka wydać bez wizyty przedadopcyjnej... chyba, że to właśnie Ty taką odbyłaś... Wiesz zapewne, że różne nieciekawe rzeczy się dzieją się na dogo dlatego, że nikt nie zadaje pytań, ani nie sprawdza (zobacz wątek tzw. hotelu u arktyki - może to ekstremalna sytuacja, ale doszło do niej przez zaniedbania ludzi, którzy właśnie chcieli poprawić warunki bezdomniakom, ludzi kochających psy)...

A o zdjęcia i wieści będziemy się na pewno dopominać, tak jak to robimy z innymi wyadoptowanymi psiakami (np. Fiszka,Priamek, od Niedzieli Pepinek...), bo zawsze nam mało widoku psiaków, które rozkwitają w kochających domkach ;-)

Posted

spoko:)chce oficjanie zapewnic ze włos Patince z główki nie spadnie i zrobie wszystko co w mojej mocy by była najszczesliwszym psem na swiecie:)
Ponadto chyba bede miala wizyte przedadopcyjna gdyz mam wziac na dt(pewnie dozywotnie;)) starowinke bardzo slabiutka, slepa i głucha ze schroniska w tychach wiec będę "sprawdzona":)

Posted

Nie martwcie się cioteczki, Kometa jest znana ;)
A swoją drogą, ale się porobiło na dogo, człowiek zaczyna bać się własnego cienia.