kometa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 :)jak bedzie ładniejsza pogoda to porobie takze fotki ze spacerkow, ale Patinka nie przepada jeszcze za nimi,znacznie pewniej czuje sie w domku:)w pt lub sob odbieram zamowiony dla niej identyfikator:)zarłok uwielbia dentastixy:) Quote
kometa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Pati nosi juz nowiutki identyfikator-metalowa czerwoną kosteczke z wygrawerowanymi danymi i dzis została zaczipowana, juz jest wpisana do bazy safe animal, a do identyfikacji prawie, tzn jutro wniose konieczną opłate;) Quote
delfy2000 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 kometa napisał(a):Pati nosi juz nowiutki identyfikator-metalowa czerwoną kosteczke z wygrawerowanymi danymi i dzis została zaczipowana, juz jest wpisana do bazy safe animal, a do identyfikacji prawie, tzn jutro wniose konieczną opłate;) Super - a jak się ma Patinek? Quote
kometa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 super:)nadal nie lubi spacerów-tylko siusiu,koopa i migiem do domu:)w domu cudowna i kochana choc raz niezle pogoniła jednego z moich kotków;)to łobuz w owcze skórce:) Quote
delfy2000 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 kometa napisał(a):super:)nadal nie lubi spacerów-tylko siusiu,koopa i migiem do domu:)w domu cudowna i kochana choc raz niezle pogoniła jednego z moich kotków;)to łobuz w owcze skórce:) Wiesz Kometa - na tych zdjęciach to wygląda na straszną łobuziarkę... a takie to niby pięć groszy ;) Quote
terra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wesołe jest życie staruszka :) Odżyła malizna :) Quote
martka1982 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 w schronie była popychadłem, to teraz musi sobie jakoś to zrekompensować.... Quote
delfy2000 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kometa, to kiedy przeprowadzka do DS, a może Patilek zostanie u Ciebie? Quote
kometa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 kocham ją juz nad zycie:)ale tamten domek jest rewelacyjny i bedzie jej lepiej niz u mnie bo dzialka przez 6 mcy w roku, ktos w domu non stop, duze mieszkanie i spokojna okolica-u mnie pokoj z kuchnia,dookola mnostwo samochodow, mam nienormowany czas pracy,a dzis np wyjechalam do lekarza do grudziadza na caly dzien i Mama wychodzila ze słoneczkiem:)poczekamy-zobaczymy, teoretycznie mam ja zawiezc w okolicy świąt..zobaczymy;) Quote
kometa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 apetyt ma taki jak koopaski-WIELKI:)dzis jak na chwile wyszlam do samochodu i wrocilam po 2 minutach to Patilek pałaszowała kocie jedzenie ktore bezczelnie odebrała moim dzieciakom!;) Quote
terra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Skąd u niej takie zapotrzebowanie? Przecież nie głodowała? Quote
martka1982 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 kometa zawsze możemy Ci podsunąć nową psinkę. Wprawdzie nie będzie to już Pati, bo drugiej takiej nie ma ale również sympatyczna:) chcesz?;) Quote
delfy2000 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 martka1982 napisał(a):kometa zawsze możemy Ci podsunąć nową psinkę. Wprawdzie nie będzie to już Pati, bo drugiej takiej nie ma ale również sympatyczna:) chcesz?;) Martka - dobrze myślisz ;) A Patisek żarłoczek jest prześmieszny :) Quote
kometa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 :) Jak Patisek zabójczo się cieszy:)podskakuje, tańczy i śmieje się od ucha do ucha:)wczoraj na widok yorka na spacerze mało zawału nie dostała;)ona tylko taki chojrak w domu u siebie:)a jak uwielbia serek wiejski!!natomiast strasznie przykre jest jak ona sie boi np zapinania lub odpinania ze smyczy jakby się szykowała na najgorsze...wtedy to aż mi się serce ściska i płakać się chce.. moje ciekawskie koty staraja się wsadzic jej głowe w pupę lub podejmuja próby samobójcze i wsadzają swoje nosy w jej nos;)ale wystarczy powiedzec Paaatinkaaaa i on od razu zaczyna patrzec sie w sufit i spokoj jest;) a nowa Rodzinka juz sie o mój skarb upomina:)i teoretycznie w czwartek zawoze ją na działkę.... Quote
kometa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ps.Czy ktos z Konina moglby porobic zdjecia i opisy reszty psiaczkow po smierci wlascicielki(rodzinki Patinki)? Quote
martka1982 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 kometa napisał(a):ps.Czy ktos z Konina moglby porobic zdjecia i opisy reszty psiaczkow po smierci wlascicielki(rodzinki Patinki)? Kometa, te psiaki są u nas, mają fotki i opisy ale nie ma ich na dogo wejdz prosze na nasza strone www schroniskokonin fora pl i wpisz w "szukaj" Elza a także Azor Azor właściwie jest nieadopcyjny:( Jest po prostu bardzo agresywny ale Elza jest super! i też seniorka bo ma około 11 lat Quote
martka1982 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 jeśli lubisz "ciężkie przypadki" to zajrzyj proszę do Misi http://www.dogomania.pl/threads/206250-Misia-skazana-na-7-lat-w-schronie-a-ma-ich-9!-malutka-kruszyna-prosz%C4%99-o-pomoc!?p=16715083#post16715083 Quote
kometa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 dzieki:) bylam wlasnie na wszej stronie-Boże ile tam staruszków...:( Kupilam pakiet ogł dla tego psiulka http://www.schroniskokonin**********/pomoc-na-juz,50/marcin-niewidomy,132.html Czy moglabym prosic o konkretny tekst do ogloszen dla kaukazki Diany? Quote
martka1982 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='kometa']dzieki:) bylam wlasnie na wszej stronie-Boże ile tam staruszków...:( Kupilam pakiet ogł dla tego psiulka http://www.schroniskokonin**********/pomoc-na-juz,50/marcin-niewidomy,132.html Czy moglabym prosic o konkretny tekst do ogloszen dla kaukazki Diany? napisz mi imię tego psa, bo nie wiem o którego chodzi jeśli chodzi o Dianę, to Karolcia_ko5 robi jej ogłoszenia na bierząco Diana ma wątek: http://www.dogomania.pl/threads/189835-Diana-7-letnia-suczka-w-typie-Kaukaza-po-operacji-guza-gruczo%C5%82u-mlekowego.Pokochaj! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 martka chodzi o Marcina. . . Tak Dianka na razie ogłoszenia jakieś ma, na jej stronie zresztą są ;) Quote
kometa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ostatecznie wykupilam pakiecik 50 ogloszen dla marcinka i innej starowinki:) Razem z Patinka jedziemy juz do nowego domku w czwartek...trzymajcie moocno kciuki:)Bo to taki tchórz jest ze hej! Quote
delfy2000 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 kometa napisał(a):ostatecznie wykupilam pakiecik 50 ogloszen dla marcinka i innej starowinki:) Razem z Patinka jedziemy juz do nowego domku w czwartek...trzymajcie moocno kciuki:)Bo to taki tchórz jest ze hej! Dzięki za wszystko Kometa ;-) Quote
martka1982 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 dziękujemy. Marcin to faktycznie bida jakich mało..... trzymam kciuki za Patinkę:) Quote
Recommended Posts