Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:)jak bedzie ładniejsza pogoda to porobie takze fotki ze spacerkow, ale Patinka nie przepada jeszcze za nimi,znacznie pewniej czuje sie w domku:)w pt lub sob odbieram zamowiony dla niej identyfikator:)zarłok uwielbia dentastixy:)

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati nosi juz nowiutki identyfikator-metalowa czerwoną kosteczke z wygrawerowanymi danymi i dzis została zaczipowana, juz jest wpisana do bazy safe animal, a do identyfikacji prawie, tzn jutro wniose konieczną opłate;)

Posted

kometa napisał(a):
Pati nosi juz nowiutki identyfikator-metalowa czerwoną kosteczke z wygrawerowanymi danymi i dzis została zaczipowana, juz jest wpisana do bazy safe animal, a do identyfikacji prawie, tzn jutro wniose konieczną opłate;)

Super - a jak się ma Patinek?

Posted

super:)nadal nie lubi spacerów-tylko siusiu,koopa i migiem do domu:)w domu cudowna i kochana choc raz niezle pogoniła jednego z moich kotków;)to łobuz w owcze skórce:)

Posted

kometa napisał(a):
super:)nadal nie lubi spacerów-tylko siusiu,koopa i migiem do domu:)w domu cudowna i kochana choc raz niezle pogoniła jednego z moich kotków;)to łobuz w owcze skórce:)

Wiesz Kometa - na tych zdjęciach to wygląda na straszną łobuziarkę... a takie to niby pięć groszy ;)

Posted

kocham ją juz nad zycie:)ale tamten domek jest rewelacyjny i bedzie jej lepiej niz u mnie bo dzialka przez 6 mcy w roku, ktos w domu non stop, duze mieszkanie i spokojna okolica-u mnie pokoj z kuchnia,dookola mnostwo samochodow, mam nienormowany czas pracy,a dzis np wyjechalam do lekarza do grudziadza na caly dzien i Mama wychodzila ze słoneczkiem:)poczekamy-zobaczymy, teoretycznie mam ja zawiezc w okolicy świąt..zobaczymy;)

Posted

apetyt ma taki jak koopaski-WIELKI:)dzis jak na chwile wyszlam do samochodu i wrocilam po 2 minutach to Patilek pałaszowała kocie jedzenie ktore bezczelnie odebrała moim dzieciakom!;)

Posted

martka1982 napisał(a):
kometa zawsze możemy Ci podsunąć nową psinkę. Wprawdzie nie będzie to już Pati, bo drugiej takiej nie ma ale również sympatyczna:) chcesz?;)

Martka - dobrze myślisz ;)

A Patisek żarłoczek jest prześmieszny :)

Posted

:)
Jak Patisek zabójczo się cieszy:)podskakuje, tańczy i śmieje się od ucha do ucha:)wczoraj na widok yorka na spacerze mało zawału nie dostała;)ona tylko taki chojrak w domu u siebie:)a jak uwielbia serek wiejski!!natomiast strasznie przykre jest jak ona sie boi np zapinania lub odpinania ze smyczy jakby się szykowała na najgorsze...wtedy to aż mi się serce ściska i płakać się chce..
moje ciekawskie koty staraja się wsadzic jej głowe w pupę lub podejmuja próby samobójcze i wsadzają swoje nosy w jej nos;)ale wystarczy powiedzec Paaatinkaaaa i on od razu zaczyna patrzec sie w sufit i spokoj jest;)
a nowa Rodzinka juz sie o mój skarb upomina:)i teoretycznie w czwartek zawoze ją na działkę....

Posted

kometa napisał(a):
ps.Czy ktos z Konina moglby porobic zdjecia i opisy reszty psiaczkow po smierci wlascicielki(rodzinki Patinki)?

Kometa, te psiaki są u nas, mają fotki i opisy ale nie ma ich na dogo
wejdz prosze na nasza strone www schroniskokonin fora pl i wpisz w "szukaj" Elza a także Azor
Azor właściwie jest nieadopcyjny:( Jest po prostu bardzo agresywny ale Elza jest super! i też seniorka bo ma około 11 lat

Posted

[quote name='kometa']dzieki:) bylam wlasnie na wszej stronie-Boże ile tam staruszków...:(
Kupilam pakiet ogł dla tego psiulka http://www.schroniskokonin**********/pomoc-na-juz,50/marcin-niewidomy,132.html

Czy moglabym prosic o konkretny tekst do ogloszen dla kaukazki Diany?

napisz mi imię tego psa, bo nie wiem o którego chodzi

jeśli chodzi o Dianę, to Karolcia_ko5 robi jej ogłoszenia na bierząco
Diana ma wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/189835-Diana-7-letnia-suczka-w-typie-Kaukaza-po-operacji-guza-gruczo%C5%82u-mlekowego.Pokochaj!

Posted

ostatecznie wykupilam pakiecik 50 ogloszen dla marcinka i innej starowinki:)
Razem z Patinka jedziemy juz do nowego domku w czwartek...trzymajcie moocno kciuki:)Bo to taki tchórz jest ze hej!

Posted

kometa napisał(a):
ostatecznie wykupilam pakiecik 50 ogloszen dla marcinka i innej starowinki:)
Razem z Patinka jedziemy juz do nowego domku w czwartek...trzymajcie moocno kciuki:)Bo to taki tchórz jest ze hej!

Dzięki za wszystko Kometa ;-)