Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bronio w dobrej formie, odpukać, nie ma sie do czego przyczepić... ciągle walczymy z kilogramami, naprawde trzymam mu diete, a on i tak jest pulchny... ale Bronio ma swoje takie strategie życiowe - nigdy nie marnuje energii na próżno, zwykle zajmuje koszyk z którego najlepiej wszystko widać i jak mu sie coś nie podoba to głośno daje znaki z koszyczka ale nie biega po próżnicy... wyjątkowo na dworku jak juz przy płocie trzeba kogoś oszczekać to troche pobiega ale w domu ani jednej kaloryjki nie zmarnuje ;)

Posted

[quote name='martka1982']widać,że grubcio w formie...co mu zostało na stare lata jeśli nie pełna micha?:)

Bronio to jest psiak bardzo bystry, dlatego też może ciut trudniejszy we współobcowaniu ;)
ma przeważnie swoje zdanie w każdej sprawie...
ale ma oprócz jedzenia też inne rozrywki, czasem sobie chodzi i szuka zaczepki z jakimś kolegą, zachodzi droge różnym psiakom i szuka zwady, niestety nikt nie reaguje bo to same starocie.. tylko czasem ten mały - co jest najwyżej w hierarchii.. wtedy sobie chłopaki troche poburczą na siebie - ostatecznie Bronio ustępuje bo mały to chodząca furia ;)

A jak trafi sie gość wszyscy biegną do głaskania, są chętne, "świeże ręce", trzeba wykorzystać sytuację, Bronio też... ale nie jak wszyscy, że podejdzie i nadstawi główke, Bronio sie niby nastawia ale czasem da sie pokiziać a czasem zmarszczy nosa i pokaże zębiska.... i już gość niepewny cofa ręke i pyta spłoszony czy można a Bronio ma rozrywke..
no i troche przy płocie, zawsze trafi sie ktos do oszczekania.. no ale nie przesadnie, nie ma co sie forsować jak w tym czasie można poleżeć ;) Bronek jest jedyny w swoim rodzaju

Posted

Weszła deklaracja od asikowska 10 zł za 04/2013.
Ślicznie dziękuję!

martka1982 uaktualnij deklaracje chłopaka .
Żabol wycofała się od 10/2012
fibi i paulinken ostatnią wpłatę miały za 06/2012 prawie rok temu więc myślę , że można je odpisać z deklarujących.

Posted (edited)

Weszła wpłata za maj od cioteczki bjuta 10 zł
Śliczne dzieki!
Ja i ania-sister też wpłaciłyśmy nasze majowe ,,dyszki".

Edited by caryca26
Posted (edited)

Weszły deklaracje od :
- pietrucha204 10 zł ( 03/2013)
- ranias 10 zł ( 05/2013)
- Roland_de 25 zł ( 05/2013)
- Incia 20 zł ( 05/2013)

Dziękujemy z całego serca!

Puściłam do kikou 300 zł za maj.

Edited by caryca26
Posted

[quote name='kikou']Bronio to jest psiak bardzo bystry, dlatego też może ciut trudniejszy we współobcowaniu ;)
ma przeważnie swoje zdanie w każdej sprawie...
ale ma oprócz jedzenia też inne rozrywki, czasem sobie chodzi i szuka zaczepki z jakimś kolegą, zachodzi droge różnym psiakom i szuka zwady, niestety nikt nie reaguje bo to same starocie.. tylko czasem ten mały - co jest najwyżej w hierarchii.. wtedy sobie chłopaki troche poburczą na siebie - ostatecznie Bronio ustępuje bo mały to chodząca furia ;)

A jak trafi sie gość wszyscy biegną do głaskania, są chętne, "świeże ręce", trzeba wykorzystać sytuację, Bronio też... ale nie jak wszyscy, że podejdzie i nadstawi główke, Bronio sie niby nastawia ale czasem da sie pokiziać a czasem zmarszczy nosa i pokaże zębiska.... i już gość niepewny cofa ręke i pyta spłoszony czy można a Bronio ma rozrywke..
no i troche przy płocie, zawsze trafi sie ktos do oszczekania.. no ale nie przesadnie, nie ma co sie forsować jak w tym czasie można poleżeć ;) Bronek jest jedyny w swoim rodzaju

potwierdzam, miałam okazje to dzisiaj zobaczyć, Bronio "powitał" mojego maleńkiego Munieczka z wielkim zainteresowaniem....
nie było źle, ale kikou cały czas bacznym okiem obserwowała Broneczka
a swoją drogą - myślałam, że on dużo większy.... chyba za bardzo go do Charlisia

• upodobniłam w swoich wyobrażeniach...