Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadzieja, chip jest niegroźny. To tylko wyglada okropnie - coś jak wielka strzykawa z gruba igłą jak do punkcji. Ale psiaki prawie tego nie czują. Wszepione maja pod skóre cos wielkości ziarna ryzy albo mniejsze. Ja na swoich nie czuję, gdzie jest chip. Adresówkę zawsze moze ktoś psu zdjąć i wyrzucić. Chipa z pod skóry ni wydłubie !

Posted

Co do chipów-samo złożenie chipowania jest bardzo fajne gorzej z zastosowaniem w praktyce. Zachipowanie nie jest dla psa żadnym wielkim bólem-można go porównać do szczepienia, tylko co z tego, że piesek ma chipa, jeśli w Polsce aparatury do odczytywania informacji z chipów jak na lekarstwo, no i baza danych też taka jak kot napłakał... Ja jestem za adresówką.

Posted

Ja tu wpadłam i co czytam? :multi: Cieszę się Twoim szczęściem.
Bywają tacy ludzie (tutaj znam ich wcale niemało :loveu: ) co jak Święci Milołaje spełniają marzenia.

Niech ten topic będzie o radości.

Witam Cię Nadziejo wśród nas na dogo. I tak jak inni poprosze o foteczki...:p

Posted

bea100 napisał(a):
Ja tu wpadłam i co czytam? :multi: Cieszę się Twoim szczęściem.
Bywają tacy ludzie (tutaj znam ich wcale niemało :loveu: ) co jak Święci Milołaje spełniają marzenia.

Niech ten topic będzie o radości.

Witam Cię Nadziejo wśród nas na dogo. I tak jak inni poprosze o foteczki...:p

Ten temat podnosi mnie na duchu. Dziekuje Wam z calego Serca za wsparcie i kazda Cenna rade, za Wasze posty i cieple slowa:) Chetnie choc to chyba nie mozliwe spotkalabym sie z Wami:) Poznalibyscie Aviego:) Zdjecia beda na bierzaco wklejane. Przepraszam za bledy ort. ktore czasami wkarafdaja mi sie do wypowiedzi:( IProsz4e o dalsze odwiedzanie Naszej stronki i wpisywanie sie. UWAGA ZACZYNAM WKLEJAC FOTKI:)

Posted

[quote name='nadzieja']Ten temat podnosi mnie na duchu. Dziekuje Wam z calego Serca za wsparcie i kazda Cenna rade, za Wasze posty i cieple slowa:) Chetnie choc to chyba nie mozliwe spotkalabym sie z Wami:) Poznalibyscie Aviego:) Zdjecia beda na bierzaco wklejane. Przepraszam za bledy ort. ktore czasami wkarafdaja mi sie do wypowiedzi:( IProsz4e o dalsze odwiedzanie Naszej stronki i wpisywanie sie. UWAGA ZACZYNAM WKLEJAC FOTKI:)
ISTNY model z tego mojego Aviego

Posted

wybaczcie scenerie ale na dworze nie ma kto robic nam zdjec podczas spacerkow. Avis z dnia na dziej jest Bardziej kochany. Czuje sie jakbym byla Zupelnie zdrowa przy nim. czasami gdy dokucza mi bol glowy On po prostu kladzie sie na poduszcze na mojej glowie:) Maly bioteraleuta:) i Pomaga

Posted

Prywatne słoneczko :cunao:
Miłość psa uzdrawia duszę i ciało, nie ma na świecie piękniejszego uczucia...

Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006.
3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy, ale zależy to tylko od Was!

PODPISZCIE PETYCJĘ RATUJĄCĄ PSY W SCHRONIE NA WĘGRZECH: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30225

Posted

Strasznie małe te zdjęcia. No i nie można ich powiększyć.

Nadziejo kochana, dodawaj wszystkie zdjęcia w jednej wiadomości, bo moderatorzy będą bardzo źli.