nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 grawerke kupilam w Katowicach w zoologicznym w silesi center jutro zamieszcze zdjecie Quote
bajadera Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nadzieja, chip jest niegroźny. To tylko wyglada okropnie - coś jak wielka strzykawa z gruba igłą jak do punkcji. Ale psiaki prawie tego nie czują. Wszepione maja pod skóre cos wielkości ziarna ryzy albo mniejsze. Ja na swoich nie czuję, gdzie jest chip. Adresówkę zawsze moze ktoś psu zdjąć i wyrzucić. Chipa z pod skóry ni wydłubie ! Quote
nadzieja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Maly ma tatuaz ale nie weim czy to wystarczy poza tym zastanawiam sie nad czipem wlasnie i ubezpieczeniem.Aviego jak na lorda przystslo:) Quote
Rybc!a Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Poszukaj tematy o chipach i adresówkach na Dogo w dziale WoP. I co? I co? Będą zdjęcia? Quote
Gosia>>> Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Co do chipów-samo złożenie chipowania jest bardzo fajne gorzej z zastosowaniem w praktyce. Zachipowanie nie jest dla psa żadnym wielkim bólem-można go porównać do szczepienia, tylko co z tego, że piesek ma chipa, jeśli w Polsce aparatury do odczytywania informacji z chipów jak na lekarstwo, no i baza danych też taka jak kot napłakał... Ja jestem za adresówką. Quote
bea100 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja tu wpadłam i co czytam? :multi: Cieszę się Twoim szczęściem. Bywają tacy ludzie (tutaj znam ich wcale niemało :loveu: ) co jak Święci Milołaje spełniają marzenia. Niech ten topic będzie o radości. Witam Cię Nadziejo wśród nas na dogo. I tak jak inni poprosze o foteczki...:p Quote
nadzieja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 bea100 napisał(a):Ja tu wpadłam i co czytam? :multi: Cieszę się Twoim szczęściem. Bywają tacy ludzie (tutaj znam ich wcale niemało :loveu: ) co jak Święci Milołaje spełniają marzenia. Niech ten topic będzie o radości. Witam Cię Nadziejo wśród nas na dogo. I tak jak inni poprosze o foteczki...:p Ten temat podnosi mnie na duchu. Dziekuje Wam z calego Serca za wsparcie i kazda Cenna rade, za Wasze posty i cieple slowa:) Chetnie choc to chyba nie mozliwe spotkalabym sie z Wami:) Poznalibyscie Aviego:) Zdjecia beda na bierzaco wklejane. Przepraszam za bledy ort. ktore czasami wkarafdaja mi sie do wypowiedzi:( IProsz4e o dalsze odwiedzanie Naszej stronki i wpisywanie sie. UWAGA ZACZYNAM WKLEJAC FOTKI:) Quote
nadzieja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='nadzieja']Ten temat podnosi mnie na duchu. Dziekuje Wam z calego Serca za wsparcie i kazda Cenna rade, za Wasze posty i cieple slowa:) Chetnie choc to chyba nie mozliwe spotkalabym sie z Wami:) Poznalibyscie Aviego:) Zdjecia beda na bierzaco wklejane. Przepraszam za bledy ort. ktore czasami wkarafdaja mi sie do wypowiedzi:( IProsz4e o dalsze odwiedzanie Naszej stronki i wpisywanie sie. UWAGA ZACZYNAM WKLEJAC FOTKI:) ISTNY model z tego mojego Aviego Quote
nadzieja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 wybaczcie scenerie ale na dworze nie ma kto robic nam zdjec podczas spacerkow. Avis z dnia na dziej jest Bardziej kochany. Czuje sie jakbym byla Zupelnie zdrowa przy nim. czasami gdy dokucza mi bol glowy On po prostu kladzie sie na poduszcze na mojej glowie:) Maly bioteraleuta:) i Pomaga Quote
Aga76 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Nadziejo, bardzo przystojny jest Twój osobisty bioenergoterapeueta :happy1: Quote
nadzieja Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Avikus jest miom sloneczkiem Najkochanszym:) Quote
Aga76 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Prywatne słoneczko :cunao: Miłość psa uzdrawia duszę i ciało, nie ma na świecie piękniejszego uczucia... Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006. 3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy, ale zależy to tylko od Was! PODPISZCIE PETYCJĘ RATUJĄCĄ PSY W SCHRONIE NA WĘGRZECH: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30225 Quote
Rybc!a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Strasznie małe te zdjęcia. No i nie można ich powiększyć. Nadziejo kochana, dodawaj wszystkie zdjęcia w jednej wiadomości, bo moderatorzy będą bardzo źli. Quote
nadzieja Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dzis Avi Konczy 5miesiecy:) Zyczonek i Pieszczotek nie ma konca:) Quote
Aga76 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 W takim razie szybciutko dołączam się do serdecznych życzeń, przystojniaku rośnij zdrowo, bądź radosny, wesoły, rozbrykany od rana do nocy :BIG: Quote
bea100 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :new-bday: :BIG: i niech się zdrowo chowa!!!! Quote
Aga76 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Cześć Nadziejo, jak Wasze samopoczucie po wczorajszych hucznych uroczystościach? Sobota była słoneczna, może są nowe zdjęcia Avika w plenerze? Quote
bea100 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hejka, czemu tu tak cicho i jak się miewacie z Avikiem? Quote
Recommended Posts