Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadziejo boski ciuszek :loveu:
Ze tez ja dwie lewe rece mam do takich rzeczy... no albo brak cierpliwosci, jak zwal tak zwal.

A co do babuleńki to nie jest tak zle, grunt, ze na kolanach Aviś a nie kocur :eviltong:

Pozdrawiamy piatkowo :loveu:

Posted

Witaj Nadziejko w ten mrozny grudniowy poranek :loveu::loveu::loveu: sweterki rzeczywiscie sa fantastyczne ja nawet mysle nad zakupem takiego pomaranczowego ale to chyba dobre dla mojej Sandry ona wychodzi na podwórko.Mały siedzi w domciu i pewnie nie wypuszcze z domciu dopóki nie bedzie wszystkich szczepien a znajac nasza kochana nature to akurat wtedy zrobi sie mrozno całkiem i znów mały bedzie czekał do wiosny.

Posted

Witam serdecznie o poranku hehe

Mały to poranny ptaszek mam nadzieje ze to sie zmieni :shake:

Nadziejo kurteczka super widze dopracowana wyglada jak te z wyzszych półek.

Posted

Tigruniu mam nadzieje ze mój takze w pózniejszym czasie zechce wiecej sypiac ale narazie robi pobudki i oczywiscie tak około 9 idzie sobie spac a pancia juz nie moze.Mały cwaniak:evil_lol:

Posted

No to wszystki trzy nie spimy od samiutkoego rana.Moze w takim razie jakas wspólna kawa i pogadanka nad tematem jak to nasze psiaki nie daja nam spac :evil_lol: