nadzieja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 witajcie jakmija niedziela? Ja i Avi po spacerku siedzimyto znaczy Avi spi nakolanach a ja uruchomilam wlasna produkcje sweterkow robie je na drutach . do sklepiku Quote
ewka i haker Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 nadzieja napisał(a):witajcie jakmija niedziela? Ja i Avi po spacerku siedzimyto znaczy Avi spi nakolanach a ja uruchomilam wlasna produkcje sweterkow robie je na drutach . do sklepiku ja wrocilam ze stajni i ogladam relacje z zawodow.niedlugo jade do domu od kolezanki i z hakerem na spacer :multi: Quote
nadzieja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 jak dawno juz nie jezdzilam konno 4 lata:( buu nie moge juzjezdzicszkoda tesknie zaczuciem wiatru we wlosach w czasie galopu przez gorskie laki Quote
ewka i haker Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 nadzieja napisał(a):jak dawno juz nie jezdzilam konno 4 lata:( buu nie moge juzjezdzicszkoda tesknie zaczuciem wiatru we wlosach w czasie galopu przez gorskie laki a nie mozesz nawet wsiasc na trocghe??nie mowie tu o galopie a co do filmiku jak chesz to zrobie jeszce jakis Quote
smart Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ho ho ho co ja widzę :cool1:sklep i salon:cool1: nie no gratuluję i życzę powodzenia w rozkrecaniu własnego biznesu ! Quote
nadzieja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 po spacerku, wytarte łapki wiec mozna szukac zabawki, ktora lezy pod nozkami Aviego.:) Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Śliczny sweterek uszyłaś Aviemu :loveu: Quote
nadzieja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 na drutach robie do siebiedo sklepu sweterki Quote
ewka i haker Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 nadzieja napisał(a):bylam widzialam Mistrzu:) do kogo to bylo?? Quote
Aga76 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cześć Nadziejo :loveu: Bardzo podobają mi się kolorki sweterka. Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Aga76 napisał(a): Bardzo podobają mi się kolorki sweterka. Zgadzam się. Jeszcze takiego nie widziałam. Szkoda, że nie mam takich talentów.... kiedyś mama uczyła mnie robić na drutach, ale ja ciemna masa jestem:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Magda_Miki napisał(a):Zgadzam się. Jeszcze takiego nie widziałam. Szkoda, że nie mam takich talentów.... kiedyś mama uczyła mnie robić na drutach, ale ja ciemna masa jestem:evil_lol: nie martw sie nie jestes sama:evil_lol: Quote
nadzieja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 ja czuje sie juz jak babuleńka:) z drutami w rece i yoreczkiem Aviczkiem na kolanach przy cieplym kaloryferze:)) Quote
ewka i haker Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 nadzieja napisał(a):ja czuje sie juz jak babuleńka:) z drutami w rece i yoreczkiem Aviczkiem na kolanach przy cieplym kaloryferze:)) nie wprawiaj sie za szybko bo ci zostamie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jaki ranny ptaszek :) Witaj kochana :multi: Quote
Recommended Posts