nadzieja Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Moi drodzy Dzis bylismy z Avim na wizycie u Lekarza Wet:) II Jestem zachwycona tym co poweidział:) Twierdzi ze Avi jest Swietnie Wychowywany. "Pieknie pachnie szamponikiem, Waga akuratnia jak na wiek, zeby B DORZE,Nasza Pani Doktor powedziala ze dzawno nie widziala tak Pieknego Yorka:)" Avik byl dzis moim Najleprzym Mikolajkiem. Na spacerku Ganial Liscie , ktore popychal podmuch wiatru:)" Matwi mnie jednak ze jeszcze nie zaczol gubic zabkow, poki co mamy przyjsc za tydzien na wizyte, acha i powyrywac wloski z kanalu sluchowego... Quote
Aga76 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :loveu: poproszę o nowe fotki młodego przystojniaka :loveu: Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Avik dzis zgubił swoj pierwszy zabek mleczny:) Quote
Aga76 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Gratulacje dla szczerbaczka :multi: Oby wszystkie co trzeba wypadły naturalnie :happy1: Swojej niuńce pomagałam zabawą w delikatne przeciągnie ulubionych zabawek. W czasie wizyty u mojej mamy niuńka uprowadziła z szafki kawałek materiału i przez okres wypadania mleczaków namiętnie go sobie ciumciała w budce i przed snem ;) Udało się nam pozbyć nawet kiełków, ale wypadły dopiero, gdy stałe już zaczeły się wyrzynać. Avi, powodzenia :thumbs: Quote
Rybc!a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 nadzieja napisał(a):Avik dzis zgubił swoj pierwszy zabek mleczny:) Gratuluję! :sweetCyb: No, ale coś tu zdjęć mało. :niewiem: Ja chętnie pooglądałabym sobie Avika. Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 moi milusinscy zdjec mam mnustwo, jednak brakuje mi czasu na ich umieszczanie:( ale postaram sie:) Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 jestem dumna z Avika I ciesze sie ze tak licznie odwiedzacie Nasz watek. Cieszymy sie z kazdego postu na naszej stronce i obiecuje ze bede na bierzaco zdawala relacje:) WIEM JEDNO NIE WYOBRAZAM SOBIE ZYCIA BEZ NIEGO:) Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 OTO Avis cwiczy zeby na pokrowcu od cyfrowki Quote
Aga76 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :loveu: zdjęcia :loveu: Trzymajcie się zdrowo. Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006. 3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy, ale zależy to tylko od Was! Quote
Aga76 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ooo i jest :multi: Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006. 3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy, ale zależy to tylko od Was! Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Avi uwaznie patrzy w obiektyw obok jego ulubiona zabawka gumiak Quote
Aga76 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Naprawdę jest cudny i jaki grzeczny :loveu: Chyba dla swojej panci zrobi wszystko, żeby tylko zasłużyć na pochwałę :loveu: Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006. 3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy, ale zależy to tylko od Was! Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Avik pieknie sie wybarwia. Lubi kapiele co tygodniowe w soboty, Lubi tez suszarke:) jednak zawsze po wyczesaniu tak buszuje ze po pieciu sekundach znow wyglada jakby wyskoczyl z "buszu":) Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 zabki czwiczy sie najlepiej na rekach ludzi:) Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 to prawda Avi jest tak grzeczny i Kochany z reszta co bede opowiadac sami moi mili macie Yoreczki wiecie jakie one sa:) Quote
Aga76 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Oj tak, moja niuńka też namiętnie obgryzała mi dłonie :evil_lol: swego czasu miałam mnóstwo różowych szram :razz: Avik pięknie pozuje :cool1: do zdjęć. Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006. 3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy, ale zależy to tylko od Was! Quote
Rybc!a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nadziejo, Avik - przecudniaste stowrzenie.Koniecznie załóż mu galerię w dziale " galeria ". A może postarasz się umieszczać wszystkie zdjęcia w jednym poście? Moderatorzy mogą być źli. ;) Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 dziekuje za odwiedziny Prosze o wypowiedzi . ciesze sie ze mogw Was poznac. A propo czy nie wiecie moze czy sa jakies kluby lub imprezy sylwestrowe dal dogomaniakow?:) Quote
Rybc!a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 W tym roku chyba będzie organizowany sylwester dogomaniaków? Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Zastanawiam sie nad zaczipowaniem Aviego ale boje sie z drugiej strony jego rekcji i bolu przy tym znakowaniu. prosze o porady moze ktos z was ma juz ppieska z czipem?:) Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 adresowke juz mamy Avik na mikolaja dostal piekna adresowke w kasztalcie kosci wysadzana cyrkoniami z imieniem a na odwrocie tel do mnie Quote
Recommended Posts