Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi drodzy Dzis bylismy z Avim na wizycie u Lekarza Wet:)

II Jestem zachwycona tym co poweidział:)
Twierdzi ze Avi jest Swietnie Wychowywany.
"Pieknie pachnie szamponikiem, Waga akuratnia jak na wiek, zeby B DORZE,Nasza Pani Doktor powedziala ze dzawno nie widziala tak Pieknego Yorka:)"
Avik byl dzis moim Najleprzym Mikolajkiem. Na spacerku Ganial Liscie , ktore popychal podmuch wiatru:)"
Matwi mnie jednak ze jeszcze nie zaczol gubic zabkow, poki co mamy przyjsc za tydzien na wizyte, acha i powyrywac wloski z kanalu sluchowego...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla szczerbaczka :multi: Oby wszystkie co trzeba wypadły naturalnie :happy1:
Swojej niuńce pomagałam zabawą w delikatne przeciągnie ulubionych zabawek. W czasie wizyty u mojej mamy niuńka uprowadziła z szafki kawałek materiału i przez okres wypadania mleczaków namiętnie go sobie ciumciała w budce i przed snem ;) Udało się nam pozbyć nawet kiełków, ale wypadły dopiero, gdy stałe już zaczeły się wyrzynać.
Avi, powodzenia :thumbs:

Posted

nadzieja napisał(a):
Avik dzis zgubił swoj pierwszy zabek mleczny:)

Gratuluję! :sweetCyb:
No, ale coś tu zdjęć mało. :niewiem: Ja chętnie pooglądałabym sobie Avika.

Posted

jestem dumna z Avika I ciesze sie ze tak licznie odwiedzacie Nasz watek. Cieszymy sie z kazdego postu na naszej stronce i obiecuje ze bede na bierzaco zdawala relacje:) WIEM JEDNO NIE WYOBRAZAM SOBIE ZYCIA BEZ NIEGO:)

Posted

:loveu: zdjęcia :loveu:

Trzymajcie się zdrowo.

Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006.
3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy, ale zależy to tylko od Was!

Posted

ooo i jest :multi:

Kochani głosujcie w ankiecie AKCJI CHARYTATYWNEJ SERWISU MOLOSY.PL "MAM SERCE DLA PSA" - czas przedłużony do 31.12.2006.

Posted

Naprawdę jest cudny i jaki grzeczny :loveu: Chyba dla swojej panci zrobi wszystko, żeby tylko zasłużyć na pochwałę :loveu:

Posted

Avik pieknie sie wybarwia. Lubi kapiele co tygodniowe w soboty, Lubi tez suszarke:) jednak zawsze po wyczesaniu tak buszuje ze po pieciu sekundach znow wyglada jakby wyskoczyl z "buszu":)

Posted

Oj tak, moja niuńka też namiętnie obgryzała mi dłonie :evil_lol: swego czasu miałam mnóstwo różowych szram :razz:
Avik pięknie pozuje :cool1: do zdjęć.

Posted

Nadziejo, Avik - przecudniaste stowrzenie.Koniecznie załóż mu galerię w dziale " galeria ". A może postarasz się umieszczać wszystkie zdjęcia w jednym poście? Moderatorzy mogą być źli. ;)