Patikujek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ale śliczny ten Loczek, ma piękny włos Fajnie żę właściciele się odnaleźli Quote
danani Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Mona4']:loveu::loveu:one maja w sobie cojs takiego,,czego niema zadna inna rasa:loveu:[/quote] święta prawda :lol: ja od zawsze jestem "psiarą" - miałam owczarki niemieckie i foksterrierkę- i choć były cudowne i kochane, to muszę przyznać Iwan przebił je wszystkie. Sama zastanawiam się na czym to polega :eviltong: Quote
Patikujek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 One mają po prostu w sobie to coś, dopasowują się do swojego właściciela praktycznie i mają świetny charakter Po prostu yorki:loveu: Quote
Ramona Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Stronka super!!! Życze powodzenia<hmm...> psiego wraz z włascicielami :evil_lol: Quote
agata :) Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Bardzo się cieszę że się podoba, bo sama ją robiłam ;) pozdrawiam gorąco Quote
tigrunia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Stronka fajna, tylko czemu jak chcę wejść np. w galerię lub kontakt wyświetka mi: Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje. ?? Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Pewnie dlatego, że otwarcie salonu dopiero w grudniu 2007 i nie ma zdjęć do galerii :hmmmm: Quote
nadzieja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Agatka to super fachowiec iprzemila osobka pomimo choroby grypy ciezko pracowlanad cala rekalam od wizytowekpo strone. DZIEKUJE AGATKO:) Quote
nadzieja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 jutro szorowaniepozostalych pomoeszczen i pozniej malowanko. jeszcze meble wannaitp i ruszam Quote
nadzieja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 jesli ktos che nas odwiedzic zapraszam Quote
Nefretete ^^ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Nadziejo masz ślicznego psiaka ^^ Jeśli miałabym Monty'ego ostrzyc to tylko i wyłącznie u ciebie! Stronka początkowa świetna :)[/FONT] Quote
Megula Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='nadzieja']jesli ktos che nas odwiedzic zapraszam[/QUOTE] Ja bardzo chce!! Ale niestety za daleko :placz: Quote
tigrunia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ojj to ja mam za daleko :( niestety nie będę mogła przyjechać z Jessi :( Quote
nadzieja Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 bardzo serdecznie zapraszamy. Bardzo milo nam iz jestescie z Nami Quote
Recommended Posts